ЛПХ "Рог изобилия"

Люба,не переживай, все буде добре. Ми тебе підтримаємо.:hibiscus::hibiscus::hibiscus:

2 лайка

Я знаю що тут підтримка гарна, разом веселіше і спокійніше.

3 лайка

Наташа, Люда, в нас теж один окот на 16 лютого) Будемо разом чекати :wink:

1 лайк

О,класно. Ось іще народ підтянеться і можна потім і спать не лягать. Будемо по форуму гарцювать.:grinning:

3 лайка

Я тоже только по этой таблице считаю. Почти день в день котятся.

1 лайк

Ну й добре,залишилось за малим, діждаться окотів. А то хожу дивлюся у кого які малиші і так своїх хочеться,хочеться їх потіскать по цьомкать. Правда тоді і роботи добавиться. Зараз пішов козюлькам дав їсти і все. А потім уже все, спиш менше,відповідальності більше.

1 лайк

Девочки, и я с вами :stuck_out_tongue_winking_eye: тоже 16 февраля

2 лайка

Ну я ж кажу народ підтянеться, буде весело :hahaha: Вип’ємо разом не одну чашку кави :coffee:

2 лайка

А слідуючий окот 23 лютого.:wink:

Дааа :laughing: Хотя по таблице нам 13 февраля, но Зефирка в том году на дней 5 задержалась. Так что ориентируюсь на середину

1 лайк

Ой, а у меня потом аж апрель все и одна на май

1 лайк

А в мене оце дві в лютому і одна на 12 березня. І все. А в травні хочу з парувать ярочок ламанчичок, якщо вони захочуть. А то зараз хочуть, а на травень возьмуть і не з хочуть.:grin:

3 лайка

Всех наших Танечек с днем ангела, ангелы никогда не спят, но сегодня ваш активен особенно, пусть он бережет вас от всех невзгод и дарит только радостные моменты в жизни, пусть принесет на своих крыльях счастье любви и бесценность человеческого бытия!

5 лайков

Наташенька, спасибо за пожелания :hugs:

1 лайк

Скучають один за одним. Побачили ь і давай обніматься.:joy:

27 лайков

Трішки випала з форумного життя, а тут уже скільки новин.
Хочу похвалиться своїм призом, який уже отримала.:grinning: І подякувати Олесі @Euro-ferma,:hibiscus::hibiscus::hibiscus:що пішла мені на зустріч і замінила мені приз, на даний час більш потрібніший. Ось мій приз

Я така рада цьрму призу. :heart_eyes:,що не передать словами. Тепер буду формувать у себе стадо без рогих козочок.:goatlaugh::goatlaugh:

36 лайков

Ната, поздравляю! Приз действительно нужный. :wink:

Рассказывай что ещё новенького? Козляток уже нянчишь?

1 лайк

Натуль, планувала сьогодні в Полтаву, бо трішки не доробила, і відставила. Щось підказує не іхать, бо прозіваю :grin:.

3 лайка

А як там твої козлятка? Заботливу маму їм найшла?

1 лайк

Правильно, що не поїхала, яка з тебе робота коли всі думки дома.

Поки що я в них заботлива мама :grin:

3 лайка