Люба,не переживай, все буде добре. Ми тебе підтримаємо.
Я знаю що тут підтримка гарна, разом веселіше і спокійніше.
Наташа, Люда, в нас теж один окот на 16 лютого) Будемо разом чекати
О,класно. Ось іще народ підтянеться і можна потім і спать не лягать. Будемо по форуму гарцювать.
Я тоже только по этой таблице считаю. Почти день в день котятся.
Ну й добре,залишилось за малим, діждаться окотів. А то хожу дивлюся у кого які малиші і так своїх хочеться,хочеться їх потіскать по цьомкать. Правда тоді і роботи добавиться. Зараз пішов козюлькам дав їсти і все. А потім уже все, спиш менше,відповідальності більше.
Девочки, и я с вами тоже 16 февраля
Ну я ж кажу народ підтянеться, буде весело Вип’ємо разом не одну чашку кави
А слідуючий окот 23 лютого.
Дааа Хотя по таблице нам 13 февраля, но Зефирка в том году на дней 5 задержалась. Так что ориентируюсь на середину
Ой, а у меня потом аж апрель все и одна на май
А в мене оце дві в лютому і одна на 12 березня. І все. А в травні хочу з парувать ярочок ламанчичок, якщо вони захочуть. А то зараз хочуть, а на травень возьмуть і не з хочуть.
Всех наших Танечек с днем ангела, ангелы никогда не спят, но сегодня ваш активен особенно, пусть он бережет вас от всех невзгод и дарит только радостные моменты в жизни, пусть принесет на своих крыльях счастье любви и бесценность человеческого бытия!
Наташенька, спасибо за пожелания
Трішки випала з форумного життя, а тут уже скільки новин.
Хочу похвалиться своїм призом, який уже отримала. І подякувати Олесі @Euro-ferma,
що пішла мені на зустріч і замінила мені приз, на даний час більш потрібніший. Ось мій приз

Ната, поздравляю! Приз действительно нужный.
Рассказывай что ещё новенького? Козляток уже нянчишь?
Натуль, планувала сьогодні в Полтаву, бо трішки не доробила, і відставила. Щось підказує не іхать, бо прозіваю .
А як там твої козлятка? Заботливу маму їм найшла?
Правильно, що не поїхала, яка з тебе робота коли всі думки дома.
Поки що я в них заботлива мама