Доброго вечера дорогі форумчани! Не витримала і вирішила наважитися на відкриття своєї сторінки. Розповідати поки немає багато чого та я свято вірю що обов’язково буде, з часом… Отож, звати мене Неля, я з села під Києвом (Хотів) Живу з чоловіком та синочком(які підтримали мої починання) Працюю в магазині ,чоловік у метрополітені,син навчається у 7класі.Живемо в приватному будинку на окраїні села.Участок маленький,але радує що навкруг нас ще не все застроїли ,тому випас ще є ,та й ліс не далеко.Схильність до сільського господарства в мене з’являлася давно, ще з дитинства любила і допомагала бабусі(навіть козу доїла), але аж ніяк не думала що захочу і буду тримати кіз)))
А чому кози Максимкіни ? ))) Вітаю з відкриттям !
С Новосельем Располагайтесь и заходите в гости http://forum.kozovod.com/t/s-mejne-gospodarstvo-m-moza/15720
Ждем продолжения
Довго думала над назвою, але схилилася до першої що прийшла на думку) Сина звати Максим, а він мені дуже допомагає. І я йому якось сказала, що як буде у нас ферма ціла назву її в честь тебе))) Ферми ще немає, та дві кізоньки вже є
С открытием странички)Рада приветствовать в наших рядах…Ничего,все еще впереди)главное чтобы была хоть одна коза,а у Вас аж 2…так что все только начинается
Та й чоловік також Максим, тому хай вони будуть “Максимкині”
Неля, с новосельем! Так расскажите, как же они (козы) у Вас появились?
Всю прошлую зиму я мечтала, читала, думала… Справлюсь_не справлюсь. С моей идеи все знакомые и друзья мягко говоря ржали. Ко мне на работу приходила женщина у которой были козы и я у неё постоянно расспрашивала что да как. И тут както раз она пришла и спрашивает у меня “Ну что тебе козлята нада?”. В тот день у меня и появились мои три козули(ехали за двумя, но муж здался моим уговорам
30.03.18 взяла их полторамесячными крохами, а родились они на День Валентина.
А третья где делась?
Ого , так девкам уже 1 год ! Скоро паровать !
Фото в студию !
Ой, с третьей вышла целая история… Она была крупнее всех, ела лучше всех. Думала будет суперКоза! Потом я начала к ней присматриваться, читать о всяких аномалиях, спрашивать на форуме. И моя Милка оказалась гермафродитом. Подержали мы её до осени для полного убеждения…
Фотки что-то не могу загрузить, учусь
Не знаю правильно ли, и удачно ли но уже спаровали недавно. Им было полных 11месяцев и вес 33 и 30кг.Явная охота была по второму разу, побоялась что поздно уже и следующую охоту придётся ждать на осень
Неля вітаю Вас з відкриттям сторіночки. Я пам’ятаю як Ви писали в темі по гермофродитам.
Да, мені тоді дуже всі допомогли і я розібралася.Це був мій перший сумний опит! Але тепер то я спец! Більш не промахнусь
В нас теж був такий прикрий досвід, тепер я майже профі . Жалко було, дуже красивий був гермофродит. Жалко фото не зробила.
Марта)