ЛПХ "Мой мир" О тех. кто рядом.

Читаю за вас і почуваюсь неправильною :grinning: :grinning:небула ніразу в чужому садку.На межі від сусідки ріс горіх а тоді це було трохи рідкість.То я з радістю ішла копати бараболю в надіі що впаде на наш город тоді я могла його зісти.З колгопного поля носила що було близько

3 лайка

У нашій місцевосці є таке неписане правило ; якщо дерево стоїть близько до межі, то все що на моїй стороні - моє, а що до вас звисає - ваше. Колись, як ми приїхали жити в Лисянку, де тепер живемо, у бабки сусідки на городі, майже на межі, ріс горіх. Горіхи смачні, легко розбивалися. Бувало, як вродить, то і нам 2-3 відер горіхів перепадало, і ще одній сусідці, хоч і трохи менше. А потім одної зими горіх замерз, бабуся зрізала на дрова.

7 лайков

У меня тоже два ореха в углах участника растут. Орехов хватает и нам и соседям, если год урожайный.

7 лайков

Оце я вдало в гості зайшла!
Гарно тут у вас, затишно і насміялася від душі!
З відкриттям хатиночки!

2 лайка

У всізх тазіки як тазіки - мемекають і скачуть. а у нас такий :grin: :grin:

35 лайков

Вау! Гарненькі малятка! І тоже тазік буде, як підростуть.
Вітаю! Нехай ростуть здорові і гавкучі!

2 лайка

Люда , вітаю з приплодом. А порода яка? Вівчарка?

1 лайк

Цьомушки, як вони молочком пахнути будуть😍

1 лайк

Наче нічого сильно і не турбує. але після цього ковіду все як у тумані. ходиш. аби день до вечора. то присяду. то пересяду :roll_eyes: Добре. що кози не дояться. їсти роздала і заповзла в хату.
Ще на тому тижні приїхали мої олені. а тільки руки дійшли до похвастушок.

М.якенький. пухнастий. так і хочеться плюхнуться на ліжко і замотаться в нього…Але зараз нізззя :see_no_evil: :joy: в домі воєнне положення - німці і їх мамашка. і шерсть у нас скрізь…
Ну нічого. не перший раз.переживем. Діти всі на броні. перша вакцинація і по папам-мамам.

25 лайков

Не пишеться…Не плачеться…Все наче заціпеніло всередині.Робота робиться.тільки якось без апетиту і без душі.Просто треба. Але щодня я тут. жду гарних новин від наших дівчат і переживаю з усіма і за всіх.

Війна поломала плани. але життя триває. На початку березня окотилась 75% Джесіка .У кожного порядочного козовода :smile:в цьому році є четверня. Ми піймали джек-пот - чотири кізочки 87.5%АН з вагою 3900. 3800. 3400. 3200. Одна поїхала до нових хазяїв.а троє поки дома.Розумію. що ще три кози для мене забагато…але хомяк і жаба не соглашаються. щось задумали.Фотки будуть.

Сьогодні-завтра ще жду окоту Марго.вона покрита нубом.Від неї .якщо буде. теж хотілось би кізочку і собі :rofl:

21 лайк

Вітаю! Хороших рук вашим козюням.
Ми в 20-му з джек-поту , 4 кізки, залишили собі дві і радіємо ними.
І вам бажаємо удачі!

8 лайков

действительно джек-пот! Поздравляю! :heartpulse:

ох и тяжелый спор хомяку и жабке предстоит :face_with_raised_eyebrow:

4 лайка

Час плине і життя продовжується як і де б воно не було, людям витримки, сміливості ,закалки і здоров,я які потрапили під окупацію і терплять всі негаразди, хай Госодь Бог відводить і допомагає у скрутну годину.
Хочеться щоб усім було добре жити і без воїн.
Хочу запитать чи й прада що четверо козенят у приплоді від вітамінів і преміксів що ми почали давать я в тому числі.
Я теж получила дві білосніжні кізки і два розписні козлики але доля вирішила за мене по іншому, козлики понятно в морозілку а козочки у два місяціпішли за радугу від потравленої трави.

2 лайка

Катя, альпійські кози багатоплідні. От треба знайти записи, чи давала я тоді, 4 роки назад, Лірі премікси від Каті-ветеринара. Але по троє козенят без преміксів у нас народжуються два роки підряд . Правда, за три окоти сім козлів, жодної кізки.

1 лайк

Зараз Каті немае і я не можу знайти хто займаеться зараз преміксами Можливо хтось знае контакти за премікс буду вдчна

1 лайк

Це Наталія Платонова, вони із Катею у свій час співпрацювали. Є ще група у Вайбері. ЇЇ Катя створила але веде зараз цю групу Наталія.

5 лайков