ЛПХ "КозАрма"

Та ні, не цирк. Значить, щось там таке, що їй потрібно, нехай їсть.
Про мастіфарм не знайшла інформації ніякої.
Як загалом почуття кози? На краще, чи так само?
Цефтіоклін можна замінити людським цефтріаксоном.

1 лайк

є у нас у втаптеці цефтриаксон, але я почитала - там тільки про собак і котів написано, а про жуйних - нічого. Якщо все. ж таки варто взяти - як розрахувати дозування? І я неправтльно назву написала - не мастифарм, а мастифорт

За станом Сари - ну начебто загальний стан трошки покращився, а набряк так і тримається. Мию 2 рази не день вимя розчином соди, мащу Дибутіном, роблю легенький масаж. Вчора ще вколола Дексаметазон в обід, і мені здається, після того їй полегшало. Сьогодні не давала, побачим

4 лайка

Мастіфорт дуже по темі, широкий спектр, цефалоспорини має в тому числі. Думаю, можна застосувати. Звичайно, добре було би з ін’єкціями разом, але вже що маєте.
Шкода, що ми на форумі зараз без ветлікарів наших(

6 лайков

Боже пошли Сарочкі одужання і щоб вимячко прийшло в норму і був добрий апетит і все було спокійно і добре .
Марина я молилась до Божентґьки слізно, і все що я зробила то це все пішло на користь, зараз повишена симтоматика.
Пасеться гілочки вишукує сочніші але у раціоні кожного дня присутня омела , омеоу їла даже як уже і сіно їй не йшло значить у омелі щось саме найцінніше є з вітамін, попробуй предложить Сарі.
Цефтриаксон дала тільки два рази і боргюконат кальцію теж два рази, катозал 4 дні і все ,пішла на поправку.
Дай Боже всім здоров’я і процвітання.

7 лайков

Марина, как Сарочка?

2 лайка

дякую, що турбуєтеся! Я вперта, або вилікую, або залікую. Поки що лікування продовжуємо, результати є. Сара стала гарно їсти - ну, як гарно = не стільки, як раніше, але все що даю - зьїдає, Худа, як тріска, та ще й лінька додалася якась неприродна, плямамаи, але бадьора, жвава. Одна доля не працює, з другої вчора за 2 рази здоїла грамм 600, Ітого -6 уколів Амоксіна через день, 6 шприців Мастіфорта щоденно у вимя (вчора останній) Прерва в А/Б 5 діб, сьогодні знов курс почала Цефтіоклін - теж 5 днів щоденно. Вимя мяке, лімфоузли счухли, але права дійка зовсім нічого не дає, хоча сфінктер не забитий, якусь рідину прозору вичавлию із столову ложку. Пасется з жадібностю - сьогодні ходили перший раз після “зими”. Так що поки що зрозуміло, що має жити, а ось відносно молока - навряд чи в цьому сезоні варто від неї чогось чекати. Ось таки справи.,
Сьогодні трошки кумедна історія була. Дзвоне мені жиночка, питає за карликову кізку. Каже- хочу шоколадну. відправляю їй фото. Відповідь - та вона коричнева, а я хочу шоколадну. Як на мене - це одне те саме, але, можливо, я помиляюся,
Всім нам скорійшого тепла та миру!

14 лайков

Саме головне - на поправку пішла. Наступного сезону відновиться лактація, хоч може і не в тій кількості, що раніше.

7 лайков

Так , дійсно це різні окраси . У мене є і коричневі , і шоколадні . Потрібно зробити фото для ідентифікації окрасів .

4 лайка

Христос воскрес! Дорогеньки мої, вітаю всії зі світлим святом!
Торошки про Сару. Я таки її витягла, але одну долю спасти не вдалося. Молока там зовсім нема, до позавчора ще й кров чиста доїлася декілька днів, вчора і сьогодні вже щось схоже на розведене молоко, але столова ложка, не більше, З другої долі дою більше літра в сутки,. Почувається гарно, добре їсть, пасется, сіно та зернові із задоволенням. Трошки погладшала - не до нормального стану, звісно, але візуально вже ребра не видно. Стала якась дуже ручна, на випасі постійно до мене підходе, просить погладити. Раніше такого не було
Перша Пасха за всі наші з дідом 48 років життя без дітей та внуків. Сумно. Звичка готуватися до свята лишилася, вчора напекла, накрошила, наварила, а їсти нема кому… Куми ненадовго заскочили - вони з Київа, а батьки тут жили, хата пуста стоїть, але вони доглядають, городи садять, хоча воно їм і не треба - в Київі хата своя, участок 10 соток, і вік вже не молоденький, а покинути не можуть, і продати поки що не виходить. Так і святкуємо вдвох - дід пару чарочок випив, позакушували, по саду походили, я кіз попасла, та ледарювала цілий день. Так вже хочется, щоб закінчилася та клята війна!

14 лайков

Здорово! Молодцы вы с Сарой! Здоровья! Я и спрашивать боялась.

1 лайк

Дуже рада за вас із Сарочкою! Молодці обидві. Не переживайте, молочко відновиться, може не в повному обсязі, але буде. Головне, що вижила і одужала.

3 лайка

Якимось чудом примудрилися зайти на форум з телефону!. Тепер можу фотки показувати!

Дівчинка ламанчуля, 1 місяць

Дівчинка камеруно-ламанча, 2 міс
Обидві шукають нову родину. Тни дні тому спробувала на козиному ринку зробити об’яву, але і досі її нема, тому показую у себе

14 лайков

11 лайков

зврвз дуже комфортні умови для випасу - нема жари, нема комарів та мух.. одне погано - нема й дощив, трава погано росте, але все одне -попастися є де

5 лайков

Який у вас гарний випас. Трава так добре виросла. У нас нема нічого, хожу шукаю, куди би припнути корів, трава 3-5 см, холодіна, сухота, не росте нічого. Кози вдома, все запахано, пасти ніде( Раніше бігали в лісок над руслом річки, скоріше посадка велика і старий сад був, сад вирубали все, до деревця, засіяно там тепер, посадку частково також вирубали ще до війни, а потім там русня понакидала сюрпризів. То життя мені все ж важливіше за випас. Якось сумно дуже.

6 лайков

клята русня! З раннього ранку й досі - підвищена небезпека… іх збивають, а вони знов літять, падлюки. Вимушени сьогодні не йти пастися, бо занадто близько від нас гримає. Літять низько, просто над хатою. Щоб не чути, переробила купу справ - то сепаратор глушив, то пилесос, А зараз вже й нема чего ввімкнути, сиджу в хаті та прислуховуюсь.. і знов тільки що повідомлення - підвищений рівень небезпеки.. :enraged_face:
Дівчата - Глеваха, Васильків, Обухів, Українка та всі, хто поблизу Київа, теж все чують… Тримаємося, рідненьки

6 лайков

так … вже заколупало сьогодні путінське “перемир’я” , але знаю , що їм атвєтка добряча теж летить і вчора , і сьогодні , і , сподіваюся , в параді приймуть участь наші дрони :wink:

3 лайка

Так і я купу роботи робила незапланованої в хаті щоб не чуть ті дзижчання бо аж руки віднімало бо над головами а ще видно орієнтир згубили бо кружляли а наші все старались їх збить а вони су.. полетіли на Вас.
Дай Боже нам все це пережить .

5 лайков