Та ні, не цирк. Значить, щось там таке, що їй потрібно, нехай їсть.
Про мастіфарм не знайшла інформації ніякої.
Як загалом почуття кози? На краще, чи так само?
Цефтіоклін можна замінити людським цефтріаксоном.
є у нас у втаптеці цефтриаксон, але я почитала - там тільки про собак і котів написано, а про жуйних - нічого. Якщо все. ж таки варто взяти - як розрахувати дозування? І я неправтльно назву написала - не мастифарм, а мастифорт
За станом Сари - ну начебто загальний стан трошки покращився, а набряк так і тримається. Мию 2 рази не день вимя розчином соди, мащу Дибутіном, роблю легенький масаж. Вчора ще вколола Дексаметазон в обід, і мені здається, після того їй полегшало. Сьогодні не давала, побачим
Мастіфорт дуже по темі, широкий спектр, цефалоспорини має в тому числі. Думаю, можна застосувати. Звичайно, добре було би з ін’єкціями разом, але вже що маєте.
Шкода, що ми на форумі зараз без ветлікарів наших(
Боже пошли Сарочкі одужання і щоб вимячко прийшло в норму і був добрий апетит і все було спокійно і добре .
Марина я молилась до Божентґьки слізно, і все що я зробила то це все пішло на користь, зараз повишена симтоматика.
Пасеться гілочки вишукує сочніші але у раціоні кожного дня присутня омела , омеоу їла даже як уже і сіно їй не йшло значить у омелі щось саме найцінніше є з вітамін, попробуй предложить Сарі.
Цефтриаксон дала тільки два рази і боргюконат кальцію теж два рази, катозал 4 дні і все ,пішла на поправку.
Дай Боже всім здоров’я і процвітання.
Марина, как Сарочка?
дякую, що турбуєтеся! Я вперта, або вилікую, або залікую. Поки що лікування продовжуємо, результати є. Сара стала гарно їсти - ну, як гарно = не стільки, як раніше, але все що даю - зьїдає, Худа, як тріска, та ще й лінька додалася якась неприродна, плямамаи, але бадьора, жвава. Одна доля не працює, з другої вчора за 2 рази здоїла грамм 600, Ітого -6 уколів Амоксіна через день, 6 шприців Мастіфорта щоденно у вимя (вчора останній) Прерва в А/Б 5 діб, сьогодні знов курс почала Цефтіоклін - теж 5 днів щоденно. Вимя мяке, лімфоузли счухли, але права дійка зовсім нічого не дає, хоча сфінктер не забитий, якусь рідину прозору вичавлию із столову ложку. Пасется з жадібностю - сьогодні ходили перший раз після “зими”. Так що поки що зрозуміло, що має жити, а ось відносно молока - навряд чи в цьому сезоні варто від неї чогось чекати. Ось таки справи.,
Сьогодні трошки кумедна історія була. Дзвоне мені жиночка, питає за карликову кізку. Каже- хочу шоколадну. відправляю їй фото. Відповідь - та вона коричнева, а я хочу шоколадну. Як на мене - це одне те саме, але, можливо, я помиляюся,
Всім нам скорійшого тепла та миру!
Саме головне - на поправку пішла. Наступного сезону відновиться лактація, хоч може і не в тій кількості, що раніше.
Так , дійсно це різні окраси . У мене є і коричневі , і шоколадні . Потрібно зробити фото для ідентифікації окрасів .
Христос воскрес! Дорогеньки мої, вітаю всії зі світлим святом!
Торошки про Сару. Я таки її витягла, але одну долю спасти не вдалося. Молока там зовсім нема, до позавчора ще й кров чиста доїлася декілька днів, вчора і сьогодні вже щось схоже на розведене молоко, але столова ложка, не більше, З другої долі дою більше літра в сутки,. Почувається гарно, добре їсть, пасется, сіно та зернові із задоволенням. Трошки погладшала - не до нормального стану, звісно, але візуально вже ребра не видно. Стала якась дуже ручна, на випасі постійно до мене підходе, просить погладити. Раніше такого не було
Перша Пасха за всі наші з дідом 48 років життя без дітей та внуків. Сумно. Звичка готуватися до свята лишилася, вчора напекла, накрошила, наварила, а їсти нема кому… Куми ненадовго заскочили - вони з Київа, а батьки тут жили, хата пуста стоїть, але вони доглядають, городи садять, хоча воно їм і не треба - в Київі хата своя, участок 10 соток, і вік вже не молоденький, а покинути не можуть, і продати поки що не виходить. Так і святкуємо вдвох - дід пару чарочок випив, позакушували, по саду походили, я кіз попасла, та ледарювала цілий день. Так вже хочется, щоб закінчилася та клята війна!
Здорово! Молодцы вы с Сарой! Здоровья! Я и спрашивать боялась.
Дуже рада за вас із Сарочкою! Молодці обидві. Не переживайте, молочко відновиться, може не в повному обсязі, але буде. Головне, що вижила і одужала.
Якимось чудом примудрилися зайти на форум з телефону!. Тепер можу фотки показувати!
Дівчинка ламанчуля, 1 місяць
Дівчинка камеруно-ламанча, 2 міс
Обидві шукають нову родину. Тни дні тому спробувала на козиному ринку зробити об’яву, але і досі її нема, тому показую у себе
зврвз дуже комфортні умови для випасу - нема жари, нема комарів та мух.. одне погано - нема й дощив, трава погано росте, але все одне -попастися є де
Який у вас гарний випас. Трава так добре виросла. У нас нема нічого, хожу шукаю, куди би припнути корів, трава 3-5 см, холодіна, сухота, не росте нічого. Кози вдома, все запахано, пасти ніде( Раніше бігали в лісок над руслом річки, скоріше посадка велика і старий сад був, сад вирубали все, до деревця, засіяно там тепер, посадку частково також вирубали ще до війни, а потім там русня понакидала сюрпризів. То життя мені все ж важливіше за випас. Якось сумно дуже.
клята русня! З раннього ранку й досі - підвищена небезпека… іх збивають, а вони знов літять, падлюки. Вимушени сьогодні не йти пастися, бо занадто близько від нас гримає. Літять низько, просто над хатою. Щоб не чути, переробила купу справ - то сепаратор глушив, то пилесос, А зараз вже й нема чего ввімкнути, сиджу в хаті та прислуховуюсь.. і знов тільки що повідомлення - підвищений рівень небезпеки..
Дівчата - Глеваха, Васильків, Обухів, Українка та всі, хто поблизу Київа, теж все чують… Тримаємося, рідненьки
так … вже заколупало сьогодні путінське “перемир’я” , але знаю , що їм атвєтка добряча теж летить і вчора , і сьогодні , і , сподіваюся , в параді приймуть участь наші дрони
Так і я купу роботи робила незапланованої в хаті щоб не чуть ті дзижчання бо аж руки віднімало бо над головами а ще видно орієнтир згубили бо кружляли а наші все старались їх збить а вони су.. полетіли на Вас.
Дай Боже нам все це пережить .