ЛПХ "КозАрма"

Козлопад якийсь) Вітаю, на сир та на масличко.

4 лайка

В мене теж кізка була 8 ми рочків і теж після пологів стала такою худющою і страшною потім від’їлася. Хай поправляться. І з козопадом вас. На молочко на сир.)

4 лайка

Добре що добре все закінчується, нічого потихеньку справиться і поправиться, молодець що убрала так її один не так виснажить.
У мене Ляля теж народжувала погано чи то потуги слабкі козла першим не могла видуть помогла а другою йшла козочка то вщагалі мацже не тужилась йшла задніми ногами і з мішком якимсь слизтким а зараз нема рефлексу смоктать надушую молоко то ковтає , і не знаю що з неї буде а козлик бідовий щнає своє діло смокце за двох.

5 лайков

а мені Саріного козлика прийшлося з соски випоювати. Справа в тому , що у неї дуже велике вимя,з дійками як у корови. Малеча не може в рота взяти, Але з соски пьє чудово,сьогодні вранці легко півлітра вкатав , Годую три рази на день, справний буде парубок. Шкода, що козли мало кому потрібні, скорійш за все буде шашлик. Та й козочки важко продати, зараз дві таких карасуні підростають карликових…

11 лайков

Отож бо й біда що ніхто не хоче займатись хазяйством.
Я до двух і все, так я можу сама убрать а дорослих то вже несправлбсь і із за цих ТЦКашників хлопці мої не їздять і де хочеш там і дінь по чотири роки вигодуй і комусь віддать м’ясо на шару зовсім’,охочих нема даже заробить щоб убрать.

8 лайков

сьогодні з ранку окотилася моя камерунка Кнопа. Два козлика та кізка. І знов несподіванка! Самолічно парувала її з Амуром, все занотувала, а козенята всі троє - коротковушки. Мабуть, знов Бурбон малолетній з фартухом справился, їого живчики оказалися сильнійшими. . Ну то нічого, головне що окот пройшов нормально, послід я вже прибрала, козенятка здорові та сильні
За 4-5 днів чекаю на ламанчу Мальву, буде 2-й окот, і на цьому сезон закриємо. Всім миру та спокійних ночей

11 лайков

Вітаю всім здоров’я,хай радують Вас ,малечі гарних ручок :rose:

3 лайка

Ох і Бурбон - балабон :smile: Наш молодець !

5 лайков