ЛПХ "КозАрма"

Марина, что и требовалось доказать! Зря Ира ее забанила! Как раз можно было ее рожей в объяву ткнуть.

2 лайка

я читала ту писанину що на ФБ там зразу видно що мошенниця вимагає гроші погрожує заявою та ген прокуратурою це типовий спосіб заробітку підпортить імідж продавця тільки не врахувала що Марину підтримає така кількість людей

9 лайков

Чим би ще генпрокуратура займалася, якби не купівлею кіз. У них і інших козлів вистачає.

15 лайков

Доброго всім дня!
Вирішила трошки розказати, що нового у мене у господарстві.
За цей час народила моя Сара двох козликів, залишився один, здоровезний хлопець, обнімательно-цілувательний єльфік

Потім привела одного козлика первістка камеруноламанча. Дуже гарненький малесенький Зайчик зі сріблястими вушками. Ох і награлася я з нею під час дойки! Таких ще не було. Вона стрибала, лягала, навіть кусалася! Ще і досі дою однією рукою, щастя, що легкодійна та молока не багато.
Чекаю на початку травня останню первісточку ламанчу та сезон буде закрито. Ось так коротенько про те, що в нас нового
А, забулася. Та дама, що на мене в суд хоче подати, знов активізувалася. Намгається до мене дзвонити, щось пише у вайбері. Не відповідаю та не читаю, ніяк не виходе її забаніти чомусь, настирлива дамочка

10 лайков

Как раз что-то недавно об этой даме вспомнилось. Интересно, продала ли она козу.
А что пишет-то? Или ты ещё читаешь?

4 лайка

Доброго ранку! Нарешті погода, може на грядках протряхне. У мене чисто болото,замулило усю зелень, що до дощу сіяла. Але трава дуже гарна, соковита, що косити, що пастися - задоволення. Вийдешь в сад - така краса, яблуньки ще квітнуть, бджілки гудуть, живи і радуйся. Але як завиє та сирена, уся радість десь уходить.
Дітей, внуків жаль - ані тобі нормального навчання, ані сну.

Люда, а по тій дамі - не читаю, що вона пише. Берегу цветы своей селезёнки , дурное это занятие -с неадекваткми общаться

12 лайков

Христос воскрес! Вітаю всіх друзів зі святом, бажаю всього самого світлого, доброго, мирного!
Ну а мені вчора до свята подаруночок прилетів - останній цьогорічний окот, моя первісточка Мальвочка (коротковушка) привела двох козликів, Два - то для мене була несподіванка, бо живіт був малесенький, вона до останнього бігом бігала. Народила дуже легко, навіть не лягаючи - вони з неї просто випали, без жодного стогіну. Дай Боже всім таких окотів. На дойку стала так, начеьто вже декілька років доїлася, дуже легкодійна, спокійна та розумна дівчинка, Пізнійше фото зроблю - покажу козеняток

18 лайков

Добрий ранок,вітаю Вас з поповненням :rose:Всім здоров’я ,кізоньке побільше молочка .

2 лайка

Маріна так давно нічого не пише і не заходить .
А сьогодні у неї день народження.

Сонечко вітаю з днем народження хай промінчик сяє у твоєму сердці і щоб було
мирно ,було тепло і ситно і щоб всі тебе радували. :smiling_face_with_three_hearts:

7 лайков

Марина вітаю з Днем Народження,бажаємо всього самого найкращого,здоров’я та благополуччя Вам та всій Вашій родині , здійснення всіх мрій та бажань ,щоб все завжди було добре :rose:

ой, дівчата, дякую за привітання! Не заходила тому, що мене знову викинуло з форуму, і ось тьльки сьогодні спромоглася дати ладу цій проблемі,
Життя продовжується, незважаючи на всі негаразди, повязані з війною, безсонні ночи, вібухові, як сьогодні зранку, дні. Нічого, вистоїмо!

10 лайков