ЛПХ "КозАрма"

Спробую відповісти. Ні, дівчата, хазяйка не могла ухайдокати козу, вона до неї поїхала 28 лютого, а 3 березня народила козеня… Видно, що плід завмер давно, але по козі цього зовсім не було помітно

О!вдалося відправити повідомлення!

2 лайка

Тобто, після окоту три дні чекати і не викликати лікаря - то нормально?

І взагалі, це що, ціна на дорослу кітну козу? Вибачте, Марина, але на олх двомісячне кроленя на розведення коштує 1500 гривень. І ще претензиї до вас?
Майже подарували.
Правильно Інна написала, курка зараз так коштує.

6 лайков

Спробувала вам поміняти статус користувача на “активний”, може зняло блокування.

1 лайк

Дякую, Інна. А з ціною… я просто поспівчувала людині - дійсно, дорога доставка. Та ладно Бог їй суддя. Для себе зробила висновок - дорослих кіз тільки з рук в руки, хоча в цій ситуації навіть якщо б вона і сама прихала, претензії потім були таки ж самі, я так думаю
І, до речи, є відео кози, яке я знимала для неї за 3-4дні до відправки, там добре видно, що коза здорова.

5 лайков

Добрий день ,все одно коза буде доїтися та народжувати ,коза жива з нею все добре,і не може бути з попереднього окоту .Годуватиме то доїтися буде.За таку суму,як вона купила у Вас ,просто промовчала бта подякувала ,що продали їй.В мене така думка ,вийшло більше клопоту.

2 лайка

У меня был случай на подобие примерно, а дело было так я купил двух некозей у нашей форумчанки, она их случила проверила их что они неперегуляли, и я их забрал время шло и одним весенними днём мы гуляли и когда возвращались домой все козы побежали и одна из них спотыкнулась и перевернулась через голову упала на спину, аж что-то клацнуло, но она встала и дальше продолжила движение. Дальше её поведение было нормальное и когда пришло время окота, то она мне родила козлика слабенького и козочку замершую как вроде для нее остановилось время развития, она была очень маленькая и я вспомнил тот момент который с ней случился. Козлик на третий день умер, но козочка доилась и потом гуляла и приводила козлят нормальных, а молока на пике 4.6л.

12 лайков

Под этим видео девушка оставила комментарии, которые, мне кажется, могут быть интересны многим козоводам.

1 лайк

Читаю и в шоке от барышни. “Хорошая хозяйка”.
Видеть у козы наступивший окот, схватки, долгое время, козлята не родились, и ничего не предпринять? Полгода никаких мыслей не было?
В жару, когда козе стало худо дать насыщенный раствор соли! Это просто матов не хватает.
Доить беременную козу… Тут уж вообще у меня нету слов.
Знаете, я ни разу не удивлена проблемами с животным с таким кормлением и уходом. Удивляет другое, что животные еще и выживают.

6 лайков

Марина, а ви скажіть як її звати. Бо не хочеться натрапити на таких “покупців”. Ситуація похожа як мені колись повертали кітних кіз за яких “ветлікар” сказав, що вони не кітні.

7 лайков

Дівчата, ця баришня виявилася або шахрайкою, або повною неадекваткою. У ФБ групі "Карликове козоводсьтво вона такий цирк влаштувала, уся група в шоці!. Якщо дуже стисло - вона зараз вимагає з мене повернення грошей за “поганих кіз”,. Тільки куповала вона їх по 1000 за одну, а повернути я винна 10000! І подає вона в Генпрокуратуру позов на мене за шахрайство і Бог знає за що ще.
На всяк випадок, звати її Вікторія Мельник, Кременчук (але може бути і Львів)
Може казати, що вона юрист та біолог і добре обізнана на козивництві.

4 лайка

Добрий вечір Марина ,шок ,це нічого не сказати ,тримайтеся .Все буде добре🌹

3 лайка

Так она ее в таком состоянии продала! То есть, у козы схватки, а она отправляет ее в другое хозяйство! А там всё прекратилось.

3 лайка

Ні, дівчата, я щось не розумію, про що ви… Я кась плутанина. Ця жиночка купила в мене двох карликових кіз на останньому строку. Зараз трошки нема часу довго писати. Одна коза народила (вже в неї) козлика, але не було молока. Через 3! Дні хазяйка визивала вета (все з її слів), той зробив укола, і з кози вийшов той муміфікований плід. Грамотний вет сказав, що плід лишився з попереднього окоту, коза більше ніколи не завагітніє та їй треба робити операцію. (Яку?!)
Ну а далі вона на ФБ розписала, що я знала про все це, ошукала її, і далі по тексту. Дехто з наших Козоводів є у тій групі, читали. Я пишу тут для того, щоб знали - з цією жиночкою не зв’язуватися, якщо вона надумає в когось придбати таарин

1 лайк

Люда, чі ти про її інші пости? Я не бачила

Марина, якщо вже так повернулася справа, то у мене питання. Ви їй документ давали про продаж саме у вас кіз? Ні? То нехай ще доведе, що саме у вас купувала. І я думаю, що мабуть ви не одна така продавець у неї, з яких вона вимагає гроші.

5 лайков

Ви щось або переплутали або не зрозуміли правильно.

Марина, мы о барышне со скринов, которые я загрузила из-под видео к мумифицированному плоду. Это не имеет отношения к твоей покупательнице. Просто случай барышня описала, который у нее был. Она предполагает, что у ее козы, которую она продала прямо со схватками, мумифицировались плода.

2 лайка

Я о другом писала. Видео Марины с мумией я загрузила на Ютуб (ссылка вверху). Под ним другая барышня описала свой пример (скрины выше).

2 лайка

Розібралася. Ой, дівчата, а у мене новина. Виставила вона мою Ельку на продаж, ОЛХ. Ексклюзивна кізка у мене була! Наразі дає 1,5 л молока, ціна 4000. Телефон інший, але фото не лишає сумнівів. Дуже ярка прикмета -ріг тільки один, і того половина. І зелена бірка на вушку.

3 лайка