ЛПХ "КозАрма"

Монька в мене з 15 року… ніколи жодних проблем не було. Нвіть не знаю, зможемо лі дорізати, Вона у нас як собачка, все розуміє,

3 лайка

Бажаю Моні як найшвидше піднятись на ноги! Вірте в неї, вона обовязково ще буде бігати.
Масажи ніг робите, ті що залежані? Вона їх відчуває?

1 лайк

так, масаж роблю, ноги відчуває

4 лайка

ой, людоньки, в мене така подія, а я, безсоромна, ніяк не напишу. В мене зьявився новий плідник! Дукат з часом поїде до Лади, а мені на заміну йому Ладуся віддала Красунчика сусліка. Дуже крупний, дуже красивий малюк. Трошки ще обвикається, побоююється, але мовчить. Ну дууже мені подобається, тільки имя ще не придумала, фото пізнійше.

18 лайков

Так у нього ж і мама , і тато красатуни - а сестричка залишилася у мене . Нехай радує малюк добротними дочками та синочками ! А Дуката чекатиму у серпні , треба для нього місце приготувати .

11 лайков

А назвіть його Мачо. У нас в минулому році приїхав дуже тихий козлик, а з таким ім,ям став огого який активний.

1 лайк

Зараз Байрактар звучить гордо !

2 лайка

Знайомтеся, наш Каприз! Мама Камилла, тато Принц. Так склали имя

24 лайка

Це мы сьогодні перший раз вийшли пастися. Далеко від сараю не пішли, думала тікаттме, але хлопчик виявівся дуже розумний, разом зі всіма пішов додлму

14 лайков

От що значить виріс у стаді … слухається тіток :wink:

Супер ! Це ж треба - дуже гарне ім’я вийшло !

11 лайков

Марино, як ваша Мілка?

1 лайк

Їнночка, то Моня. Ну що сказати… Моня поки що лежить. Але здвиги в кращу сторону видно. Вчора ввечері сама встала на дойку, з ранку - ні. Виводимо вдвох з дідом на день в сад , ноги з трудом пересуває, тільки на задню ліву не стає. Час від часу сама підіймається на декілько хвилин, Аппетит гарний, молока на двохразовой дойкє дає більше 3 л Не худа, бліскуча, але ноги не тримають. Не знаю, як буде далі, хочу надіятися, що колись встане, Ось вчора подумала - може, хй Дексу попробовать пару днів попколоть,? Пару тижнів тому вона вже получила три укола, після ней явно було полегшення

4 лайка

Оце Моня сама встала, десь півгодини тому

30 лайков

Маленька розумничка. Нехай скоріше одужує.

6 лайков

Нічого, ще пару раз сама встане, потім буде проситись іти на випас з усіма. У мене так було з Латтерією.
Бажаю як найшвидше щоб Моня бігала як всі козки.

13 лайков

ну на пару раз я не разраховую, вона в такому стані вже більше тижня. До одужання просуваємося дуже маленькими крочками

9 лайков

Давно не писала у себя. Работы море, кажется что ничего не успеваю, но таки потихоньку что-то делается.
Самое главное - практически поставила на ноги Моню! Ещё хромает, ещё старается почаще лежать, но уже второй день выходим со всеми вместе на выпас. Одна проблема - пастись мы немножко разучились :frowning: Привыкла, что ей под нос кладу все самое полезненькое, вкусненькое, а тут самой приходится. Ну и девки от неё отвыкли, вчера задрали здорово, сегодня поспокойнее. Но в вольере её пока со всеми вместе не оставляю, на привязки в саду стоит, по нескольку раз в день с места на место переходим. Пока так. Козлята растут, спроса на них нет, а такие славные козочки! У Сары гигантша растет, она уже Каприза догоняет, ему почти 4м5с, ей чуть больше двух. Конечно, мамка высокоудойная, молока залей ся, вот и растёт ребёнок. Монина доця, нежная розовая девочка, на соске, поэтому страшенно контактная, получает молочка почти 2л пока, недавно месяц было. Две камеруночки, тоже под мамами, у Беллы хорошая блондиночка, я её выставляла на рынке. Плюс три козлика. Но и мне молока хватает на все, и продаю, и даже сыры получается творить, несмотря на то, что без козлят только две камерунки и Мила. В день 8-9 литров, козлят на ночь не всегда отсаживаю. Так что молодцы у меня девчата, ТТТ!

31 лайк

Может просто шея болит и тянет после уколов в шею? Ей тогда удобнее есть не наклоняя головы.

2 лайка

вряд чи, в шію я не робила уколів, та й останні були вже давненько… Вона взагалі і раніше лінувалася пастися, Нічого, головне - ходить, їсть, молоко дає. Одне погано - не впевнена, що буду її парувати надалі. Скріш всього ні, буде доживати як в зоопарку

9 лайков

я б також відмовилася б мабуть … після всього пережитого …

2 лайка