Вітаю. Різні вухастики. На вибір.
Ого, четверо? Вітаю з поповненням! Відпочивайте. У нас також в цьому році два рази були важкі пологи. І також спинкою лежало козенятко. Мабуть з переляку попереверталися. Коли гатили.
Моніка за два роки відзвітувала. Її внучкою Мишкою дуже задоволені. Хай би там маленьким кізкам швидше знайшлися добрі господарі. З соскою надійніше, бо так сильніші можуть обідати слабших. І вим’я покусати можуть, бо боротимуться за дійки. А можна забрати на соску лише двох.
Я теж би радила на соску. В моєї як була четверня, Барселона сама слабших відганяла, бо кусали за вим’я поки сильніші смоктали дійки.
Марина вітаю з хорошим результатом.
Да тобі не позавидуєш.
Хоть наче і є в нас сноровка до такиз проблем але всеодно боязко.
Добре що у тебе руки маленькі і не травмувала піхву а я завжди боюсь цього рука у мене як у мужика, з першими пострілами були проблеми бо на ніч світло виключала а потім залишала світло їм на ніч і вони стали спокійніше себе вести,
Роди проходили спокійно і рожали самі і мене малишня уже облизала ждала.
Дай Боде тобі уже спокою в душі і по здоров’ю.
дівчата, поділюся своєю бідою… нияк не можу Моню поставити на ноги. Лежить
, бідося, нічого не ість, ноги не тримають. Піднимаемо вдвох з дідом, а вона або висить на руках, або одразу падає… З Катериною на звязку, лікую поки що під її керівництвом. З під-хвоста смердючи видеління, явно запалення матки. Козенята окремо, годую. з соски.Молока у Моні, звісно ж, практично нема. Не знаю, вдасться її вітягти, чи ні… ось таки справи.
А ще вчора з ранку окотилася моя Белла, привела козлика та кізку. І ось цікавинка - торік був білий козлик та дівчинка павлін, а в цьому році навпаки - біла кізка та павлін козлик. Там все нормально, тільки є отек, але не такий, як торік, справимся
А у матці точно нікого не залишилося?
ні, я після 4-го ще раз лазила в матку, первіряла. Але послід до вечора сам не вийшол, викручивала, але він обірвався… Окот був 22,04, біля 12 години
Було чимало випадків, коли козенята так далеко, що рукою не дістанеш. Їх можна відчути через черевну стінку зовні. Але, звичайно, якщо вони не по 1 кг вагою.
Так, четверте ледь знайшла, хоча воно і немаленькє було. Але я впевнена, що там никого не залишилося, руку обережно, але трохи не по лікоть запхала
але мушу сказати, що всі четверо з нормальною вагою, найменьша дівчинка 2900, остальні більше 3 кг
доречи, може кому потрібні козенята - та є чим годувати - віддаю за 7 копійок, Без Моніного молока я їх не вигодую. Вже на вчора воні 3 л висмоктали, далі потрібно буде більше, а в мене тільки 3 карлуши без козинят, остальні всі своїх годують. Поки шо виручає Сара, в неї одна дитина , в інших по 2
Ну , давайте я все ж заберу двух дівчаток , бо треба допомогти … У нас молока вистачає … я тільки за молозиво переживала , бо у мене немає .
звісно, Ладуся, забирай - дівчата від гарних батьків, дуже красиві, водичку з ведра вже навчилися пипти, але молоко, звісно, з соски. А з молозивом - ну що в Перший день спробували, то і їхнє. А дали Моня впала. Годую з 2 дня звичайним молоком
назавтра мені треба їхати в лікарню, можу завезти
Добре ! Бо я думала як раз завтра за ними поїхати до Вас . Ну , якщо привезете , то й може свого маленького принця одразу заберете ? Короче завтра при зустрічі обговоримо …
грустно как… будем надеяться, что поправится
Мариночка, доброго дня! Как Моня?
Моння на дууже інтенсивному лікуванні, але результати вже видно, ТТТ. Поки що не встає сама, тільки з моєю допомогою, але вже вчора ввчечері, сьогодні зранку та вечером під час дойки стояла сама, на трясучих ніжках, але СТОЯЛА!. Навіть вчора та сьогодні по півтораа літри молока надоїла за добу. Я їй молоко назад овіддаю, пьє
ну молодец же! стояла сама
умничка какая