ЛПХ "КозАрма"

Обсмажити так, щоб всередині не було крові (розрізати і подивитись). А потім зробити паштет. Я тушу моркву з цибулею, додаю варені яйця, трішки майонезу, перець, зелену петрушку з морозилки, складаю це все в банку і збиваю блендером.
З молодняка і вгодованих тварин печінка навряд чи буде сухою.

9 лайков

Я делаю паштет:
1 Режу в казан подчеревок или сало прям с кожей, слегка прижариваю.
2 Крошу много лука (по весу где-то как мяса и сала вместе), тушу до прозрачно-золотистого лука.
3 Режу печень кусочками и вкидываю в казан. Жарится печенка быстро, только чтоб кровь запеклась.
4 Затем измельчаю, сперва мясорубкой а потом блендером
Смачного!

П.С. Забыла написать про соль: Солю в самом конце, когда уже перебиваю блендером. Приправы насыпаю вместе с луком, чтоб было время травам раскрыться

8 лайков

Сначала порезать на порционные кусочки. Залить на минут 5-10кипятком. Воду слить, обсушить, обвалять в муке и на горячую сковородку. Когда одна сторона поджарилась, перевернуть и добавить тонкие дольки яблок. Лучше кисло-сладких и всё вместе жарить дальше. Вкус бомба.

10 лайков

Я готую печінку так:
ріжу на шматочки і на 1 кг печінки сіль 1 ч.л, цукор 2 ч.л., сода 1 ч.л. перемішати і залишити на 2-3 години, а краще на ніч. Потім обваляти в борошні і смажити. Смакота, так готую вже років 5 їдять навіть ті хто не любить печінки.

8 лайков

ну щооо… з вечора почала моя Сара маякувати, - Щас родю! Пів ночи бігала до неї кожну годину, потім лягла спати. Вранці прокинулася десь о 5-й, знов побігла. Нема! Але вона як мене побачила, одразу прийняла потрібну позу, я її почухала, побалакала, сіла біля, і за півгодини вже без криків та стогнів мала двох біленьких ушастиків, знов дівчинка та хлопчик. Отак вона мне до ранку чекала. Щоправда, вона з першого окозу потребує моєї присутності, така собі любітелька партнерських пологів :heart_eyes:

38 лайков

Вітаю. Хай всі будуть здорові

3 лайка

Поздравляю с ушастиками :bouquet:. Пусть растут крепенькими на радость и на прибыль

1 лайк

Я щось заплуталася , Сара ж ламашка ? Звідки вухані ? :astonished:

2 лайка

А Дукат 75 нубик , коротковухий

5 лайков

Сарина Пасочка цього року народила теж одного ушастика, нова її господиня була дуже здивована, бо козел у неї суслік :heart_eyes:
Ніхто не може знати як гени ляжуть :upside_down_face:

7 лайков

та що ж за йошкін кіт! Гремить безперевно! Так розумію, що Київ закидають ракетами :sob:

3 лайка

Держитесь, когда-то и это закончится.

9 лайков

Ничего! Прорвёмся! Нас этим не возьмёшь!

3 лайка

Ох… У тром обнаружила, что козленок у Сары какой то вялый, и покрикивает. К вечеру его не стало. Предполагаю, что ночью от взрыва Сара метанулась в панике и наступила на него. Других вариантов не вижу. Родился шустренький, сиську сосал активно, прыгал даже. Сестричка его в норме, любопытная и активная

3 лайка

А, я ж не написала, что около 11 ночи в неприятной близости от нас что-то взорвалось, меня аж с кровати чуть не скинуло.собаки и кошка в панике метались по хате. Похоже, что ракету сбили неподалеку

5 лайков

В нас теж було подібне десь в кілометрі попали а боєголовка впала в селі і не зірвалась , нас на ліжках хвилею підкинуло на см 20, сердце чуть не зупинилось пульс зашкалював.
Хай вони всі повиздихають і не зазіхають на нашу землю.

10 лайков

Так , якщо на животик копитом вскочила , то могла роздушити все внутрі … Жаль козенятка . Проклята росія …

6 лайков

Ох и давно я у себя не писала!
У нас к Пасхе подарочек прибился :hugs:

(своих 7) котик, месяца 4 примерно. Грязный, очень худой, глазки гонятся. На фото это он уже вычесанный и глаза промыты и закапаны. Очень ручной, и такое ощущение, что жил у кого-то в хозяйстве. Отлично знает, откуда берётся молоко - сидит возле меня на дойке, не боится наших кошек, хотя они на него шипят, не реагирует на собак, очень спокойно отнёсся к манипуляциям - по выстриганию колтунов и осмотру. Ну что ж, придётся и этого оставлять :roll_eyes:

31 лайк

хороший котейко. ну вот точно у вас мыши и крысы не расплодятся

5 лайков

уфффф… руки трусятся…тільки що прийняла други важки роди в моему козоводстві… Моня, вирішіла зробити мені нерви. Коротші, строк був на 20. з 20 взагалі не вставала на ноги, їла та пила лежачи. Звісно, бігала наглядала. Сьогодні вранці зрозуміла - щось не так. Перевірила матку - відкрита, але під рукою щось незрозумило - але точно не морда й не ніжки. Почекала ще годину та й полізла. Перще козенятко лежало спинкою. Звеликим трудом розвернула - получилось задом, витягла. Думаю, може друге само війде. Зюзьки. Знов полізла - і знов жопка. Витягла. За третім така сама історія. На всяк випадок вирішила перевіріти, чи не ма там ще кого. Є! і не думає само вилазіти. Прийшлось і цього доставать. Всі трое задом. Але ми з Монєю справились. Влна встала звилин через 20 - з моєю допомогою, наколола вітозалом, борглюконатом, нопоїла енєргетиком. У нас три кізки та козлик. Дівчата- сусличка, ельфічка та вушастенька. Козлик вухатий. Потім фотки з.роблю. Сид. тепер й думаю - що мені з німи робити? Залишити під мамко. чи одразу на соску?

32 лайка