ЛПХ "КозАрма"

так , говорили після бабаха … її трусить та голос дрожав .

2 лайка

Девочки, все нормально, только хата потряслась, а потом и я :joy:ничего, сейчас ужинать будем. Коньяку хряпнем из старых запасов, и жизнь веселей будет.
У меня даже собаки храбрее стали - вместо того чтобы бояться, они на взрывы лаять научились. К окнам кидаются и орут в 4 голоса :joy:

26 лайков

Тепер їм петарди на Новий рік ніпочім будуть

12 лайков

гремить гремить… але! Іноді це радує - з Київа приходять звістки що це наши хлопці нищать орківськи колони. Сьогодні зранку Юра зайшов до мене бачить що я в телефоні питає - Щось вночі тихо було - може Путин здох?
не а так - живем звичайно на нервах але помогла Ладуся купити корма в магазинах свльських стали появлятися продукти Молодша донька забрала всіх внуків виїхали в Болгарію. Середня залишилася з нами
А ще схоже моя камерунка Буся зібралася сьогодні народжувати зараз побіжу гляну

30 лайков

Буся покищо тільки збирається. Але сьогодні точно. Бігаю до неї через годину заспокоюю бо той клятий грім з інтервалом 15-20 хвилин… Оболонь бомблять завод Антонова є загиблі та поранені. Боже спаси і сохрани Україну!

19 лайков

Легких Вам окотов. Удачи.

1 лайк

Мариночка, если что я на связи, даже просто поговорить если надо!
А коньяк я уже неделю по 20 капель пью… и голова не болит, и все веселее делается!

15 лайков

ага по 20 капель… меня меньше 100 грамм и не берет :rofl:.Ракеті прямо над селом свистят а я в сарае Бусю успокаиваю… Жаль нельзя видео показать что у нас творится.Зато з переляку в сарае почистила на вечер девкам пайки наготовила дома полы помыла Все это в наушниках да звук погромче - тогда чувствуется только как земля трясется… Ничего раньше смерти не помрем! Все буде Украина!

29 лайков

Катюша, Ви молодець .
А я не можу себе заставити зварити їжу для своєї сім’ї .

3 лайка

усе, ми відстрелялися - дві дівчинкі, чорна та рудовато- сіренька. Залишаються під мамою, будуть шукаті нових господарів

32 лайка

Вітаю! Дівчатка - то до миру!

10 лайков

Ми з Кнопою тут рожаем потихеньку. Вже потуги йдуть

18 лайков

Легких Вам окозов.

Вже, Байрактар з Джавелінкою вискочили. Хлопчик чималенький, дивчинка тендітнийша.

23 лайка

ураааа! :hugs:

прекрасно когда легко все происходит

4 лайка

Вітаю з поповненням.
Ми з МиЛаною скоро теж булем народжувать срок на 28 березня, ходить бокаста.

7 лайков

в мне ще Сара на 25, так що мама з доцею практично разом будуть

4 лайка

дівчатка, підкажіть, я приготувати козячу печінку, шоб не була сухою. Ніколи не готувала, не хочеться перевести цінний продукт

1 лайк

Для будь якої печінки не треба багато часу на приготування. Тоді вона суха і резинова. Мої люблять шматочками у клярі смажену, або паніровану у борошні, підсмажену і можна зовсім трішки протушити у сметані (я іноді просто молочка додаю).

9 лайков

Я спочатку ледь обсмажую , потiм сиплю цибульку кiльцям , сiль, перець, заливаю молоком i тушкую на cковорiдцi пiд кришкою. Молоко можна замiнити розсолом iз консер.огiркiв.

7 лайков