Катюш, ну не надо агрессии, пожалуйста. Я-то чем перед тобой провинилась?
А что писать? Дописались уже на моей страничке,доподдерживались друг друга, всю переписку поудаляли. А тут да, пишите. Это же теперь и вас касается. Больше ничего писать не буду
Поудаляли для того, чтоб не перессорились все форумчане.
На Форуме есть Российские козоводы, есть Украинские. Половина читателей имеет одни взгляды, половина другие взгляды…
Иметь другие взгляды, вряд-ли уже получится, имея совесть
Создана тема, где можно поговорить о происходящем. Она доступна только для зарегистрированных активных форумчан.
https://forum.kozovod.com/t/vijskovij-stan-24-lyutogo-2022-tema-dlya-spilkuvannya-forumchan/43824
А меня не пускает в тему
У меня тоже не открылась
Проверьте ещё раз.
Раздел доступен для всех активных форумчан.
Да, спасибо! По ссылке не получается зайти, через поисковик пускает
Марина, Вы нашли собачку Вашу?
только что поняла, что не отписалась. Манька нашлась, вся в грязи . но с боевім настроением. После купания сразу обгавкала Хазара и легла отдіхать
Слава Богу!
Оно ж лысенькое…куда ей на улице одной без тепла и еды,без опыта… ?!
Хорошо, что дома теперь
Марина как у вас там.
Чтото вас неслышно нигде?
Дівчатка, я на місці, життя як і у всіх зараз. Сьогодні цілий день літали ракети над головою, я аккурат у кіз вычищала. Донька прибігла - Мама, ты що, не чуєшь?! Кажу чую, доню, але життя поки що триває, сідіти в хаті та трусітися гірше ніж відволіктися роботою. На тому і порішали. Все буде добре!
важко зараз усім, але, дівчатка, дорогеньки мої, на нас, жінках, зараз величезна відповідальність! Я вважаю, що головне – зберегати здоровій глузд, берегти дітей. Хто зміг поїхати - Слава Богу.Наступить час, и ви повернетесь. На моєї невеличкий вулиці залишилися практично всі. В мене та моїх дітей е можливість виїхати у Немеччину, там рідна сестра. Але всією родиною , а нас тут, в Україні, 5 дорослих та 5 дітей, вирішіли не покидати рідні домівки. Можливо, і прийдеться, але тільки у найгіршому варіанті розвітку подій. Жити під Рашею не хочу. В нас дуже гарне село, дуже гарні люди. Е свинферма, так вони зараз колють свиней та продають людям мясо по 70! грн. У магазини привозять деяку продукцію, про що зповіщують у вайбері. Хто немає змогу прийти сам -підвозять до дому, волонтери працюють. Люди згуртовані, діляться усім, чим можут. Прості люди. Є і гніди, звичайно. На днях пропало світло на блокпосту, Юра поїхав розбиратися. Годину не міг зрозумити, в чому справа - Шукав поламку. Оказалось, що блокпост був запитан від ресторану, і хазаяїн вірішив, що йому це нвигідно та й вимкнув рубільніка на своєї теріторіі.АЛЕ! Реальність показала, що люди готові підтримувати одне одного, і роблять це, і багаьо хто вже зрозумів - гроші це просто папірці, а людяність, бажання допомогти рятують життя. І як я можу поїхати світ заочи від таких людей?!
Чогось я сьогодні трошки впала духом… Вночі прилітіло 5 ракет на нашу гору. Слава Богу та нашим хлопцям, всі були збиті, вибухів не сталося, але гул такий був… Від учора помітила, що боюся залишатися сама. У сараї роблю все бігом, чомусь стараюся швидче додому. Раніше всіх поглажу, з кожною побалакаю, а зараз… По годувала, подоїла - і бегом в хату. Дітей шкода, дочка боїтся навіть на двір випустить, так і сідчть цілими днями у телефонах. Ну а в загалом жити поки що можна, вода, світло, газ, є, продукты підводять у магазин. Начинаю чекати окоты, до кінця березня трі козюлі маються привести. Приняла дуже складне рішення - з метою економії кормів прибрати усіх козенят одразу. Ніколи такого не робила, не знаю получится лі…
Мариночка, тримаємось! Ми, мирні люди, зовсім не готові до цього, але нам треба вистояти! Нам треба буде годувати наших захисників та будівельників, щоб відбудовувати наші міста, села, дороги, мости після навали дикунів ординців.
Тільки що у МАрини гупнуло так сильно що аж я у свому дворі підскочила … бачила ту ракету … а за нею полетіли ще 6 штук . Здається ту що гупнула - збили наші , а ті 6 шт полетіли ще далі … Тревога , жах , переляк - нормальна реакція на смертельну небеспеку , але ми , жінки , можемо це подолати просто поплакав та помолившись Господу . Дякуємо , що живі … Дякуємо за наших захисників , нехай Господь береже їх , а вони нас ! СЛАВА ЗСУ !
С Мариной звязь есть? Они норм?