Сьогодні намагалась зайти на форум і ну ніяк.
Знаєте як це страшно залишитись зовсім без звязку а таке зі мною сталось, мій смартфон не заряжався проблема виникла із зарядним контактом в середині самого телефону, добре що у сусідньому містечку є майстер що замість неділі ремонту зробив за три дні бо знає як це важливо в цей час залишитись без телефону.
Але з цими подіями телефони не тягнуть всієї інформації що надходиться.
без связи - это ужасно просто. хорошо, что мастер нашелся
дай Бог ему здоровья
Да це дуже важко залишитись без звязку ата ще в цей час коли хочеться знать кожну секунду що діється всвіті.
Зараз дуже переживаю що знову проливається кров і діти гинуть у підвалах у тому котлі.
Тут тільки пролітають то аж присідаїш а як ті хто це все переніс на собі.
Як же хочеться скоріше проснуться і щоб цього нічого не було.
я первые дни боялась от чата отойти просто
взяла отгулы.
сейчас заставляю себя переключаться на работу и дом.
молимся, чтоб вся нечисть скорее уже убралась с Украины
Я якось була спокійніша а щараз все частіше мене накриває.
А тут узнала що у моїх родичів вони під ЛНР
Моєї внучки двоюродної чоловіка на дорозі зловили і з ним уже нема звязку.
Я писала щоб зразу здався поки руки не вимастив у кров.
Дома лишилась дружина з маленькою донечкою а тепер і вона мовчить не пише.
Хоть і натягнуті відносини алеж у мене душа болить.
У мене там крім них рідна сестра 80 скоро.
Так мабуть і не побачимось.
Таке тяжке життя нас війна розєднала по дві сторони .
связь там глушат сильно ![]()
пока нет других известий - верим, что живы и молимся
![]()
Катя, там інщі оператори зв"язку, спеціально, щоб не жзвонили в Україну. Люди просто живуть в новинному вакуумі.
Надійтеся, що живі.
Я внучці писала в месенжер , бачу що читала але не відповідають.
А племінниця має карту мтс але не дає сестрі щоб ми почули одна одну.
Все твердить хай виведуть війська із Донбасу щоб не стріляли.
Нема порозуміння з нею курицею дурною.
Там у них водафон відключили.мама спілкується з родичами з Донецька через вайбер тільки,а зв’язку не має.
Сьогодні після трьохденного карантину попаслись часочок і то з осторожністю.
А получилось так що побували на діскованому полі з кукурузою і зазвичай все обходилось добре а тут понос у двох козенят і послабило дорослих а у одної теж понос.
А получилось що до тої кукурузи ввечері дала ячменя з нової бочки а воно при насипанні у відро було пильне , зрозуміла тільки тоді коли всіх послабило.
Кукуруза була із землі і підпріла і ячмінь мабуть теж був не дуже висушеним .
І от маємо що маємо.
Добре що удалось прикупить трохи сіна то воно нас таки спасло і заварила сухого деревію вони попили гарненько .
Козенятам давала біовіт 80 тільки раз на ніч по чайні ложечкі на кожну їм по 2 місяці і все устаканилось.
Добре що місячні козенята так до зернових не припадають а тільки пробують то вони в нормі.
Доброго дня! З осені поля які були під кукурузою кроплять хімією яка прискорює розкладання стеблів кукурудзи до весни щоб без проблем обробляти землю. Тож та хімія нікуди не дівається, корисного там вже нічого немає…
Дякую Наталочко.
Часу багато пройшло але в цьому році все не так як було раніше.
Кукурудзу збирали майже під новий рік і мабуть таки щось знали бо поля нічим не обробляли а тільки подіскували.
Просто обїлись мої дівчата.
Наїлись на полі і за вечерею теж їм дала а то вже було занадто для них.
Все пройшло слава Богу.
Доброго дня козоводи.
Прошу поради у тих хто у своєму хазяйстві наблюдав за підлітками у яких було не симетричне вимячко і козочка крилась і народжувала , яке вим’я стало після родів?
У моєї козки уже 1,5 місяців вим’я перекошене а всередині його як жикість не уплотнення. Кізкі 5місяців зараз.
Її мама має вим’я одна доля більше молока у половину але по розміру одінакове.
Теж спостерігаю таке в одної. Вік 14 місяців, не покрита
Катя, не чіпайте і не переживайте, ніяка не вибраковка. Та і вибраковувати можна будь-коли. Просто та доля розвинулася бистріше, от і все. До того ж кізонька ще не народжувала.
Дякую Інна . В мене такий випадок вперше.
Буває що вимячко наче звисає але все під животиком рівномірно а цей випадок затягнувся на довго.
Я двiчi cтикалася з таким вименем молодих кiзок у своему господарствi . Пicля окоту обидвi долi вирiвнялись у обох, вимя симетричне стало
Зоя а наповнюється вим’я одінакове чи ні?
Її мама наповнює долі по різному одна доля повнісінько і дою її довше а друга раз два і пуста але на вигляд одінакове і видоюється як тряпочки і видно як наповнюється вимя.
Подобається що так гарно легенько видоюється а от є такі що видоїла а на вид як не доїна.
У нашому господарстві живе кізочка, у якої у 6 місяців почала зростати одна доля. Зараз був третій окіт, дає стабільно 4 л молока, вим’я, практично, симетричне. Але коли видоїне, видно асиметрію, там так і є те желеподібне тіло. Ні разу ні набряку, ні маститу в неї не було.
Тож сміливо можна тримати на молоко.