Люда,відповіла Вам в лічку.
Катя, поділіться секретом чого ж він все таки таердий. У мене така ж проблема. Через це я його майже не роблю.
Іруся я також рада і всім зичу хоть віртуальних подруг , щирих друделюбних щоб можна було запроста про що угодно поболтать і тебе підтримають і поспівчувають.
Мені кадуть : висохла як нитка.
Я розумію а щробить нічого не можу , у мене козочки на першому місці а не я сама.
Прихожу на поле вони пасуться а я думаю чому у животі бурчить а потом тільки у 17.00 розумію що це я голодна.без сніданку і оьілу за чашкою молока не поправишся.
А раніше я на поле голодна не йшла бо був під боком контроль., казав сядь поїж візьми з собою термозок і протягував кульок уде готовий.А прийду з поля уже менежде кава з бутербродом. Зараз саменька ніхто не контролює і не заставляє так і забуваю що я не ївши іду пасти кізок.
Наташа у минулому році у мене молоко розбирали і я по крозам збирала щоб врачу вет клініки зробить камамбер.Я його довго не збирала.утро обід і вечірнє 4 літри і бігом робила попробуй.Зараз клієнтів мало то все що не продала за 2 повні дні робила на слідуючий день а це багато тому получаїться твердий
Тіль розрізала а він з 1 вересня і став ще плотнішим і не мягшає.
Його камамбером назвать важко це вже якийсь іншиц з стартьором білої плєсєні тільки твердий у фольгі і в закритому лотку в холодільніку був
Наташа а може і за плотності молока таке буть.Пробуй робить із свіжішого ми ж повинні нать як впливає і осіннє молоко на камамбер.Я просто зараз поставила інший сир.Коли уде обросте і розріжу похвалюсь обов’язково .А так я роблю сири інші довгого визрівання , мякий сир роблю тільки коли є заказ.Сама все не поїм якщо будуть мягкі сири.
Катя, терміново змінити своє відношення до себе! Ви подумайте, хто за вами буде ходить, якщо захворієте? Я про кізок уже не кажу. Розкажу таку історію Було це 21 рік тому. Літо, жарко,вечір , підгортаємо картоплю, бо жуки вже заїдають, треба кропити.Уже досапую, край города .Є у нас бабка-сусідка. Її город межує з нашим, а з другої сторони ще одної молодшої сусідки. От ми сапаємо і говоримо, бо близько всі до краю, чуємо одна-одну. Чоловіки вже стоять з оприскувачами, підганяють. (тоді ще всі на роботу ходили). А бабка живе одна. От вона і каже - а мої жуки нехай до ранку ще поїдять, бо за мною нема кому ходить. Я тоді не знаю що і подумала, А тепер я розумію - діти далеко,а вона втомилася, раптом щось, та і кому потрібні старі хворі батьки. Так що бережіть себе. Нагодували всіх - значить і себе. Стакан молока чи чаю з хлібом, з сиром, і то вже діло. А киці-собачки супчику хочуть, значить і собі тарілочку вділить…
Чи можна якось обробити зерно від мікотоксинів?
Оля я багато разів собі слово давала і все порушую.
Не. Само дисциплина наше все! 10 мин козюли потерпят, а , не дай Боже, с Вами что случится, они в расход пойдут. Вот Вам и стимул за собой смотреть!
Да Ірочка ти права.
Багато раз собі задавала це питання?
Буду стараться уділять собі час на відпочинок і повноцінний обід а не перекус.
Даю слово візьму себе в руки.
Смотрите, Катюша, вы пообещали!
Буду стараться адже я козовод.
А це багато чого значить.
Да робота на кухні не з легких.
Сніданок молочні макарони і на обід зробила котлети а коли все закінчила то мій сніданок із кастрюлі утік і снідаю у 10.30.але це рекорд я обично чашка молока і побігла а сьогодні мені погода помогла. Поралась в перервах між дощем.Сніданок уже стала готувать коли скотину попорала от так і вийшло пізненько.
Катя ви ж сама, хіба Вам багато треба? Наготцвали собі борщу кастрюльку, плову, котлет… Та й іжте нормально.
Наташа ти прочитала мои мысли. Я только подумала как ты с таким хозяйством умудряешься все делать и кушать готовить и сыры делать и детей воспитывать.Ты как помело реактивное а я наверное к старости уже разленилась и моторики уже той нет.
Я 2 тижні літом була сама. Не готувала взагалі, одні салати, і то, деколи навіть і салат лінилась робити. А про борщ і плов думок взагалі не було
Я понимаю и вас и себя.Я когда то научилась ресторанный борщ делать так он у меня большую часть дня занял, конечно оооочень вкусный а так же и плов если есть время.Для себя одной что то побыстрей и побежал дальше.
Вчера собрала Иван чая последние зелёненькие крохи,
так захотелось из осеннего листа почувствовать вкус.
Ферментировала прессовала до сока слегка, начала подвяливать в духовке и аромат сушёных яблок.
Эх уже хочу попробовать.