Козюлі у Юлі,Чернігівська область

Добрий день, поповнення не забарилося :grin:,кізонька та козлік.

8 лайков

Рахунок 5 дівчат та 5 хлопців,чекаємо інших :grin:Бажаю всім легких окотів,гарненьких малюків та багато молочка ,гарного дня та натхнення в нашому любимому козоводстві:rose:

8 лайков

Ух восторг! Вот ваши девочки выверенно работают! Поздравляем! Радуемся с вами! :bouquet:

1 лайк

Дякую,так дівчата дарують дівчат ,хоч і хлопців хватає,в тому році від Нашого Мажора не було дівок,одна була нажаль не врятували ,в козі пропала,дуже було сумно та жаль.В тому році Мажором спрарували практично всіх,тільки двох дівок спрарували сином Мажора і теж від сина козли :grin:Надіюся ще будуть дівчата ,ще 6 кіз кітних,що Бог дасть то і буде:rose:

3 лайка

Козлы тоже хороши, особенно если любите козлятину. Но козочек очень хочется. У нас первый окот ожидается в середине февраля, а потом с месячными интервалами примерно. Пока смотрю на козлят форумчан, мечтаю и радуюсь.

3 лайка

Доброго вечора всім ось така дівчинка народилася від білої кози та білого козла ,сестра її біла .Бажаю всім легких окотів, багато молочка, гарненьких козенят :rose:

17 лайков

Коза народила 14 лютого ,не лишила мене без подарунків :rose::grin:

10 лайков

Вітаю з днем народження ! Бажаю міцного здоров’я , жіночого щастя та Перемоги ! А також купу різнокольорових козенят , ріки молочка та смачних сирочків !

3 лайка

Добрий день дякую :rose::heart:

1 лайк

Поздравляю дважды :rose:
Девочка красотка :smiling_face_with_three_hearts:

2 лайка

Добрий вечір,дякую :rose:

1 лайк

И мои поздравления! Пусть в доме будет достаток и благодать! :rose:

4 лайка

Добрий вечір,дякую :rose:

1 лайк

Вітаю всіх дівчат зі святом весни , здоров’я, щастя, здійснення всіх мрій :rose:

8 лайков

Юля, навзаєм! Всього найкращого і тобі, миру б нам.

6 лайков

Всім доброго весняного дня , сьогодні наша Белочка ,народила нам двох козликів,за другим окотом,чекаємо ще одну мадам і закриємо сезон окотів :grin:,бажаю всім легких окотів ,гарних малюків,та ріки молочка :rose:
В цьому році козлів більше ,але нічого рухаємося далі .

11 лайков

Юля, вітаю з поповненням. На сир та на масло. Самих цапів народжують молочні кізоньки, зазвичай.

5 лайков

Так ,мабудь в цьому році молоком засиплять мене ,в цьому році козлів багато ,але це і добре ,багато сирів ще не пробувала варити ,буде така можливість ,ще сепаратор треба освоїти :rose:

7 лайков

Добрий вечір,нарешті дочекалися , сьогодні вдень наша Мілка закрила сезон окотів,двійня хлопчик та дівчинка .Бажаю всім міцного здоров’я,легких окотів ,ріки молочка та гарненьких малюків :rose:

15 лайков

вітаю! Хай все буде добре!

1 лайк