Козюлі у Юлі,Чернігівська область

Дякую,робити хватає ,головне є улюблене хоббі козоманія .Ще таке корисне та смачне.

7 лайков

Бажаю всім міцного здоров’я,щастя , благополуччя.

8 лайков

Всім доброго вечора,жара страшна спека , сьогодні сталася пригода малі козенята по місяці 3 самі пішли гуляти :grin:,відкрили загородку,добре що прийшли до великих кіз на пасовищі ,о такі мандрівники ,налякали і знайшлися .Дівчата по першому радують молочком ,але руки вже болять ,заказати кітайсткий апарат ,побачимо ,що вийде з цього ,збут важко іде по сиру ,нажаль здоров’я підкачало вісім дійних кіз на одні руки доїти ,не така легка задача. Одну козу продали з козліком Але рухаємося потроху. Бажаю всім здоров’я :rose:

9 лайков

Колись і мені здавалося, капець, важко на руки доїти вісім кіз. Але тоді ще тричі на день доїла. Все в порівнянні)

5 лайков

Так дою два рази на день ,але в мене артроз то коліна боліли зараз руки ,ще продаж не дуже по сиру ,а молока повно ,це добре звісно ,що є .Але життя зараз важке .Рухаюся потроху ,п’ю таблетки .

1 лайк

Всім доброї ночі,продала козу два місяці тому , сьогодні звонить нова господиня,каже продали больну козу на моє питання,чого раніше не дзвонили ,відмовки,продавала я звісно здорову козу первачку,вона доїла її ,мацала вим’я ,коштувала молоко в сарає.Каже коза доїться але в банці осад кров.В мене шок,як можна було два місяці доїти пити молоко ,а тепер раптово проблема така.Я не розумію її звинувачень в мій бік.Таке вперше .Каже заберіть козу та верніть гроші ,це як поняти,видоїла і тепер що.Мабудь люди мене не перестануть дивувати.

3 лайка

В таких ситуаціях дуже шкода тварин. Дуже. Ухайдокала за два місяці козу і тепер гроші хоче. А козу шкода(

3 лайка

Так дуже шкода,аби знала то краще б їй не продавала.

Ще коли з малечку росла з соски годували ,спарували в рік ,роздоїли,готове продали ,а тут два місяці не зрозуміло ,що і як робити ,щоб таке з козою сталося.Ще претензії мені виставляє…..

1 лайк

в любому випадку кров в молці - то не твоя провина. Може бути забій, слабки сосуди, неправильне харчування, причин безлич, Це дуже швидко і недорого лікуєтся, і це не хвороба.

4 лайка

Можливо і геморагічний мастит. І якби він був раніше, повернули б козу одразу.

4 лайка

звісно, Інна, все може бути, але в любому випадку - 2 місяця це не 2 дні, зрозуміло, що проблема виникла вже в новому господарстві

3 лайка

Так, звичайно. Якщо покупець надумався зараз повернути козу, то якби проблема була одразу, то точно би повернула. Літо подоїла, з годівлі, напевно, випас на ціпку. Тепер паші немає особливої, все посохло, потрібно догодовувати чимось, ось і вирішила повернути свої гроші.

Хитровиділані такі. І гроші зберегла і все літо з молоком була, і на зиму не потрібно корми заготовляти.

6 лайков

Доброго вечора ,я теж думаю ,як би зразу була б проблема то повернула би ,але я продала їй здорову молоду козу ,дуже шкода ,що такі люди трапляються ,я взагалі три тижня гроші держала ,думаю тугенько доїться,як не захоче заберу ,але після її звинувачень .Ми запропонували приїхати до неї визвати лікаря до неї додому ,вона не схотіла адресу давати .Зрозуміло щось вона приховує та бреше .Козу шкода :sob:

1 лайк

Доброго вечора ,дякую за підтримку :rose:

1 лайк

Я б зразу і забрала би ,але два місяці пройшло ,це вже наглість,видоїла козу і невідомо ,що вона з нею робила.Бачила зразу що вона ,якась страннувата жіночка.Дякую за підтримку :rose:

2 лайка

Коли я побачила, як ухайдокали моїх двох кізоньок нові господарі, тиждень плакала( Розумію, як це важко.

7 лайков