Дякую Вам за побажання,дуже приємно з однодумцями спілкуватися🌹
Поздравляю с красунчиками. ![]()
У меня через 6 дней первый окот в этом году ![]()
Дякую за пересторогу.
Таки буду переписувати в зошит.
Співчуваю втраті телефону .
Вітаю з початком окотів!
Красиві хлопці , добрих їм рук !
Дякую ,на 4 дні раніше народилися,дуже поспішали мабудь
Дякую дуже жаль було багато інформації,але ще раз буду збирати,нажаль фото не збереш,буде досвід,хоч і гіркий.
Дуже Вас розумію. В мене так було з першим . Фото бабусі були лише на ньому . Все руки не доходили скинути на ноутбук . А потім розбила екран і не змогла ввести пароль . І все .
Якщо це був смартфон, фото й відео могли дублюватися в Гугл фото. На телефоні була встановлена електронна пошта?
Дякую було трохи фото збережено,нажаль по сиру багато інфи взагалі не збереглося,але трохи писала у зошиті .Буду знову збирати ,але вже дублювати.
Доброго дня закінчилися вихідні
пішли окоти первачки і одна після другого ,чекаємо інших ,рахунок п’ять козликів та дві козочки.Дочекалися нарешті Барби в березні їй буде 2 роки ,але ,яку радість вона подарувала дві чудові дівчинки .Бажаю всім легких окотів ,багато молочка та гарненьких козенят:rose:На фото хлопчики.
Які гарні козенятка!
Щиро вітаю !
Мої лише в проекті …
Дякую ,в проекті це вже добре ,кози швидко добавляються,перевірено ![]()
Суперская фотка!
С пополнением!
Дякую,це перші пішли ,ще чекаємо , окоти на лютий та на березень ,чомусь той рік парувалися кози по два рази ,ті що дорослі,хоч ті що по першому окоту по плану ідуть .Очікування і приємне і хвилююче ,хотілося всіх зразу ,щоб козенята одного віку були ,тепер прийдеться розселяти та розділяти загони.Але все одно ,завжди цікаво ,хто кого народить .
100 % !
І якого кольору ! І які на вигляд ? І кого собі лишити ? І чи буде молоко смачне і стільки ,скільки очікуєш…
Доброго вечора з гарних новин народила наша Марта по першому окоту двох дівчат ,послід тільки вийшов,але молозива дві краплі перший раз таке бачу ,можливо пізніше прибуде,отек є намазала дібутіном,піду через годину перевірю знов,пару крапель видавила ще до відходження посліду,було подібне у одній нашій дівчулі,але через години дві пішла молоковіддача.Або коза така нервна ,надіюся ситуація зміниться на краще.Всім бажаю легких окотів , багато молочка та гарненьких козенят🌹
Девчули! Как здорово! Здоровья и молочка мамочке! ![]()
Спасибо и присоединяюсь к пожеланиям!
Так ,це добре зараз рахунок 4 хлопчика ,4 дівчинки ,але ще чекаємо інших дівчат ,без роботи не залишимося.
Юля, вітаю з першими ластівками) На сир та на маселко)
Дякую,поки ,що останніх дівчат годує молочко іншої мами,с Мартой поки ,що не понятно,прощупала в животі нікого немає ,народила двох дівчат ,послід вийшов,а молозива немає ,отек є
Але що це може бути ?