В лютому їй був рік
У моей Вивии месяца в 4 одна доля напилась прилично. Не трогала. Где-то в год она сошла. Потом покрылась. Вымя сейчас очень красивое, пропорциональное, молочная.
Добрий день ,дякую ,спарували вже її у серпні ,будемо чекати .
У мене теж так одна налила,потім після паровки воно зникло ,а у Зіти та що на фото поки що без змін ,тому і написала .
Зіті 1 рік 7 місяців на данний час.
Якіж ми хітрющі та проворні ростем ,Лулу ,ще та коза:grin:,чим більше спілкуєшся з дівчатами ,тим більше бачиш ,які ж вони всі різні,їх очі говорять все ,без слів все зрозуміло ,мабудь це зв’язок внутрішній між господарем з ними ,наскільки вони розумні ,все розуміють ,а які ревниві бувають
Доброго вечора сьогодні варила Качоту з 8 літрів вийшло 975 грамів ,це вага до посолу .Косічка завтра буде ,експеримент триває ,надіюся все вийде Дякую за поради та досвід ,яким Ви ділитись на форумі ![]()
Нормальний вихід.
Доброї ночі , дякую ![]()
Дівчата дуже зраділи після дощу трохи є зеленої травки і звісно гілля з листям це смаколики,радіємо гарній погоді,поки є така можливість ,але вже звісно холодає ,природа ,вже осінню пахне повітря.Бажаю всім гарного дня🌹
Всім доброго ранку ,нарешті зробила світло з третьої спроби ,хотіла на старий вимикач ,але він не робе ,новий вимикач не схотів працювати на старому кабелі,купила новий кабель ,патрон ,та лампочку ,поки що одна лампа,потім ще одну добавлю ,так як сарай довгий, прикрутила вілку та в розетку на віранді включаю,але світло є .Дах вже накрили ,тепер ще буду обтягувати бока,заказали рулон чорної плівки міцної повинно на все вистачити,дівчата мої ,не схотіли в вересні гуляти
,5 кіз спарувалися у жовтні ,такі вони ,коли хочуть тоді хочуть мене не питають ,хоч і раніше були спроби їх спарувати у мене
,але ні вони самостійні .Головне ,щоб були вони задоволені .В нас ,як і всюди холодає ,природа бере своє ,скоро вже зима .Всім бажаю міцного здоров’я ,сил , натхнення та здійснення всіх мрій та бажань ![]()
Дівчата дякую всім за підтримку
Зараз дуже важливо триматися ,завжди рада Вас чути і бачити на своїй сторінці:rose:Ви всі неймовірні,важко всім ,але наші любімки кози нас завжди підтримують теж та дарують теплі та неймовірні ємоції
Бажаю всім всього найкращого ![]()
На мій погляд, у вас все чудово виходить, простору багато. Обтягнете стіни і стане ще затишніше.
Дякую ,ще залишилося один бік великий та спереду там де двері ,плівка є дороблю ,заказали рулон 50 метрів ,дуже хочу щоб дівчатам не дуло та було тепліше,а навесні доживемо ,побачимо ,що далі будемо робити та як краще зробити в силу можливостей.
Доброго дня ,вітаю Всіх З Різдвом Христовим ,бажаю здоров’я ,щастя , добра, здійснення всіх мрій та бажань
Декілька років тому , цією колядкою , нас привітала давня знайома.
Тож , дозвольте і у Вас нею заколядувати
Добрий вечір ,нажаль мій старий телефон гакнулся,новий потроху все востанавлюю що можливо,поки їздила по телефон,позвонили з дому ,сезон окотів відкрився ,первпчка Кнопка народила двох козликів .Бажаю всім легких окотів ,багато молочка ,здорових козенят
Нажаль вся інфа та фото зникли ,дублюйте ,якщо є можливість ,дуже жаль за три роки багато ,чого було збережено ,але нажаль не збереглося .
Вітаю. Такі гарненькі.
Нехай все буде в радість. Здоров’я господині та улюбленцям.