Козюлі у Юлі,Чернігівська область

Добрий день ,бачила в темноті ,але з фонаріком чимала ,ми живемо на краю села тому може буди різне нажаль ,дуже переживала за кіз ,бо коза заплуталася та закричала ,мабудь злякалася ,або до неї лізла,вона в нас рогата мала коза,але боєць ,мабудь якщо спустила б собак так подрали її,але боюсь ,а якщо вона скажена…

1 лайк

Добрий день , зрозуміло,що голодні ,але у мене за хатою козенята під блоками ,тому тепер вночі чатую ,ночні дежурства

Мене вчора трусило,в чому була в том побігла за хату ,сітка думаю для лисиці не помеха,думали натягнути сітку та кіз у такий вольєр закрити,але думаю до ранку не буде тої сетки :grin:після кіз ще не дай Бог травмуються ,Наш сарай потроху іде ,дошки знайшли трохи дешевше,залишилося привезти ,водія теж знайшла з Божою поміччю все вийде :rose:

5 лайков

До дому вночі забрала ,лишилося 2 курки ,в день там ,вночі буду забирати .

1 лайк

Бентежить ,що вона так швидко повернулася за наступною куркою,я вже встигла забрати .Мабудь десь недалеко в маленькому лісі може бути її гніздо.

Юля, в мене курки посідали на яйця, мені ті ціплята не потрібні. Як буде виводок, може якось зможу вам передати? Або, як буваєте в Чернігові, заїдьте заберіть. В мене Ломан Браун, італійський кольоровий леггорн з мараном, трохи Тетра СЛ Суперб. А півні Маран чорно-мідний та Ломан. Повинні бути непогані ціплята.

5 лайков

Дякую,може виберусь ,мені до Ніжина треба їхати ,а там на Чернігів пересідати ,зараз такі часи ,огороди ,сарай робимо ,кози у дворі ,ще з лисицею воюю,ще сир буває до обіду варю ,як Попелюшка😁

3 лайка

Ще треба курятник окремо для курей ,хочу ,щоб птиця окремо була ,може вдасться зробити з частини , того,що горів балки треба та дах ,плани як у Наполеона ,а зразу все важкувато ,але дуже хочеться вірити ,що все настроїться,багато роботи.

4 лайка

Юля, дай вам бог сил справится с последствиями пожара и отстроиться лучше прежнего!

9 лайков

Добрий ранок ,дякую :smiling_face_with_three_hearts:,трохи город відволікає,кози нудьгувати не дадуть:grin:,роботи багато,але рухаємося потроху :rose:, добре,що тепло на вулиці.Дякувати Богу погода гарна .Лисиця не приходила ,але курей забираю на ніч з вулиці,дві курки є.

7 лайков

Всім доброго дня ,вчора видали заміж Маргошу їй було у березні рік,ще є 5 дівчат ,чекаємо ,коли у них буде бажання ,сарай потроху іде ,вже каркас закінчимо ,надіюся привеземо дошки ,знайшли дешевше трохи ,дах рубероїд плануємо,комарі закусали на вулиці кіз і мене теж ,ввечері доїтися ,боремося ,головне вперед рухатися.Дякую всім за допомогу ,дуже приємно ,коли тебе підтримують та розуміють .Бажаю всім здоров’я,всього найкращого,легких окотів та багато молочка :rose:

10 лайков

Всім доброго ранку ,зловила момент у дворі ,як кавалер підростає ,дама відпочиває .

10 лайков

Вечір добрий ,але сьогодні град з ливнем,позавчора град ,сьогодні вранці шукала козу,знайшла у сараї,який згорів .

8 лайков

Важкі часи ,але тримаємося та рухаємося вперед,надіюся вже скоро доробимо для кіз домівку.Всім тихого гарного вечора .

8 лайков

Юля, как у вас там со стройкой сарайки? На какой стадии?

1 лайк

Добрий ранок загони вчора зробили ,ще стіни дошивати ,та дах рубероїдом накриємо трохи пізніше,дошки під рубероїд вже набиваємо ,град був сильний ,нарешті вчора кози поспали ,роботи багато ,але іде,хоча б не на вулиці ,та і вночі не відриваються не бігають кози.Дякувати Богу знайшла дошки трохи дешевше ,людина мені зробила скидку ,але доставка звісно теж коштувала,але я задоволена ,фото трохи пізніше,бо все ще в процесі .Всім гарного дня та настрою.

11 лайков

Звісно ще багато роботи стіни обшивати потім по дошкам,дах буде поки що рубероїд ,хочеться ,щоб їм було в холода тепліше,одна стінка буде штукатуриться глиною ,ще світло кинемо туди ,головне рухатися вперед.

10 лайков

По центру сараю зробили прохід ,по боках загони ,такий задум.

7 лайков

Звісно будемо планувати пізніше більш капітальний ,але на разі інших варіантів не було ,дуже дорогі матеріали ,вважаючи ,що самі робимо .

10 лайков

Ну, вы молодцы! Здорово получается! Я (да и мы все) понимаю, как всё это сложно. Я вот для малышей козликов еле сделала отдельный загон, все сроки пропустила - старшим уже около трёх месяцев было. Теперь с ужасом ожидаю, не натворили ли беды.

5 лайков