Добрий день ,бачила в темноті ,але з фонаріком чимала ,ми живемо на краю села тому може буди різне нажаль ,дуже переживала за кіз ,бо коза заплуталася та закричала ,мабудь злякалася ,або до неї лізла,вона в нас рогата мала коза,але боєць ,мабудь якщо спустила б собак так подрали її,але боюсь ,а якщо вона скажена…
Добрий день , зрозуміло,що голодні ,але у мене за хатою козенята під блоками ,тому тепер вночі чатую ,ночні дежурства
Мене вчора трусило,в чому була в том побігла за хату ,сітка думаю для лисиці не помеха,думали натягнути сітку та кіз у такий вольєр закрити,але думаю до ранку не буде тої сетки після кіз ще не дай Бог травмуються ,Наш сарай потроху іде ,дошки знайшли трохи дешевше,залишилося привезти ,водія теж знайшла з Божою поміччю все вийде
До дому вночі забрала ,лишилося 2 курки ,в день там ,вночі буду забирати .
Бентежить ,що вона так швидко повернулася за наступною куркою,я вже встигла забрати .Мабудь десь недалеко в маленькому лісі може бути її гніздо.
Юля, в мене курки посідали на яйця, мені ті ціплята не потрібні. Як буде виводок, може якось зможу вам передати? Або, як буваєте в Чернігові, заїдьте заберіть. В мене Ломан Браун, італійський кольоровий леггорн з мараном, трохи Тетра СЛ Суперб. А півні Маран чорно-мідний та Ломан. Повинні бути непогані ціплята.
Дякую,може виберусь ,мені до Ніжина треба їхати ,а там на Чернігів пересідати ,зараз такі часи ,огороди ,сарай робимо ,кози у дворі ,ще з лисицею воюю,ще сир буває до обіду варю ,як Попелюшка😁
Ще треба курятник окремо для курей ,хочу ,щоб птиця окремо була ,може вдасться зробити з частини , того,що горів балки треба та дах ,плани як у Наполеона ,а зразу все важкувато ,але дуже хочеться вірити ,що все настроїться,багато роботи.
Юля, дай вам бог сил справится с последствиями пожара и отстроиться лучше прежнего!
Добрий ранок ,дякую ,трохи город відволікає,кози нудьгувати не дадуть:grin:,роботи багато,але рухаємося потроху , добре,що тепло на вулиці.Дякувати Богу погода гарна .Лисиця не приходила ,але курей забираю на ніч з вулиці,дві курки є.
Всім доброго дня ,вчора видали заміж Маргошу їй було у березні рік,ще є 5 дівчат ,чекаємо ,коли у них буде бажання ,сарай потроху іде ,вже каркас закінчимо ,надіюся привеземо дошки ,знайшли дешевше трохи ,дах рубероїд плануємо,комарі закусали на вулиці кіз і мене теж ,ввечері доїтися ,боремося ,головне вперед рухатися.Дякую всім за допомогу ,дуже приємно ,коли тебе підтримують та розуміють .Бажаю всім здоров’я,всього найкращого,легких окотів та багато молочка
Вечір добрий ,але сьогодні град з ливнем,позавчора град ,сьогодні вранці шукала козу,знайшла у сараї,який згорів .
Важкі часи ,але тримаємося та рухаємося вперед,надіюся вже скоро доробимо для кіз домівку.Всім тихого гарного вечора .
Юля, как у вас там со стройкой сарайки? На какой стадии?
Добрий ранок загони вчора зробили ,ще стіни дошивати ,та дах рубероїдом накриємо трохи пізніше,дошки під рубероїд вже набиваємо ,град був сильний ,нарешті вчора кози поспали ,роботи багато ,але іде,хоча б не на вулиці ,та і вночі не відриваються не бігають кози.Дякувати Богу знайшла дошки трохи дешевше ,людина мені зробила скидку ,але доставка звісно теж коштувала,але я задоволена ,фото трохи пізніше,бо все ще в процесі .Всім гарного дня та настрою.
Звісно ще багато роботи стіни обшивати потім по дошкам,дах буде поки що рубероїд ,хочеться ,щоб їм було в холода тепліше,одна стінка буде штукатуриться глиною ,ще світло кинемо туди ,головне рухатися вперед.
По центру сараю зробили прохід ,по боках загони ,такий задум.
Звісно будемо планувати пізніше більш капітальний ,але на разі інших варіантів не було ,дуже дорогі матеріали ,вважаючи ,що самі робимо .
Ну, вы молодцы! Здорово получается! Я (да и мы все) понимаю, как всё это сложно. Я вот для малышей козликов еле сделала отдельный загон, все сроки пропустила - старшим уже около трёх месяцев было. Теперь с ужасом ожидаю, не натворили ли беды.