Таке переорали 19 сотих ,тепер тільки працюй
Гарних свят , здоров’я,щастя , здійснення мрій .Дякую за допомогу ,дівчата ,за підтримку ,ви неймовірні
Всім доброго дня ,комарі нас закусали ,кіз бризкаю ,але не дуже допомогає ,бідні ,сил мало в мене ,але тримаюся ,що зробиш .Треба все робити ,рухатися .
Юля, чем брызгаете коз?
Мухоцид,но он на 5 часов
У мене волдирі на ногах та руках ,якась напасть мошкари
Читала, что препараты, которые применяются от вшей, типа дельтокс, флайстоп, неостомазан, тоже помогают от комаров и мух. Не знаю, надолго ли.
В цьому році нічого не працює. Неостомазан, Дельтокс ( одна діюча речовина), циперметрин (цифлур і інсектозол) - ніякого ефекту, взагалі. Ще обробляла ДЕТА з вмістом 20% (зазвичай концентрація в препаратах 8-15%), не працює зовсім.
Вже двічі в цьому році корові об’їли вим’я до кровавого місива. Не знаю, як спасатися. Другій день змащую майже всю корову маззю з метилсаліцилатом, він дуууже вонючий. Наче трішечки відганяє.
Дуже хотіла знайти оригінальний байофлай, але не змогла, кругом один розведений фасований шмурдяк.
Укрзооветпостач по какой-то причине от него вообще отказался. Но у них свой флайстоп есть, может поэтому.
Дякувати Богу дощик пройшов ,не дуже сильний ,вітер був,кіз забрали с пасовища у двір .Перші стовпи закопали ,рухаємося далі ,повільно ,але рухаємося .Всім тихої спокійної ночі.
Добрий ранок ,пішов дощ ,надіюся ,що наш сарай загасе ,знайшли дошки по самій дешевій ціні по району,збираємо гроші ,щоб почати робити дах ,такі справи .Всім гарного та продуктивного дня
Всім доброго дня стовби копаємо ,на рубіроїд на дах є дякувати людям та Богу ,тепер на дошки потрібно 7,000 грн,це самі дешеві,щоб накрити дах ,звісно Важкі часи зараз у всіх ,але кожні 5,10грн,допоможуть.Дякую всім за допомогу

Дякую всім за допомогу та підтримку
Доброго всім дня ,підростають наші дівчати вже рік був ще у березні ,ще не парували .
Козенята ростуть .Сонечко,травка та природа .Всім гарного дня🌹Звісно на фото не всі .
Всім доброї ночі ,сьогодні трохи було часу ,телефон під рукою .Знайомтеся це наша Барбі ,їй було у березні рік ,звісно ще не парувалася,бо народилася дуже маленька ,годували з соски ,жила у хаті кілька днів ,ручна ,як дитина .Історія у неї не дуже весела ,вона у нас сирота ,так ,як козліка Лордіньку поза той рік загризли собаки (біль ,сльози ,міліція, ),але з тривогою та болем пережили ,козліка купляли маленького в 1 місяць ,а в 7 місяців нажаль його не стало .С тих пір кози самі не пасуться ,тільки під наглядом.
Від нього Леді народила Барбі нам ,нажаль Леді теж немає ,вона нас покинула ,став рубець ,але перед тим дуже покусали клещи .Боролися за неї ,але нажаль …Барбі єдина донька від Леді ,звісно залишилася у нас .Від Лордіньки ще є одна дочка ,вона вже доїться ,рано спарувалася сама,сама народила ,дуже самостійна коза😁 .Лордіком спарували лише двух кіз ,так ,як хотілося ,щоб він ще підріс,нажаль більше не судилося .Очі у Барбі мамини,статура та колір в батька.До осені заміж її не пустимо ,хай ще трохи підросте .
На нижньому фото вона тільки народилася в коробці.Як швидко минув час ,коли в роботі час летить ,але головне займатися любимою роботою ,яка захоплює та надихає рухатися вперед,як би іноді важко не було б .
Доброго дня всім ,до нас приходив вчора гість о 00:00,лисиця підрила блок ,мінус одна курка ,добре що собаки загавкали ,заплуталася одна коза , дякувати Богу жива(з переляку бідна) розпутали
Уявити не могла ,що таке важке вона відкриє
Напевно, не маленька. Потрібно сітку вкопувати, або шифер, залізо якесь.
В них лисенята зараз… Годують