Терміново продаю дві кози Черкаська обл, Городищенський р-н, с. Орловець

В зв’язку з сімейними обставинами продаю свої дві любимі козочки,тільки в добрі руки.Кози здорові, любимі і гляжені.Господарство було діагностоване Харківською лабораторією -хвороб не виявлено.

1. Коза Беліз , 5 окіт 30.03. 2021рік. Заанонуб.25% нубійка. Вона правнучка кози Марти від Тані Броварчанки.Батько - Трой із Господарства Каті ветерін. Була куплена козеням у господарстві Зарянових. Коза високоудойна, на піку давала 6,8л молока. Якби паслася, то, може б давала і більше.Зараз цапок під нею. Ціна 6000грн.
  2. Коза Дарина, 2 окіт 03.04.2021,полунубійка. Дочка кози Беліз. Коза велика, їстівна, здорова. Батько - Буцефал 75% нубієць із господарства Жені " Терем ОК". За 1 окотом на піку було 3,6л молока . За 2 окотом вим’я гарно збільшилось.Зараз кізка під нею,їй місяць,п’є молоко вволю,козочка росла, спинка широка. Виставила на продаж .(окреме оголошення).Ціна 6000грн.
    Розумний торг має місце.
    Фото попрошу Женю,щоб виставила.Всі подробиці за телефоном.0989846460 ,0955985099
14 лайков

.Це Даринка в 5місяців

16 лайков

Це Беліз восени

22 лайка

Читаю і серце рветься. Хороших рук вашим красуням.

5 лайков

Оля,не те слово, молю Бога за гарних господарів.Оля, ти ж знаєш мої обставини…

6 лайков

И почему такие козочки и все так далеко, уже не одно обьявление здесь читаю и все далеко от меня,доставка дорого :pensive:
Хороших ручек козочкам :slightly_smiling_face: :relaxed:

3 лайка

Аня, есть перевозчик - Татьяна, посмотри темы по перевозкам. Ездит и в Харьков и в Черкасы. Так что было бы желание и финансовые возможности.
Ну а про козочек и говорить нечего - бриллианты!

9 лайков

В том то и дело узнавала. Дорого доставка. Финансово сложно. Но будет и у меня Козочка. Я найду свою обязательно

11 лайков

Інна, дякую за оцінку моїх любимих кізок.То все наша з чоловіком любов до тварин і праця також.

10 лайков

Сьогодні Дарочка з Умочкою поїхали в новий дім.Там її чекає минулорічна сестричка. На молоко і масло новим господарям.

11 лайков

Сьогодні приїхали по мою Беліз, а як побачили цапка, то і цапка забрали. Хай радують нових господарів .То ж тему можна закрити.

11 лайков