Доброго вечора, мене звати Яна, я проживаю у невеличкому селі на Черкащині. На даний час у відпустці по догляду за дитиною. Вперше я придбала кізоньку коли народила свого першого синочка , а це було 7 років тому. Вона звичайно була безпорідна, але молока вистачало. Потім через 3 роки я придбала свій власний будинок і було вирішено завести іншу кізоньку, так як ту я залишила своїй мамі. І от я знайшла оголошення про продаж кізоньки породи Ламанчі, відпросившись з роботи, поїхали за 150 км. Приїхали нам сказали, що первокотки, хоча я б уже зараз сказала, що вона взагалі не окотювалась, а її просто роздоїли, Але віддавши за неї 2000 ГРН, я її привезла додому. ВОНА була ще однією дитиною в мене. Потім батьки мої побачивши як мені сподобалась порода, подарували мені козлика цієї ж породи, а далі пішло діло як у кіно. Поки виріс мій цапик, батьки купили мені ще одну ламанчу Ганьку, яка народила Зіту і Гіту, які звичайно остался в мене в господарстві, і тепер чекаю від них поповнення. А Лама - перша Ламанча народила козлика Веньку. А тепер чекаю приплоду уже від 5 кіз.
О! Ещё один ламанчелюб на нашем форуме! С Новосельем вас! Очень приятно познакомится!
Буду в гости заходить и к себе приглашаю!
Семейная ферма Настоящий дом! )
Спасибо, с радостью! И вы ко мне на лыжи кататься.
Я кстати тоже главбух, но в декрете
Та профессия уже в прошлом, теперь веду домашний учёт ) только. Нервы целее )) и море позитива от козочек!
У нас разные козочки, но есть и ламанчи.
Я чем дольше сижу дома, тем меньше хочу вертатся в эту бюджетную бухгалтерию, и нервы целее и я здоровее… Как я Вас понимаю.
С новосельем! А где проживаете? Где-то я уже видела Вашу фотку с козлом.
В Водяниках, а фотка была в Олх и здесь на форуме.
С 1-го февраля у меня начнётся родильный марафон.
рада что земляков все больше и я буду гостевать у вас я живу возле черкасс 18 км. с. степанки у меня тоже половина стада ламанчи особенно люблю их за характер спокойные ласковые и козлики ламанчи с разных хозяйств их 3 двоих купила а один мой остался любимец мужа петрович муж назвал в честь себя хчу продать только в добрые ручки в общем заходите в гости а будете в черкассах заезжайте буду рада у меня тема розговора о козах уже дочка ревнует говорит ты коз больше любиш чем нас
Вітаю в Козляндії. Рада познайомитися!!!
Дякую всім я також до Вас буду заходити в гості, дуже кізоньок люблю. І от знайшла однодумців. Бо мені і мама і чоловік в одну душу:нащо тобі вони, неаже не вистачає 2 шт? А мені хоч 50 всі в задоволення.
Добро пожаловать)))) смотрю популярная тенденция из бухгалтерии в козоводы))) козобухи)))
О, дааааа, такий релакс
От і маєш свій куточок, на доброму і щедрому форумі козоводів. З Новосіллям, землячка!
Поздравляю с новосельем!
Тоже фотка с козлом знакома.
Я с ламанчатами познакомилась не давно, но уже люблю! Будем к Вам в гости захаживать
Яна напишу тут свою думку про зерно і зерновідходи. Ми купували весь час, вже 22 роки в селі, де прийдеться. А астаннім часом домовляємось з людьми, колгоспниками, за пай. У тих, у кого їх 2-3, або нічого не тримають. Віддаємо грошима, скільки їм у колгоспі платять. Як на мене - дуже вигідно. У нас на пай 1,1 т. пшениці, 0,6 т. кукурудзи, 2 мішки цукру, мішок борошна, 10 кг гречки, 5 кг. іншої крупи, 10л. олії. І, головне, зерно привезеть додому. У вас сім"я, все пригодиться. А як порахувати, скільки буде найнять чи своєю машиною перевезти, погрузить-розгрузить і т.д. то дешевше не вийде. Попитай у людей зараз. Тут ще є така фішка. Якщо получає людина продукцією, то її якось по іншому враховують у субсидію, чим при тому, як взяла грошима в колгоспі. Ну це мій досвід.
Дякую, в мене чоловік родом з Лисянського району, тож земляки двічі
Приходите, заходите, за езжайте буду рада.