Так В Вас бачите вигідніше, а у нас Урожай і всі інші на паї дають 800кг пшениці та 400 кг кукурудзи, а ціна за пай 6000, то якось не дуже вигідно, це хіба що у вашому районі шукати, тоді доставку треба шукати, бо в прицеп багато не візьмеш. ДЯКУЮ за пораду, а я думаю може запитати десь на млині там же повинні бути відходи зернові?
У нас є млин і хлібний - борошно мелють, ми там купуємо висівку по 4,5 кг, а крупорушка, там крупу роблять, ще нова, маловідома. Так на крупорушці ми купуємо висівки ячмінні, але під замовлення, та і багато у них нема. А ще і зима, люди мало везуть. Може на весну будуть кукурудзу дерти на крупу, то тоді щось буде. Але нам кукурудзи не треба, ми ж паї купили. Треба питати, може в Звенигородці є який цех. Знаю, що дівчата беруть в Обухові, але ж це сильно далеко. А на млині зерновідходів немає. Таке, буває, на колгоспних коморах восени продають.
Буду шукати далі як щось знайду не дорого і Вам дам координати
Яночка, вітаю тебе у нас на форумі. Я теж землячка , з Городищенського району. Запрошую до себе в гості.
Дякую, до речі я була в Хлистунівці вашого району купляла свою рогату Ламу
А ми від Хлистунівки через гору- Орловець
Там не далеко приємно познайомитись
Вітаю з віртуальною хатинкою!
Я теж з Черкаської області, Тальнівський район.
Запрошую до себе в гості: особисте господарство “Паллес”
Классно, так багато козоводів у нашому краї! Урааа!!!
Вітаю з відкриттям сторінки. Козел красавчик,такий статний.
за мене не забудьте я теж черкаський район с.степанки у нас три села разом без межі розділяе вулиця чотні нечотні номери бузуків і хацьки.
Дякую, уже його в мене нема, побачимо яким інший виросте…
Шановні форумчани! Хочу поділитися з Вами своєю найбільшою радістю в цьому році, нагородою від Бога на все життя
Поздравляю! Пусть растет здоровенькая и маму радует) И маме здоровья!
Вітаю Вас з Радістю!! Бажаю здоров’я ,щастя , радості, тільки позитивних емоцій , і хай всі ваші мрії збуваються
Яночко,вітаю з новонародженою крихіткою.Це найбільше щастя для жінки. Бажаю вам всім здоров’я, а малеча хай росте на радість батькам.
це така щастя раді якого хочеться жить БУДЬТЕ ЗДОРОВІ І ЩАСЛИВІ
Здоровья малышке, и быстрейшего восстановления вам!!! Ура
Яночка,поздравляю с новорождённой! Крепчайшего здоровья вам и вашей малышке.