Козья хатка

Все гаразд. Всі живі здорові, будемо повертатися як зможемо. Але вже все буде не так. Ви мене розумієтє…

16 лайков

Кому цікаво, ми повернулися! З кіз залишилися Мілка (сам скелет і страшний мастіт) та Чернишка (навіть щось доїться) Русічки вже давно немає. Сергія так і не виходила на звязок. Двір заріс. Кози з*їли сарай (в прямому значенні) Отак оставляти на когось. Але що робити було? Буду щось намагатися зробити. Наомі добре, але на “лижах”
Немає краще, ніж вдома!

25 лайков

Капець! І що краще, чи здати на мясо, чи залишити сосідам.

4 лайка

Саша,твої руки все зроблять, а голова ще і нове придумає. Здоров"я всім і миру,а все інше осилимо.

8 лайков

Ото ж. Мої знайомі теж згодилися б коз наших дивитись, але зразу сказали, що скоріш за все більшість поріжуть. Мовляв, нащо камерунки, нащо безвушка, як вона аби кого доїть не пусте, не коза, що первіткою 1,5 л дає, да і Ліна зі складним характером теж не варта того, щоб з нею вошкатись. За сіно дякуєм, гроші за нагляд возьмем, а кіз поріжем. Ото так. Так що поки й сидимо до останнього. Дякую, хоч зразу сказали (

15 лайков

С возвращением, я здесь в домике, связь через форум. Написала в личку.

9 лайков

Сено я дистанциооно купил. Так, что слава Богу, будем жить. Сейчас, кто остался, лечится и откармливается. Милку, к сожалению пойдет за радугу, мне ее жаль, она страдает. Сейчас хочу, пусть хоть немного, попасется на травке. Она полгода просидела в загородке на одном зерне. Колю витазал и антибиотик, бо из вымени творог с сыроваткой. Резать прям сейчас смысла нет, там один скелет. И собаке нечего кушать будет.

7 лайков

23 лайка

Александр, отдайте ее мне.

5 лайков

Людочка, с удовольствием, но ее сегодня не стало. Утром вывели, была активная. А приехали в обед, она спит, подошел, не дышит. Видите как, нас дождалась и умерла. С одной стороны мне не пришлось ее резать, а с другой, вроде родственника потерял.

5 лайков

Всё это прискорбно, больно, тяжело… горько. И коровки вроде пристроены в хороших, надёжных руках, и Красунька, а как подумаешь, вспомнишь и…
Но что же. И людям тяжело, и нужно всё вытерпеть с благодарностью Богу, а потом мы все обязательно встретимся!.. даже с Милкой. Нежных светлых лужков тебе за радугой, родная Милка.
Как говорил светлой памяти Патриарх Сербский Павел:
220370.x

d0bfd0b0d182d180d0b8d0b0d180d185-d181d0b5d180d0b1d181d0bad0b8d0b9-d0bfd0b0d0b2d0b5d0bb-d0b1d18bd182d18c-d0bbd18ed0b4d18cd0bcd0b8-d0b0

24 лайка

Саша, очень рада, что ві вернулись! Жалко животных, но ничего не изменишь… Если есть желание и дальше заниматься козочками, с удовольствием подарю подрощенную 50/50 нуболаманчушку. Ей уже шестой месяц, На продажу не выставляла, Она и до сих пор под мамкой и активно сосет. Крупная золотистая обезроженная короткоухая девушка. Да и ехать от вас к нам недалеко…

23 лайка

У гостях кажуть добре але дома дуже солодко неначе медом намазано.
Дивлячись на вашу сім’ю вам потрібне молочко, сир .
Є в мене суслічка біла і єльфік ушки чорна 2;1 окоз якщо бажаєте будуть ваші.
Саша від щирого сердця.
Колись мені люди помогли я теж хочу допомогти у таку скрутну годину щоб у діток було молоко.
Зараз це Фастівський район село велика Солтановка. 3 км від одеської траси

18 лайков

Щиро дякую @Katja! Приїхали до нас чудові дівчатка! Діти дуже зраділи, а ввечері було смачнюче молочко! Тепер можно буде побалувати діток какао. Дай Боже здоров’я і усіх благ!

23 лайка

Большое спасибо за предложение, в иной ситуации взял бы с удовольствием! Но сена не хватит на всех. И заводить сейчас много коз нет возможности.
Низкий поклон и благодарность за то, что переживаете!

18 лайков

Олександре я дуже рада що молочко прийшлось вам до смаку і мої красуні будуть вас радувать не тільки молочком а і собою адже вони вирощені мною особисто з турботою і любов’ю, хай вони вам будуть тільки в радість і забезпеченість, хай на столі завжди буде;хліб, сіль і молочко.
Хай вам щастить.
А мої руки відразу почули полегшення як у годуванні так і у доїнні, як у тій притчі " що занадто то не здраво".

23 лайка

Слава Богу, ви нарешті вдома! Все складеться, все наладиться, роботящі руки все відновлять, а гарячі серця наповнять життям… Віримо в це, і помічники ж ваші вже підростають! Татові й мамочці на радість.
Чорнушечку бережіть, будь-ласка, вона хороша молочна козочка, відновиться ще і вас порадує.

7 лайков

Да Наталочка, Чорнушка вижила і навіть з одної сісі доїться. Я вражений, що немає мастіту, бо усі інші були хворі. Залишилася Чорнушка, Руся молодша (ледь ходить) і Мілка молодша. Кума забирала на перетримку. Ще під’їхали дві дівчинки ламанчулі годують нас зараз, але треба думати на зиму, бо все одно треба буде покривати та пійдуть у запуск. Зараз чекаю, від чудової господині, кізоньку, що окотиться у Жовтні і тоді ми гарантовано перезимуємо!

17 лайков

:wink: Вже скоро…Як же я за вами усіма скучив!

10 лайков

Але поки ще :shushing_face: тиша…

8 лайков