Ми за вами теж. Сподіваюся, у вас все добре
Дякую. Звичайно ми в безпеці, але серцем ми завжди з усіма вами!
Ну що, якщо Господь управить, то на початок Березня будемо їхати додому. Досить вже.
Діти сказали - кізонькам бути!
То певно буде “Козина хатка” 2.0 A’l be back
А от і Саша обізвався. Буде у вас і “козина хатка 2”, і все-все буде.
Ну що, мої любі? Приїхав я на розвідку, мамо рідна! Скільки роботи! Дворічний сухий бур’ян, хворі геть абрикоси. Трохи полазив пообрізав дерева, прикинув що куди. Треба сарай для кіз вичистить. Обшити його ззовні і всередені. Курник зробити людський. Та короче, це можна на місяць писати. Трохи читаю форум, так, людей поменшало, але якість залишилась. Це вже щось. Зі свого боку обіцяю добавити інформації. На жаль, у вимушеній еміграції, я не набрався досвіду козоводства у німців, бо тут його зовсім немає. Трохи по курам цікавого побачив. А так, суцільна туга за домом. Ми усі з нетерпінням чекаємо на скоре повернення у Березні. І закрутиться, завертиться. Буду звертатись за допомогою, за цінними порадами і просто так, як раніш, поділитись гарним фото і настроєм. А я налаштований на добро, я відчуваю, скоро все буде добре! Головне, щоб Господь сил дав, інше поборемо!
Забув написати. Собачка наша, вівчарка Діна, геть хвора. Шерсть повилазила, вавки червоні. Наш " помощнік" не справився. То негайно вколов івермектин, каплі на холку, вітазал. О, на наступний день Діна стала жвавіша, від мене не відходить, в очі заглядає. Скоро, вже зовсім скоро. А вона наче розуміє, вже наче немає тої туги, що спочатку була. Хоча може звикла вже, що нас немає. Будинок теж, наче заграв фарбами і теплом. У ньому частина моєї душі, бо кожний цвяшок моїми руками забитий! І він теж мені радіє! Який це біль, для нас усіх! Для тих, хто лишився, хто поїхав. Але можна повернутись, відбудувати, вилікувати, а от загублені життя не повернеш. Ми повертаємось, бо я хочу, щоб мої діти жили на своїй землі. І я хочу працювати тут!
Саша, як добре, що повертаєтесь! Одразу кажу - в березні будуть у нас окоти - якщо захочете - подарую вам вигодуване козенятко. Кози та козли перевірени по нащадках, дуже перспективні по молочності кізоньки будуть. Ламанчі та карлики. Тім більше ви зовсім рядом з нами живете, звертайтеся!
Ай дякую! Так, прийдеться по старим друзям звертатись. Бо діти сказали неодмінно, щоб кози були! Треба буде після приїзду терміново сарай до ладу привести, а там і кози. Добре, хоч трохи сіна, правда дворічного, залишилось. Правда кум каже сьогодні сильно бахкало вночі. Так мені хотілось, щоб діти вже цього не чули. Прийдеться потерпіти, думаю вже не довго.