Привіт всім ! Мене звати Інна, я із західної України, село Боголюби біля м.Луцька. Дуже хотіла зарегіструватися на форумі козоводів і нарешті я з вами. Мені 43роки, дочка вже велика і живе окремо, чоловіка звати Тарас. Кози тримаю вже 15років без перерви. Ми теж жили в м. Луцьку, але переїхали в село і нам тут дуже подобається. Козу завести була моя ідея, дуже люблю молоко, вже стільки років пройшло а я і досі кожен ранок випиваю приблизно 800 гр молока, комусь чай, кава, а я молочна фанатка. Найбільше дойних кіз в мене було 3, а так постійно 2, зараз одна, дворянка, дає 4 літри в день і нам хватає. Як продивлююсь на форумі козячий ринок, то хочу скупити всіх козенят, але випити молока стільки незможу, але якщо постаратись…
Ну якщо почати сири варить, маслице робить та багато всякої смакоти, то дуже скоро розуміїш, шо ти попав ! І одною козкою-розочкою не обійдеться!
Дуже приємно познаьомитися!
Добрый вечер Инна,приветствую на форуме.
Показывайте своих козочек и рассказывайте про свое хозяйство.Рада знакомству ,а я с Херсона.Заходите в гости моя страничка называется " Добродар".
Мені теж приємно познайомитись, зараз в мене ідіальний виходить тільки камамбер, фоткі як виставляти буду вчитися завтра, може чоловік покаже. Я взагалі нічого нерозумію що і де нажимати, тому і зарегіструватися була проблема, ніхто не хотів зі мною сидіти в телефоні пару днів, щоб до мене щось дойшло . Робила недавно кротен, невийшло, напевно йому було засухо на визріванні. В тому році купила сіпаратор, дуже задоволена. А камамбер вийшов без гірчинкі цей раз і ніжний.
Инна приятно познакомиться, я здесь тоже новичок на форуме, всего месяц как зарегистрировалась. Вы не пожалеете что зашли сюда и создали домик, здесь приятно и познавательно жить ждём фото вашего хозяйства, заходите в гости
Я по професії манікюрниця ,але з тим карантином вже майже про це забула, зараз з форума невилажу, на роботу нехожу ,маршруткі непускають, з села невиберешся, хоч і до міста чотири кілометра.
Інна, привіт! З новосіллям, обживайтесь на форумі, показуйте та розповідайте про своє господарство. Я також із Західної України. проживаю на Хмельниччині. Заходьте в гості у моє Господарство на Расєї
Вітаю Інна . Назва вашої сторінки ,чомусь нагадує мультик “Маша і ведмідь”
( в мене ще мультиплікаційний період
) . Там Маша когось називає Розочкою , і навіть назва мимоволі визиває посмішку
. Всім гарного настрою , заходьте і до мене в гості
Невпізнала Олю з новою аватаркою
Ага , Зоя , я така загадочна тепер . І сама себе довго пізнаю
Инна, я тоже новичок, всего пару дней назад страничку завела. И мне тут очень нравится. И Вам понравится, столько позитива и информации. Добро пожаловать и заходите в гости.
Дякую дівчата за приємні слова і запрошення у вашу велику і затишну сім’ю. А назва сторіночкі дійсно придумалась із мультіка Маша і ведмідь, там Маша хрюшку розочкою називає, і все її накормить ніяк не може, я свою теж постійно кормлю і кормлю ,а вона б їла і їла, завжди непротів . В моєму хазяйстві ще є пару курочок і троє котів, дві кицькі і кіт. Коли родився котик всі думали що то кіцька і назвали Шарлотта, чисто білий і пухнастий. А потім оказалося що це кіт, як ми його тільки неназиваємо, і шарлотік, і кашалотік,і шарлатан, їсть він теж як бігімотік.
Дівчата напишіть будь -ласка як з телефона фотку вставити, ну нічого неполучається .
Камамберчік, це все що у мене на данний час получається