Вау , красотища то какая .
А у нас всё серое и моросит мелкий дождик .
Коли дуже хотілось хоч якогось позитиву… І трошки розслабитись. А коли у мене в руках фотоапарат, то я хоч на якийсь час “відключаюсь” від навколишніх реалій… І тоді навіть думається по-іншому… І вже переглядаючи спіймані фото, зарифмувались декілька рядочків…
Про Хуґо
Миле Дзеркальце! Скажи,
І всю правду розкажи:
Я у світі найдобріший?
Найспритніший, наймиліший?
Я уже дорослий, так?
Чи я ще лише юнак?..
Думу думає й гадає…
Дзеркальце відповідає.
Ти великий, гарний, так!
Але, Хуґо, ти юнак!
Тобі й року ще нема… Борода іще мала…
Добре їж, хазяйку слухай. Ось така моя наука.
Ти змужнієш, розцвітеш і пізніше ще прийдеш!
Оплески! Оплеска! І фотографу і фотомоделі! Ви прекрасні!
Щиро дякую, пані Олю! Я обов’язково перекажу Хуґо! Він справді старався показати себе у всій красі - мороз тиснув і шерсть он як піднялась!
а скільки в нього висота у холцi?
Чесно кажучи не міряла, тож не знаю. Але думаю що він точно не маленький, на свій вік.
Треба буде якось зміряти…
то ж i я спитала) бо вигляда десь на 70 см. Кремезний хлопець
Трошки зимової тусовки дівчат)
Хуго поставила вище а дівчат нема, несправедливо…
Правда вони й самі не надто хотіли фоткатись і позувати, а бігали як коники і виясняли хто з них спритніша
От що значить зимова непогода і вони були дві доби закриті перед цим…
Тому фото не екстер’єрні, а любительські
Хорошенькие козульки, люблю цветных.
Ну после того как побывали в заперти конечно будут прыгать от радости что выпустили на свободу, так и у меня с пузиками но гасают как дети.
Ходила - читала по форуму, але не бачила підходящої теми. Тому напишу в себе на сторіночці.
Можливо хтось може підсказати… Потрібен хороший лікар - Лор, для консультації… Який би міг дистанційно подивитись результат МРТ ( запис на диску є, знімок, роздрукований результат) і сказати свою думку… Хотіла б проконсультуватись і почути думку ще хоч одного спеціаліста…
Буду вдячна за координати (і ціни якщо можливо, бо я ще таким чином з лікарями не спілкувалась) Можна і в особисті повідомлення. Дякую🌹
Оля, на ФБ є група “Доказові батьки”. Знайди і зареєструйся. Там різні лікарі, дадуть консультуцію, можуть і платну, або підкажуть до кого поблизості звернутися. Будьте здорові!
Пані Олю, щиро дякую Вам за побажання і підказку! Я піду – подивлюсь, пошукаю
Якщо так не знайдеш, то у мене в переліку груп подивись ( я Ольга Островська і квіточка така ж на аватарці, як тут)
Христос Рождається!
Славімо Його!
З Різдвом Христовим, любі форумчани!
Різдвяна шопка біля нашої церкви
Сьогоднішня ніч
P.S. Хочу ще поділитись приємністю– в нашому селі перестали стріляти петардами і нічого не бабахає!( Надіюсь, що назавжди )
А все дуже просто. Священник в церкві щораз нагадує про війну і просить не робити цього. А тепер було особливе прохання, він просив переказати усім людям дітям і дорослим. Бо на церковному подвір’ї, в загородочці біля Різдвяної Шопки, на час свят він поселив своїх овечок . І тому дуже просив не лякати їх на новому місці. І сталось чудо - в нас тихо, гарно і святково! Зате яка радість для дітей і дорослих, що в своєму селі така краса! І не треба їхати кудись для святкового фото.
На фото овечок не видно, лише частину їхнього загончика зліва
Щасливого Різдва усім! Веселих свят!
З святом Хрещення Господнього друзі!
Нехай свячена водичка лікує і захищає нас усіх від усього злого!
От я сьогодні збризнувши сарай і козуль, за звичаєм пішла з освяченою водою ще й до саду, щоб окропити для Божого Благословення свої рослини. Притрусило снігом трошки з вітром. Вирішила одразу пройти по периметру огорожі і перевірити чи немає підкопів під сіткою, слідів на снігу, чи зайчики до яблунь не добрались. А збоку огорожі від сусідів і хвіртки що під нею добрячий отвір (сусіди не живуть у селі постійно, а приїжджають час від часу), близько свого сіна побачила підозрілі сліди… Думається мені, що то не котик… Але я слідопит “ніякий”, окрім заячих слідів інших, можна сказати, незнаю. А тут, на форумі, багато хто зимою по лісах роками ходить і в природі розуміється… Хотілось би знати, що то за нові “гості” приходять…
Тому, якщо знаєте, то буду вдячна за відповідь.
Ось цей сьогодні побачила, але шкода що снігом замело… Лисичка?
Цей в іншому місці, біля сінника у саду. Побачила вчора вечером, коли набирала сіно козам. Сфотографувала, але в темноті малюнок сліду великим планом не получався, тільки “походка”… Ніби не схоже на кота. Планувала ще перезняти сьогодні вдень, але тепер затоптано, нібито вже котиком, попередні були якісь дрібніші (фото додам нижче).
А це мабуть зверху вже котик походив…?
І виявила отвори, мабуть свіжий вхід, під піддони, помежи сіна у піднавісі. Розміру такого, що добрячий апельсин, або маленький грейпфрут з легкістю пройде…
Коротше, я запуталась…
П.С. з тих диких тварин, що я бачила на свої очі у себе в саду раніше: білочка, ласка (ласиця), їжаки і щось схоже на кота тільки низеньке, бачила в себе попередні роки сусідка. Я сліди запримітила тільки тепер, раніше надавала особливого значення. Тепер більше звертаю уваги, бо побудувала літній вигул для козликів в саду і тепер якось автоматично слідкую за їх безпекою в майбутньому…
Схоже на лисицю…а не можете ще з розміром якесь фото додати…лінійку або в порівнянні з сірниковою коробкою
Дякую що підказали, Світлано. Сфотографувала, з рулеткою. Ті сліди які ще збереглись… Бо я трохи позатоптувала не подумавши… Роздивилась і я вже краще. Скільки там пальчиків на одному місці… Мабуть таки лисиця… Ех, знати б чи вона за мишками приходить чи поселитись біля дому надумала… Всюди сніг морози, а тут під сіном тепленько…
Ті сліди що на попередніх фото, теж приблизно 4 см.
До речі раніше сусідський кіт у мене в піднавісі днював і ночував, а вже десь тижні два не приходить. Я ще думала де він пропав, що не бачу його… Собаку по ночах, на охорону в саду з осені не залишала (літом прив’язую на ланцюг, будка є), бо чого там сидіти… Яблук нема, сіно під носом охороняти не треба. Я так думала…
Могла з’їсти котика.
( сусід мисливець казав,що)
Сліди лисиці по ваших фото … До нас влітку під самий паркан приходила… дуже зморена, худа… ми її пів року в лісі бачили час від часу…
Все ж таки я буду надіятись, що він просто злякався і втік… І тепер просто боїться приходити…