Це його подарунок минулого року мені до дня народження. Нехой буде і тут на моїй сторіночці, на пам’ять…
На картині з бурштину- мій кавказець Грозний і я.
Це його подарунок минулого року мені до дня народження. Нехой буде і тут на моїй сторіночці, на пам’ять…
На картині з бурштину- мій кавказець Грозний і я.
Царство небесное вашему родственнику Оля.
И светлая,добрая память о нем на многие года в вашем роде.
Класна картина , десь у мене є точнісенька така сама фотка з моїм кавказцем !
Картина пречудова.Царство Небесне Вашому дядьку.Хай з Богом спочиває.Життя воно таке.А на пам’ять Вам залишив дуже гарний подарок.
Сьогодні
Поки що, нас ще не повністю засипало снігом. І тому у козочок ще є можливість підживитись вітамінками )
Ягідки то є дурниці.) А от як дивно спостерігати, як вони жують колючі гілки шипшини))
Пасемося значить ми собі сьогодні з козочками за лісом, а до нас моя сусідка прийшла за компанію! Вона приїжджає з міста і теж захотіла свіжим повітрям подихати і шипшини на компот собі нарвати.
Вона вирішила скоротити собі шлях і піднімалась до нас крутим підйомом одразу від дороги. І тоді й зробила нам з кізоньками фото телефоном Я у відповідь нагородила її сухариками для кіз і мої “продажні дівчатка” одразу мене проміняли)) Ходили хвостиком за нею ( ну я канєшно тоже) Потім вони з вдячністю провели їй козотерапію, активно допомагали нарвати шипшину, берегли її руки і все у неї забирали, щоб часом не перевтомилась і не поколола пальчики)) Але потім моє серце зжалилось і я козуль в сторону відвела. Щоб вона хоч кулачок шипшини могла нарвати і сховати собі. А то ще б її чоловік не повірив чого вона до лісу ходила)) Загалом були задоволені всі і потім разом потопали додому.
Загалом було цікаво нам сьогодні)
Оце мені прислала фото
Практически лето) А у нас снега по колено.
Інно, на схилах сонячної сторони у нас точно весна, і навіть є декілька затишних галявинок із зеленою, смачнющою травичкою. Але в загальному нам, на Тернопільщині, до Ані Чорноморки клімату не прирівнятись)
Це теж вчорашнє фото, але вже на рівній галявині. І вітер був дуже сирий і холодний, я ходила одягнута як космонавт)
Щоб вам не обідно було, ось така картинка))
Трошки снігу ще є, він лише чуть випадає і одразу починає танути… Мій малий дуже чекає коли впаде багато снігу, щоб на санах кататись…(по секрету, і я також не проти)) А його нема і нема… Можете поділитись і прислати трохи снігу нам )
Боже как у вас красиво!Ещё и лес рядом.Как же я его люблю и скучаю.Тут на Херсонщине,лес насадной,это совсем не то.
А я вот скучаю за своими степными просторами … За его запахами и черной земличкой…
Люда я тоже полюбила эти безкрайние Херсонские степи,они красивы в любое время года.Как будто восточный торговец предлагает разноцветные ковры. весной ярко- зелёные ковры сменяются белоснежными коврами ромашки окаймленные в фиолетовые облака мышинного горошка.Дикие маки всех оттенков от прозрачно- белого до алого а иногда и сиренево- фиолетового цвета,и даже жёлтые, также делают степь нарядной,юной, как школьницы- на выпускном вечере.Поля цветущего рапса и подсолнухов сливаются воедино с синим небом,и я вижу наш живой Украинский флаг,не помятый и выгоревший как это бывает на админзданиях.Летом степь одевает яркие цветастые платья.Иногда в зелёный горох ,это самые сладкие Херсонские арбузы спеют и наливаются соком.Иногда в красный сарафан на полях помидор и болгарского перца.Желтый перец и дыня делают степь яркой девочкой,но июль,август и сентябрь заставляют ее одеть и соломенную шляпу от нещадного жгучего солнца.И вот уже осень.Октябрь,ноябрь одевает темные пуховые платки перепаханой земли,но и яркие косынки не снимает.Еще можно увидеть и поля красного перца,помидор,дынь и арбузов.Зима одевает Степь в свадебный наряд не часто,этой зимой она лишь примеряла платье невесты.Но скоро Весна!
Ой снігу, снігу білого
Насипала зима!
Прийшов наш час з лопатою-
відкидуєм дарма!
І мої помічники- “трамбувальники снігу” кавказькі вівчарки Бархана (8,5 років), Атланта (9 років) і Грозний ( майже 10 років). Я “шуфлювала”, а вони за мною протоптували стежки.))
Хоча все даремно, бо вітер вже рівнесенько загладив, підсипав і подекуди насипав снігові замети! Але не дивлячись на це, настрій чудовий - згадалось дитинство!
Залишилось лише зробити сніговика і ангела у снігу- тоді щастя буде повне!
І трошки відео зробленого в цей день. Мої кавказюки
Ну от і інтернет кабельний вирубився… Добре що хоч електрика ще є…
А надворі сонечко з’явилось! Краса! Все біло, сніг іскриться, навіть шкода в цій красі стежки прокладати😁
Зима, 12 лютого 2021
“Собаки і кози”
Від моєї роботи і прокладених стежок у снігу тоді до ранку не залишилось слідів, треба було починати роботу з початку… Зате як гарно! Все біленько, рівненько, сніг на сонечку іскриться! Краса! Собакам подобається!
Кавказюки Еріда і Айра
Правда, кози цю красу не оцінили. Були трохи в шоці від побаченого надворі і температури -15°С
Їхньої прогулянки вистачило десь приблизно на 15 хв, а далі сказали, що вони вже ноги розім’яли, в снігу покупались, з них досить знущання і такого “казкового сніжного королівства” і взагалі вони хочуть до своєї теплої хатки! На цьому їхня прогулянка була завершена.
По прогнозах сьогодні остання сильно морозна ніч -18, а далі має теплішати. Тож, поки ще пасує до сезону, поставлю декілька фоточок своїх улюблених козоморд, зроблених пару днів назад
Мій летючий “Табун”
Що це все означає?!.. Щось цього снігу тут забагато!
Квіточка, Ласка, Зірка і голова Басі
І на чому тут пастись? Трава де?!
Ласка, Манюня і Бася
І взагалі, не козяче царське діло просто так по снігу ходити!
Сестрички - Ласка і Бася
Ласка
І Квіточка - літати їй не заважає нічого
P.S. Хай простять мене адміни цього форуму за багато фото
Чесно, я обіцяю, що не все оттак буду “насипати” фото, але не можу втриматись, щоб не поділитись цими “сніговими” козами і у цій своїй домівочці…
Хто знає чи ще будуть у нас такі сніжні зими…
Красуні альпійочки! Шубки, як у ведмедиків. А Квіточка, як наша Мілка, і колір, і рожки, та і характер летючий.
Шикарнючі кози , шикарнючі фото , наче вживу всіх побачила ! Погодка класна !
Олечка, какие красивые ваши альпиечки
Ласка меня покорила. Красотка.
Вот опять начинает хомяк будоражить меня.
@Jkmuf Oльго, @ladusja Ладо, @93799922 Таня - щиро дякую за компліменти і приємні слова для моїх дівчат! Так, люблю їх усіх, але дивлячись на Зірку і Ласку мені перехоплює подих, розумію що такі кози -то є МОЄ
От я вже думала, чому саме вони, альпієчки, так мені в душу запали? І мабуть знайшла відповідь. У мене вже не має німецьких вівчарок - і неначе їхнє місце перейшло тепер цим козуням. Коричнево-чорні, із швидкою реакцією, темпераментні і активні, дуже тонко відчувають твій настрій і орієнтовані на господаря… Щось таки у цьому є ))
Олю , це ж так і є ! Я більше 20 років тримала кавказьців , а тепер їх місце у дворі зайняли ламанчі безвухі !