Ну, дивчата, молодцы! Я только слежу за темой,а они уже колбаску кушают. Прийдется наверное всех рожденных козликов расти до осени. Что бы на зиму много было колбаски.
Ну подивимось,яка получиться ковбаса,роблю перший раз.
А моя вже в духовці.
Наташаааа ауууу,как там колбаска?
Мар’яна,в коптилку зразу гарячою,бо вище написано ,що положить у холодну воду на 3-4хвилини. У мене менше часу йде. Пройшло тільки 4 години,а температура у середині ковбаси 65 градусів. Це нормально?
В духовці,вище написала. Хвилююся,перший раз.
Не хвилюйся,менi твоя ковбаска вже запахла ![]()
Нормально!
В коптилку ГАРЯЧОЮ! Як що ковбасу відправити в коптилку холодною, то утвориться конденсат і ковбаса стане мокрою.
Мар’ян,а після коптілки в холодну воду клали?
Ларіса,а як понять не забульониця.
Ні не клала. Можливо не правильно.
Просто залишила охолонули приблизно при 18°
Наташа, давайте показуйте уже свою ковбаску.
Бо дуже вже цікаво!![]()
Ось прикопчу і сфотографую. А завтра дам звіт,коли розріжу,спробую,якщо не отруюся
опишу вже подробно.
На вигляд дуже апетитно! Чекаємо звіт про смак! ![]()
Здорово) Как быстро развивается у нас колбасное дело) Летом сырочки, зимой колбаски)
А дальше что будет? Жарить, коптить?
Хочу привялить и коптить. Завтра придумаю. Как я намучалась с тоненькими кишечами, надо другую насадку.
Так,дєвочки,звітую по смаку. Прикопчувала в духовці,так як коптильні нема. Тому дуже копченого не чуть. Ну мені не вистачало магазинного смаку. І не було такого сильного запаху ковбаси.Мені відчувався смак м"яса,як буженина. Думаю,що без тих нюансів,як фарш потрібно збити на емульсію ,додавати фосфати, оболочку набивати шприцом.магазинного смаку не добитись. Або у мене були помилки. Щоб сказать,що я у восторзі,не скажу. Можливо тому,що для мене м’ясо,що є,що його не має. А ковбасу магазинну я люблю. І от свою ковбасу з’іла кусочок і більше не хочеться,а магазинну ще б відрізала.А от на салати,на бутерброди буде дуже класно. Ну буду ще робити,експерементувати ,можливо разочок фосфатів добавлю.А вообщому ковбаса смачна. М’ясо не перевела.