«Кофе с молоком», Харьков

Все буде добре ,бажаю Вам здоров’я ,всіх благ ,краще іноді продати ,головне Ваше самопочуття зараз.

9 лайков

А, можливо, ваша козочка у нових господарів гарно стоятиме при доїнні.
В минулому році ми продали Майку, мені важко було її доїти і довго. А нова господиня видоїла її швидше, чи я справилася з Мілкою , яку я дою швидко.
Добра вам .

11 лайков

Наш Риччи, 6 мес

18 лайков

20 лайков

Рада бачити вас знову на форумі. Як ви?

3 лайка

Дякую:) народила сина 15 вересня. Все пройшло не дуже гладко, але дякуючи Богу і нашим лікарям всі живі і здорові. Та часу на форум не було. Навіть козами теж чоловік займався:)

24 лайка

Вітаю з синочком ,здоров’я Вам та малюку :rose::rose::rose:

6 лайков

Вітаю з народженням синочка! Бажаю самого банального - здоров’я та миру!

6 лайков

Вітаю з народженням синочка.
Нехай росте здоровим на радість батькам у мирній Країні.

5 лайков

Вот такой у нас Риччи получился. На фото 8мес.

20 лайков

Гарний парубок і очі такі лагідні.

5 лайков

Ну, ось і поїхав вчора ввечері наш Річчі в новий дім. Вже навіть прислали нам фото знайомства з новими дівчатами. Сподіваюсь все в нього буде добре!
Тепер залишилось чекати, що наші дівчата надумають:)
Мені здається круглішають, но це ще нічого не значить. В охоту не приходять. Тож очікуємо на кінець березня і початок квітня.
Якщо такі народять нам козенят, то експеримент «з власним парубком на сезон» можно вважати позитивним.
Принаймні продали швидко. Я переживала, що залишимо, підросте… нікому буде не потрібен.
Але ж він красунчик:) зі своїми 93% виглядає на всі 100%. Но ми чесні продавці:)

Вже хочеться весни, сонечка, козодіток і, нарешті, щоб закінчились ця клята війна. Останній місяц дуже тяжко. Харків і передмістя обстрілюють щодня:(

19 лайков

В нашого «сусіда» знов сезонне загострення. :frowning:
За вчора стільки прольотів, що вже і з рахунку збилися. Дивує адаптивність людини. Мабуть гірше за тарганів ми. Якщо таке було б в перші дні - сиділи б у підвалі. Ну, це таке…
Хочу спитати про кіз. Не буду створювати окрему тему. Але в кого є думки - залюбки вислухаю.
Так ось… Кізка 4 роки, останній раз котилася два роки тому. Не парували минулого року, доїли.
Невелика в холці, але справна (3+). Завжди була сама неперебірлива в їжі. Цього року сподіваюсь покрита 6 листопада - останній раз була в охоті (до цього теж була в охоті і разом з козлом, але перегулювала).
Запустили в перших числах січня. Молока вже було мало і я захворіла, то вирішили не мучать один одного.
Так ось останніми днями значно скоротила споживання сіна. Вибрала смачненьке, половину залишила. Жуйка є. Активна. Зернові та овочі - залюбки.
Раціон не змінювала останній місяць (від запуску).
Сіно лугове тюк 15-17кг на двох на три доби. (Тобто 2,5 кг на козу десь)
Висівки 100гр + зерносуміш 200гр
овес (70%)+кукурудза мелена (25%)+трошки насіння соняшника (5%)
Гарбуз 300-400гр
Періодично кальфостинік.
Сіль, вода в доступі. Сода не викликає інтересу.
В іншої кізки раціон такий самий тільки овес +100гр. Сіно виїдає майже повністю.
Не розумію, в чому причина. І що робити. І треба?

Прибрати овочі. Кальфостонік кожного дня.
Якщо я зрозуміла, у кози десь місяць до пологів? То може плоди займають багато місця в животі і банально нікуди їсти.
Слідкуйте, щоб їла достатньо сіна. Спочатку сіно давайте, потім зернові.
Головне, щоб була жуйка і коза ходила.

Ще 2 місяці. Живіт майже не виріс. Але вона сама по собі не дуже велика, але кругленька. Зернові завжди даю після сіна. Мабуть залишається ще овочі прибрати.
Жуйка є, горохів - зранку вся підлога засипана.:Вже і не знаю з чого вона їх робить.
Мабуть спробуємо гуляти більше, погода налагодилась. До цього майже не виходили.

Дякую за відповідь.

Ой,і не кажи,вчора так лячно було що я аж заревіла,бо вже 36 недільу мене,виїхати важко,і с прильотами важко. Потім хоть вночі поспала.Не розумію,як люди до цього звикають і чому в мене не получається?Коли було рідко то якось змирилася с цим,а це в цьому році не рідко,а в мене срок скоро.Лячно,але приходиться якось триматися.

5 лайков

Треба у всьому шукати позитив! Термін вже нормальний. Зараз треба заспокоїтися, доносити останні тижні, народити здорового і сильного. Щоб все швиденько і додому. В пологовому лишнього не тримають. Такий час, що діткам вже і народжуватися треба сильними і витривалими. Ще ніхто з нас не знає, що попереду.
Коли в мене були важки періоди і хотілося плакати - повторювала собі: «Я - домик, домик должен быть комфортным. Если захочешь - поплачешь потом».
Вибачаюсь, але з собою я звичайно розмовляю російською.
Доречі:) Хлопчик?Дівчинка?
Вам далеко до пологового? Будите вже з переймами їхати? 36 тижнів - час підписувати обмінну карту:) визначатися з лікарем.
Все буде добре! Дитина відчуває емоції мами. Тож більше впевненості:) Збираємо речі в пологовий і готуємося до зустрічі з немовлям:)

8 лайков

Все буде добре! Тримаймося

5 лайков

Буде хлопчик, вже начебто все приготували. Да,хочу їхати с переймами вже,не дуже далеко,але ще є в нас коменданська година. Як буде не знаю.

7 лайков