Гретині гуси

Як штучно запліднюєте? Яка у них вага максимальна? Я маю червоні бурбони і прості сіробілі ,тітьки почалися нести.

1 лайк

Годуємо до заводської, а не забійної кондиції, і кк після 3 міс не бачили. Вага хлопців 18-20. Дівчат 10. В рибаків, при годівлі рибою утильною, дівчата були 14. З власного досвіду можу сказати, що крос велика мама, простяк тато- не дуже, навпаки -набагато краще, але природна паровка тоді неможлива чи ризикована. Є відео в неті як осіменяти, нескладно, треба тільки окремо тримати. І щоб не боялися людину, ну і освітленість, годівля і тривалість дня

3 лайка

А як зробити самому інкубатор ? Маю багато яєць індокачки і курячих … кури різні великі породи. Боюся купляти по інтернету магазинний інкубатор, бо знайома купила і 70 яєць пропало . Інкубатор був якись бракований . Може ви мені зробите інкубатор і новою поштою вишлете? Я куплю у вас інкубатор і велику гуску з гусаком .

1 лайк

Я не продаю дорослих гусей, а інкубатори наші великі і важкі і ними ми теж не торгуємо, вони розміром 8080100 см, місця дуже багато займають. Подивіться по нету, хай чоловік зробить. Головне релюшка. Якщо в чоловіка є хист до техніки то можна і автопереворот зробити, і гігрометр поставити, і безперебійник підключити. Наші з автоматики мають релюшку, ще особливість це бак з водою. Є в цьому свої плюси і мінуси, але ми звикли до таких, і вони в нас є.

3 лайка

Мій чоловік Інкубатор не зробить , бо не вміє , та й часу на це не має. Будемо купляти магазинний через інтернет.

1 лайк
1 лайк

Дякую! Завтра туди зателефоную і замовлю .

Мама випустила козенят пострибати по сараю і двору. Поки віднесла молоко: один сидів в бочці з дертю, другий балансував на рядні сіна на січкарні, третя скакала між гусей а четвертий скидав все з бочок. “Все! Я їх більше не випущу!” :rofl: :joy:

16 лайков

Грета извините что на вашей страничке, Алла я не имела ввиду эти инкубаторы, почитайте тему, может что полезного для себя найдете.

2 лайка

Так хочется еще и зимой любоваться индюшками) обожаю эту птичку

1 лайк

Грета расскажите как кормите своих гусиков, во время сбора яиц на инкубацию меняете рацион?

1 лайк

А можете розказати про перворот гусиних, автоматичний.
наскільки я знаю то водоплаваюча птиця інкубується ліжма. Переворот в інкубаторах створений наклоном лотків на 90град.
то не підійде напевне звичайний переворот для інкубації гусей- качок. або перевертати в ручну.
Чи могли би показати ваш інкубатор як він зроблений?
Дякую!

В нас інкубатор з електроники має тільки термореле. Переворот ручний, вологість: обприскування ручне і ванночки. Перегрів знімається ручним охолодженням, оприскуванням і відкриванням вентиляції. Інерційно, трохи марудно, але працює в умовах нестабільного електропостачання. Качелі для гусячих не рекомендують, можна зменшити загрузку яйцем, зробити направляючі і важіль до них: коли тягнеш за важіль яйця, в направляючих перекочуються на вільне місце, потім назад.

1 лайк

Інжир перезимував прямо в неопалюваній теплиці без жодного укриття. Правда і зими не було, але він вже два роки зимує. Росте третій сезон. По грошах вигідніше за помідори :grin: На задньому плані ківі з бутонами.

35 лайков

А какой у вас сорт?

Інжир купляла як білий адріатичний, але є сумніви, що це дійсно він. Чотири інших сорти в теплиці і на вулиці в не думають родити. А цей регулярно, на черенках і саджанцях з нього плодаві утворення формуються одразу.

1 лайк

Ох. Класс. Я себе такой тоже хочу. :yum: люблю инжир, покупала дерево давно, ещё как жили в Донецке, на выставке, говорили морозостойкий, но хоть мы его и укрывали на зиму, он вымерзал и весной от корня пускал побеги, ну плодов так и не дал ни разу.

Может в горшке сделать комнатный вариант?

2 лайка

Цей сорт дає плоди одразу при висоті більше 30 см, ми перші 2 роки його тримали як кадочне дерево. І зараз дві резервні рослини в відрах

3 лайка

Он у нас выростает за лето метра два ) куст красивый, но не плодоносит. Сейчас просто как декоративный растет и все, если в кадке я не представляю честно какая она должна быть … очень высокий за лето отрастает