Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

Я не знаю сколько будет давать молока до этого давала 2 литры сейчас выпивают малыши а я если успею то сдаиваю но видно что больше хотела отсаживать то подняла крик и слезы текли с глаз .

После покрытия, будучи котной, коза пускает на себя козла. поэтому ветеринар Оля @olga79 , и не только, говорят записывать все даты, когда козел делал садки

1 лайк

Наташа, ты вернулась?! :hugs:

1 лайк

Я тут всё время. Молча читаю и мысленно живу с вами).

7 лайков

Це та Наташа що я думаю? чи якась інша :slightly_smiling_face::upside_down_face::slightly_smiling_face:

Так, це саме та Наташа. :kissing_heart:

Наташа, раді тебе бачити. Як там тобі живеться?

2 лайка

Весь час заклопотана. Навіть випускницею своєю не похвалилася.

Дійсно час так швидко летить. Дитинство закінчилося. Тепер доросле життя, відповідальність за свої вчинки, вибір професії.

46 лайков

Ни фига се какая красотка :slight_smile: Больше всех счастлив папа, как мне кажется :slight_smile: Как бы странно это не звучало, но папы, хоть и страшно хотят сына, но любят больше дочерей :slight_smile:

13 лайков

Это точно ) мне всегда было интересно наблюдать, как мой папа гордо шел рядом в институте и на выпускном, и с друзьями, как бы говоря смотрите какой бриллиант я создал! :wink: Папы дочек такие себе ювелиры! Поздравляю с выпускницей! Доця красавица! Пусть будет здоровой, счастливой и пусть все задуманное ею сбывается, на радость маме и папе! )

14 лайков

Гарна, щаслива сім’я. Будьте здорові і щасливі.Удачі дитині у виборі вузу і професії.

4 лайка

Поздравляю всю вашу семью с такой красавией - выпусницей! Она мега-умница! И такая взрослая стала. Только вот недавно маленького воробышка видели)

6 лайков

Дякую всім за побажання. Вона у нас після всього пережитого подорослішала рано. Самостійна стала і намагається бути незалежною на скільки це можливо.
А

Так наш тато сам казав, що хоче сина, а чекає донечку. Він у нас самий кращий тато у світі.

12 лайков

Гарнюня! Хай щастить їй у всьому!

5 лайков

Всім гостям моєй сторіночки привіт. :cheese::coffee::cake: Нарешті видалася хвилинка на улюблений форум. Хоча заходжу щдня, але швиденько проглянула новини і знову в роботу. Ми нарешті відокремили козла Норда від дівчат. Читала як Таня @KozaMimoza все блаштувала, але наступила таки на граблі. Норд у нас дуже спокійний козел, дуже любить пестощі, хоча не нав’язливий. Його голосу, окрім залицянь до козочок ми не чули і ось, у суботу після обіду ми його перевели у літні апартаменти, одного. І що тут почалося. Ми живемо далеченько від основного населення села, то він так БАЛАКАВ, що люди не моги зрозуміти що то за чоловік півдня горлопанить, що він хоче і чи не надоїло це йому. Син у неділю як прийшов та розповів (а він живе ближче до траси) то ми зі сміху аж посідали. Люди вже хотіли викликати поліцію та швидку, тільки не знали до кого. А коли Денис сказав що то козел так кричить, то не повірили. Сказали що козли так не говорять. Але вихід було знайдено. Ми у неділю до нього підсадили двох козликів місячних. Ну…трошки ще балакає, коли когось із нас бачить у дворі, але вже не кричить. Козликів не ображає. Так що все супер.

А ще вчора нам таки довелося попрощатися із Тором. :dazedgoat: Для нього роботи у нас не залишилося а пристроїти теж на протязі 2-х років не вдалося. Тому й прийняли це не просте рішення. 43 кг м’яса вийшло. Ну якось так. Шкуру хотіла викинути, але діти попросили вичинити. Тож прийдеться вичати тему Выделка шкур в домашних условиях без химикатов та Видео-конспект "Обработка шкур"

14 лайков

:joy::joy::joy: Насмешила :rofl:

В нас теж так було. Вже заспокоївся :+1: іноді йому взагалі все одно чи є хто біля-рядом чи нема.

Оце ви молодці :+1: Він своє вже відпрацював. Хто різав? Він здоровань був

Ой, Таня, там квест ще той був. Приїхав до сина друг, а він із батьком мисливці. От вони й прийшли. Деня сказав же що козел здоровий, то вони й кувалду взяли ну щоб оглушити його. Ну прив’язали його за шию, Привели на місце, прив’язали до дерева. Раз стукнули кувалдою, а він стоїть і дивиться на хлопців, другий…за третім разом тільки погляд затуманився. Я в цей час виходжу на двір і питаю чи у них все впорядку…і тут син кричить “Мама- тікай”…Виявляється як різали його, то випадково чикнули й вірьовку, то він як дремене назад у загородку…то був капець…добре що чоловіка у цей час дома не було бо він слабонервний. Ну а потім було все нормально…

3 лайка

І сміх, і не можна сміятися з такого. Ну добре, що все добре.

Які ж вони в нас тендітні. Мене це іноді аж злить. Як різати когось, так ціле капець, чуть лі не траур, блін
Чого ото так? Як їсти, так таке добре! А як зробити, щоб ото їсти так…

4 лайка

Ні, у мене Віталік не ріже нікого, він тільки потім все робить (шкуру знімає, потрошить) Бив тільки кролів і все.

1 лайк

Мирослав теж кролів та курок без питань, а все інше через уговори