Наташа, резали некастрированого? Как мясо?
Ні, він був не кастрований, йому майже 4 роки. Почав готуватися до брачного сезону, але ще не активно. Запах був на шерсті, а м’ясо зовсім без запаху. Ми аж здивувалися і на вигляд як гов’ядина.
Наташа, поздравляю!! Мясо дома не помешает.
Мы своего Тайсона, родственника Вашего козла, тоже чикнули.( У него почему-то одно яйцо как усохло.) Козел тоже был очень сильный как и Ваш и живучий. Голову отрезали, а он еще дергался. Зрелище еще и то, я уже явилась когда обезглавили. За нашу козоводческую жизнь второго козла чикнули. Сделала вывод, что козел с нубийскими кровями более мясистый. И к стати мяско очень вкусное.
Ми теж завжди різали козлів не кастрованими, але собаці…а потім я хотіла спробувати чебуреки пожарити думаю часничку накидаю і поїмо. Вийшло супер, запаху ніякого я не чула хоча дуже чутлива до різних запахів, так ми потихеньку і витягали м’ясо на чебуреки, обділивши бідного цуцика . Після того я доказую всим що м’ясо козла не воняє, і воно дуже смачне. А козу чую не знаю з чим той запах порівняти
, але чути що м’ясо кози.
Сьогодні свято в бухгалтерів? Точно!
Наташа, вітаю з професійним святом
И мой муж ни кого не может зарезать, а мне говорит, что я страшная женщина . У меня, что выбор есть или будем ждать пока все своей смертью умрут? Да и ест с трудом, желательно вообще не говорить из чего котлеты, просто мясо
.
А мясо действительно очень вкусное у коз.
Разговариваю с папой.
П: а кто резал козлика?
Я: Мира
П:
Я: так, а что тут такого? Я тоже уже кур, уток сама режу
П: ту ну вас! К вам теперь страшно и ехать!
Пол форума страшных кровожадных женщин хищниц
Не мы таки, жизнь такая - слабый пол
У нас цей рік багатий на різні ситуації , тому треба порада бо із такою ситуацією стикаємося вперше.
Є козочка, яка вже два роки не покривається хоча й гуляла постійно і навіть жила із козликом. Цей збій скоріш за все стався після проблемною окоту два роки назад.
Так от, я восени її запустила, думаючи що вона кітна але вона так і не розкотилася. Але недавно вим’я у неї налилося. Що мені тепер робити? Роздоювати її чи таки вибраковка?
А вона часом не сукізна, вимя просто так хіба наливається?
Треба пораду досвідченіших козоводів.
Не сукізна, я не нащупала нічого. Тому й питаю пораду.
Кажуть що не завжди вдається нащупати, в моєі кози та ж ситуація, лише вона ярка. Чекаю терміну.
Наташ, так не всегда ж слышно козлят. Наоборот за частую не слышно. А живот поджимает? У меня все поджимали при котности.
Подожди. Если вымя налилось, значит скоро по идее
Живота нет и не поджимает ничего.
И ярка у меня с огроменным выменем ходит с января.
Кто- то уже писал, что ждали два года и зарезали-оказалась беременная . Лучше выждать все сроки
І у мене така є… Половина вимені тіщькщи а не все… Радилась з Катериною @Veterin і фотки показувала… Каже, краще не втручатись, а покривати… Час прийшов, а не покрита… Їй рік і місяць, 50/50 альпійськонубійська… Думаю у серпні покрити
Наташа, як там ваша вступна компанія? Вже дзвонили донькі ? Я щось вся на нервах, чекаємо … не дзвонять.
Наталочка, нам телефонували лише ті ВНЗ, до яких ми подали заяви на контракт. А з бюджетом лише сьогодні почнуться дії. Хоча ми на бюджет поки що дуже не розраховуємо…так вже склалося…будемо намагатися попасти на вивільнене бюджетне місце (якщо таке буде) а ні, то на контракт…ми до будь якого варіанту готові. А що робити?
Все у вас буде добре!!! Нам сьогодні зателефонували - ура! Нарешті я дочекалася.