Гора Магура в Карпатах

Дякую, дівчата! :rose:
Чоловік ще лікує мій комп, всі фото там, обов`язково покажу вам всю красу Карпат :slightly_smiling_face:

9 лайков

Будемо віртуально знайомі і в віртуальних гостях.

1 лайк

Поки комп лікується, такі знайшла в телефоні фото. Кіз ще не маю, але навчаюсь дещо робити з козиного молока. Це моє мило на нашій мансарді та першій сніг в горах. О така звичайна погода - на полонині сніг, а ми в футболках загоряємо:sun_with_face:.

51 лайк

Дуже люблю цю мансарду, навіть в мороз зранку виходжу в дублянці та пью тут каву. Отаке надзвичайне небо було нещодавно, хмари, ніби торт Наполеон, вперше таке бачила, виглядало якось іншопланетно:woman_astronaut: А за пару хвилин вже став такий захід:sun_with_face:

48 лайков

Ох і краса ! Чоловіку не покажу , бо спати перестане ))

9 лайков

Вау,действительно красотища, мой вид на море с террасы отдыхает. :blush: Мыло такое прикольное,аж захотелось его испробовать.

4 лайка

Да, красоти у вас. Облаштовуйтеся, а ми якось у гості до вас приїдемо. Тільки влітку не получиться. Самий оптимальний період десь взимку виходить. :thinking:

5 лайков

С темой Вас! Рада видеть!:))

1 лайк

Марина, с открытием странички! Это у вас ставок на участке? Красота какая!

2 лайка

Які у Вас краєвиди!!! Ось де можна забути про всі проблеми і любуватись красою.

4 лайка

А ще в горах всі таргани з голови тікають, це науково доведено :nerd_face: Ось чому йоги люблять медитацію саме в горах. Можна побачити своє життя ніби зі сторони і знайти відповіді на важливі питання.

14 лайков

Це ставок, копанка. Гуцули так з покон віку викопують та забивають в глину камінь. Ми викопали 2 ставка для риби, но один не тримав воду, десь зробився потічок :(, ми зробили бетонний басейн, це все для :fish::fish::fish: Маємо вище джерело, з якого є вода в хаті, а зайве перетікає в верхній ставок, а з нього в нижній, а потім в крутий водоспад. За собачою головою видно бетонний ставок. А зліва котедж для туристів, в якому поки самі мешкаємо, та та сама мансарда :slight_smile:
Собака - місцевий вівчур, що охороняє на полонинах стада :sheep::goat::cow2::cow2::cow2:
Собака має такий вираз, тому що хоче грати-дуріти, а я гаркнула “Сидіти!” Бо ж фотосесія :slight_smile:

43 лайка

Це котик, якого я маленьким тричі викидала з ділянки, бо ще моталася Київ-Татарів і не могла нікого завести. Але він про це не здогадувався і приходив знов і знов… І мусила його відмивати, лікувати, бо гельмінти з нього випадали просто, блохи заїдали. І ніколи не забуду, як він мацав мене лапкою, ніжно торкався і муркав, як трахтор :cat: Потім їздила з ним потягом або машиною… Місцеві не розуміли, що відбувається. Навіть ветерінар загубив дар мови, коли я спитала за щеплення для кота. Охороняє та полює, навіть кастрований, весь час в роботі. Головне - не перегодовувати, у мене завжди стерілізовані кицьки працюють.

45 лайков

Яка краса:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:, і собачка, і ліс ,і зима.
І та сама мансарда- я туди хочу :upside_down_face::wink:

4 лайка

А на тій мансарді всім медом намазано :smiley: Не знаю чому, но всі хочуть там бути - навіть лягають на лави і просто “тупо” дивляться у гори, там якась медитація у всіх відбувається :wink:

15 лайков

А це наша ділянка з відстані 200м. Там, де стовпи, іде тупікова асфальтована дорога, а вздовж нашої ділянки крутий заїзд в гору. В центрі фото зруб, а попереду котедж з тією самою мансардою :slight_smile: Справа вище - сусіди. А вище нас - нікого, тільки Карпатский Нац. Парк, в якому я і хочу пасти свій десяток кіз, який заведу :blush:

34 лайка

Ну як так можна? Знову та сама мансарда😍. А якщо серйозно- краса. Я народилася і виросла в невеликому селі ,навкруги будинку ліс, найближчі сусіди метрів двісті , і я не розуміла ,коли приїжджають гості - у них “восхищение” ( не перевела на українську) ,як пахне ліс , як тихо і спокійно…
Тепер розумію :thinking:

8 лайков

А це галявина вище нашої хати, куди будуть дряпатись мої кози разом зі мною :slight_smile: Підйом займає 30хв. Донька має таку кицьку, у мене був міні-розплідник курильських бобтейлів :smiley_cat:

28 лайков

Марина, а это у них короткие хвосты?

1 лайк

Это что, гладиолусы просто на лугу?

2 лайка