Про кур домашних не скажу, на базаре их просто нету. А вот яйца домашние в Чернигове по 60 грн за десяток.
Курей домашних продаю по 120грн
Гусей и уток по 150
Киевская обл.
У нас куры домашние 110, утка 100, а гусь 90 грн/кг. Цена на индюка просто убила: в Миргороде по 75 грн. Яйца домашние 35 грн. Молоко коровье ( как и козье) 15 грн. Творог 70 грн/кг.
В Козині продавали козлика , ціна 250 грн за 1 кг . Це ціна за тушу , а якщо порубати , то ноги будуть по 300 грн , а коробка за 200 грн /1кг
Лада А продали по якій ціні? ![]()
Я весною продала знайомим м’ясо задню частину по 250 грн, лопатку ( без кістки теж) по 230 грн. Все дорожчає, не можу зорієтуватися яку ціну просити
Корма подорожчали майже вдвічі ![]()
продала тушкою по 250 грн за 1 кг . не думаю , що хтось купить дорожче … ціна й так норм . Тушка була майже 10 кг !
Не,частями не перебирали,что дала то и брали😊180грн/кг.Ну потом я уже поняла что я продешевила.Думаю 250грн норм цена
це разом з шиєю?
ну не м’ясник я, вибачте, що задаю такі питання
порадьте ще що можна зробити з м’яса старої кози, бо купити всі хочуть молоде, а старе лишимо собі, або тицніть де подивитися.
Дякую
А воно буває не гірше, ніж з молодої. Залежить від генів і годівлі. Ви спробуйте пожарити. Якщо дійсно жорстке - то на тушонку або котлети.
Добрый вечер, уважаемые козоводы!
По чём вы продаёте сыр косичку?
Наприклад козу в портвейні.
Причому 10 річна коза сама неперевершенна.
Просто є тонкощі приготування, такі, як спочатку мясо я просто дуже довго тушкувала постійно добавляючи води в сотейник.
Коли мясо вже не було таким вже сильно твердим, то вже добавила цибулі багато. А коли цибулька прижарилась, то замість води вже почала підливати портвейн. ( можна вино ізабеллу, але солодкуватий портвейн смачніше) . В кінці також ще портвейну, сіль та перець. 5 хвилин і виключити.
Замічу, що з молрдих тварин ця зажарка не така смачна, аніж із древніх. Я спробувала в різних варіантах.
Подскажите, пожалуйста, косичка, качетта, коровья по какой цене продаете?
Ого яйца в Чернигове! А я по 45 продаю, надо чаще на базар выходить
Петушков молодых продавал тушкой по 200 грн. За тушку. 15 км от Киева.
Марьяна, демпенгуешь? ![]()
Саш, у меня цена 120грн не за тушку, а за 1кг. Или ты 1кг по 200 продаёшь?
Ну если смотреть по чём яйца в магазине ,в моем селе например сейчас 36грн,то вы очень дёшево домашние продаёте )Я по 50 продавала ещё осенью,в магазинах тогда до 30грн цена была ,а сейчас плохо несутся ,продавать нечего.Живу 5км от Киева
Все, все. Я все понял, ухожу ![]()
А с яйцами таки просчитался конкретно. Срочно исправляюсь.
Киевская область, 40 км в сторону Одессы, баранина и козлятина по 110 грн за кг, если целую тушку брать. Если только филейные части - 150. Отменная домашняя свинина на натуральных кормах 110 грн. Куры - бройлеры по 100 грн. Это если с хозяйского двора брать. Яйца уже по 40-50 грн
2 сообщения было перемещено в эту тему: Цены на козью домашнюю молочку и другую домашнюю продукцию 2021