Будиночок камерунок

:stuck_out_tongue_winking_eye:

Ищу торф кислый, уж очень мне Сашина плантация голубики понравилась! Правда с местом для посадки :unamused:

1 лайк

Вирус оччень заразный, скоро и доить сам начнет :joy:

2 лайка

Ой не знаю, я сама такой позитив получаю чьо пока не поделюсь доением

2 лайка

А ми вже награлися голубікою. Копали траншею, засипали торфом, хвоєю з лісу, вносили спеціальні добрива, підкисляли грунт. все впусту. Треба щоб земля була кисла. От у кого такі грунти - той може таке вирощувати. А штучно скільки не старайтеся, все не те. Наш досвід. Може в когось і вийшло. От ожина приживаїться. Восени ще 4 сорти купили, чоловік з нашого села продає укорінені верхушки.

3 лайка

В нас декілька кущів 6років але більшість трьох річні, чоловік любить доглядати підкислює, вимірює кислоту грунту поливає ще любить полуницю та виноград. В нього це захоплення але масштаби ростуть кожного року.

4 лайка

С

Чоловік виростив ну а я вже балую смаколиками

30 лайков

Вау! Жанна, а як на тортику Ви зробили Машу і ведмедя?

Такі роздруківки в магазинах кондитерських є на їстівному папері(вафлі) :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 лайка

Але зїсти його не реально. Ніби зошит намагаєшся пережувати :laughing::laughing:.

1 лайк

Я з верху мажу декор гелем прозрачным и оставляю на 3-8часов и нормально (но старшей дочери не очень нравиться она в школе подшутила над учительницей мол бумагу сём,если плохой бал поставите)

4 лайка

В нас поповнення Ляля ще зовсім маленька але вже освоілась

31 лайк

О, поздравляем! Думал Вы дойную возьмете. А Вы смотрю, легких путей не ищете :grin:

1 лайк

Делаю вывод что свою малявку вырощу она ни бояться, ни бодатся не будет. Мы же купили Графиню она скоро родить должна так девочка диковата ни погладить, ни вымячко потрогать не дает. Даже не знаю как я буду к ней подступать. Кормлю постоянно с рук что бы в доверие войти :wink:

8 лайков

Приветствую!! С таким распространением камерунок. Че-то и мне малышку захотелось. Но я но знаю приживется ли у меня она.
А малышки со стола кофе еще непопробовали?

1 лайк

они у нас все пробуют, кот час с молоком лакает

3 лайка

И капусту квашеную ест

19 лайков

Аа, смешно) Кот ест капусту) Может он думает, что он козлик?

10 лайков

Мабуть приміряється на вегетеріанство перейти :grin:

1 лайк

Та напевно бачить що кози сіно їдять прикидається вегетаріанцем думає що криза :laughing:

3 лайка