З таким задоволенням подивилася відео.
Такі цікаві гномики,хай виправдають вашу надію.![]()
![]()
![]()
Супер видео! Вот, что заметила: мужчин умиляют эти гномики… с пополнением , Людмила! Имена такие классные…, а Сьюзи в коробке с надписью «Доставка будущего»-отпад ![]()
![]()
![]()
Пускай радуют хозяев многие годы.
Видео смотрели всей семьёй. Получили удовольствие. Спасибо
Людмила, вітаю!
Розповідайте , не терпиться дізнатись звідки ці мацьопи приїхали ![]()
Дякую, дівчата! ![]()
А козулі приїхали від Каті @Veterin!
Я їхала за козліком, але хто від Каті вертався тільки з плановою покупкою?!
Дуже всі гарненькі, вітаю з поповненням)
Так сошлись звезды, честно, я не специально ![]()
Це мама з дітками?
Ні , Галю! Катя підбирає ж грамотно пари!
Але вони дружні, якщо в одному загоні. Мого Фіксіка всі ганяють.
І котрий на відео хлопчик?
Гномы очень стадные, и не любят жить в одиночестве. Отлично рожают в общем вольере и не обижают чужих детей. Спать любят в общей куче.
Люда поздравляю с отличным приобретением, видео такое милое, смотрела с улыбкой и восторгом от таких красотунчиков. Ну а в коробке вообще целовательное дитё
.
Людочко, з задоволенням погостювала у вас
Вітаю з попвненням!
![]()
Ескорт експертів ![]()
Докладаю.
Сарай хоч не резиновий, але я його розтягнула. На ніч Єву переселила в коридор, новоприбулим виділила стайку Єви, з ранку знову прийдеться якось перетасовувати приміщення.
Мію наполегливо вмовила погодувати Сьюзі та Моню ( чи то Покемона), вдосконалила станок для доїння за допомогою ящика, і намагалася подоїти її до останньою краплини.
Зажала.
Зранку піду знов домовлятися.
Поки так.
Вийшли прогулятися з усіма…
Далі двору не пішли, треба було пережити моменти знайомств.
Сюзі гуляла за пазухою. Ну як гуляла, спала собі тихесенько…
Після години знайомств всі трохи вирішили попастися і доконали мою подушковидну піхту… От зарази! А що робити, коли в тебе дитина за пазухою, а їх вже так багато!
а я своих еще в стадо не выпускала - только через перегородку обнюхивались
Галю, той що я тягну !
Красунчик. Та вони всі у Вас няшні. Мій Фіксік вашим новоприбулим рідня. Так що ми тепер козячі родичі ![]()
да мы тут уже половина форума родня по козам! Пора выходить на международный уровень
![]()