У нас все нормально. Насколько это возможно. Козы окотились, козлята активные. Правда, не обезроженные.
Село конкретно затопило, но метрах в 10 от нас вода остановилась / ее остановили.
У нас все нормально. Насколько это возможно. Козы окотились, козлята активные. Правда, не обезроженные.
Дуже радію що у вас все добре,читала про затоплення вашого села,хвилювалася за вас,за тварин.Запитувати,лізти в душу не хотілося,бачила що заходите читаєте і нічого не пишите і ось гарна звістка,як добре що все добре.
Козенята у вас самі гарнющі❤️
Оц, яка краса, аж очі розбігаються, моя мрія.
Привіт , Наталочка ! Ти вдома ? не поїхала нікуди ?
Дякую, дівчата. Як я за всіма скучила! Ми з молодшим сином виїхали до Польщі. Коз залишили сусідам, сіно, запас кормів. У сусідів корови. Вкотре я подякувала нашому постачальнику сіна, що він завіз втричі більше, чим мені потрібно на сезон. Сказав, що як буде зайве, то навесні буде попит і продам. Попросила козенят залишити під козами. Бо доїти нема кому, людей в селі мало залишилось. Хватало всім коров’ячого молока. Одна каза тільки пала. Ще як я буда воно достроково окотилась мертвою двійнею, було видно, що замерли недавно, але вже був неприємний сладкуватий запах. Потім вона поступово за п’ять днів угасла. Нічого не допомогло. Мабуть була сильна інтоксикація. Інші вже всі покотилися. Сподіваюсь, скоро можна буде повернутися. Дуже скучила.
Наша дочка в Польщі показує наше козенятко своїм знайомим полякам, так вони тепер майже щодня питають, як там Цар, як курочки. Дуже їм фото півня сподобалось. А ще фото сиру, то на таке обіцяли приїхати в гості.
Добрый день!вы козляток своих еще не продаете?
чт, 14 апр. 2022 г. в 10:01, Ekl через Козовод Форум <kozovod@discoursemail.com>:
Добрый. Девочек всех бронировали еще до их рождения. Походу остались свободными только 2 мальчика.
А от каких мам мальчики и какая цена?
От ИО, Джафар - Леди Ро (Лола-Тайсон) 3 т. грн. У Лолы и Рони мальчики от Тайсона, они по 2 т. грн. Двое уже забронированы, на неделе должны забрать. Я обещала на выбор.
Вс, 17.04.2022 в 23:08, Ekl через Козовод Форум <kozovod@discoursemail.com>:
Прибігли мої красуні з малими на вакцінацію Овісаном. Чоловік вперше це робив. Йому допомогав колега по роботі. Всі отримали щеплення. А помічник - обіцянку віддячити сиром.
Е два вільних козлики ві Роні і Тайсона та від Леді Ро (Лола-Тайсон) і Джафара (шо). Не обезрожені, нажаль. Не було світла. Растуть под мамками. Вже стрибають на дівчаток. Чоловік у вівторок може пофотографує. Ім наразі 40 і 41 день
Добрий день!Яка ціна козлика?
От ИО, Джафар - Леди Ро (Лола-Тайсон) 3 т. грн. У Рони мальчик от Тайсона, 2 т
І ще, думаю, продам когось з першокоток. Або Леді Ді, або Леді Ро. Вони рідні сестри. Леді Ро більш спокійна.
Це в Україні, чи десь у теплих краях? Цікаво, ці ураїнонаціональні рибки завжди такого кольору, чи випадковий окрас?