Вітаю! Нехай ростуть здорові
Вітаю з поповненням!
Ельфієчка така гарнесенька довгоножка
Підкажіть будь ласка чи можна залишати імбридингові кізоньки на плем’я
не бажано, вам вирішувати .Читала що якщо тато крив дочку , то вроді можна
Посипались нам козенятка.
Спочатку (17.03.21р) народила Яна, доця нашої київляночки Пасочки.
(upload://6ry8E8sOl4XPGcHNL0Z4TnFPIcm.jpeg)
дві дівчинки (3.0кг і 2.5 кг)
А сьогодні (25.03.21р) окозилась камеруночка Шахо двома хлопчиками.(2.6 кг і 2.7кг)
Обидва окози були невидимі, нічні. Зранку готові сухенькі дітки.
Всіх малят буду виставляти на козиний ринок.
І для себе : 20.03.21р наш місцевий ветеринар надів резинки на роги Фіксіку. Коли відпадуть напишу. Процедуру переніс стійко, правда треба було його тримати двом. Хоч малий а козел
Вітаю з малечею! Такі довгоочікувані манюньки Ваші! На сир та на масличко! А як Шахо з вимячком,задовго наливати почала?
З другої половини вагітності.
Вітаю з малюками, гарнюнічки)
Вітаю з малятками! Харних їм ручок!
Поздравляю с малышами! Пусть найдут хорошие ручки!
Дуже гарненькі милі малята.Вітаю, на сирочки і молочко.
Классные малыши, поздравляю с благополучными окотами. Всем здоровья крепкого.
У нас завершила сезон ламанчуля першокотка Чона.
28.03.21р народила одного хлопчика 2.9 кг
Вушка ельфік, рогатий.
І цей окоз невидимий.
Мама його “малолетка зальотна”, виповнився їй рік недавно, але вимячко має гарне і зручне
Дякую нашому форумчанину Івану @Bald за обезроження моїх козенят.
Була нагода зустрітися. Процедура зайняла зовсім небагато часу, Іван впевнено це зробив, просто вже професійно, так що маємо свого регіонального “обезрожувача”
А ще мені сподобались його новозбудовані сараї для кіз, думаю він покаже все сам коли закінче.
Галя, меня самій дивно, але я вперше перечитала твою сторінку.Сердечок було мало. Гарно і дружно в вашому домі.
Радий був зустрічі. А приміщення для кіз покажу, тільки ще багато роботи, і вигульний дворик закрити, і воду підвести, і рибу в басейн запустити
Давно не заходила в свою хатинку, але сталася подія, якою мушу поділитись.
Я не раз в різних темах писала про свою Шахо камеруночку, про те яка вона криклива, як користується рогами і всіх моїх безрогих “строїть”.
Їздили ми на дачу і я її на пробу взяла (ніхто не може видоїти її крім мене), оскільки розмір позволяє без проблем вести в машині. А ще на рогах в неї резинки, оділи приблизно місяць тому. Ну що вам сказати - сприняла вона цей факт , ніби ми її везем на бойню. В селі кричала безперервно поки їй напевно надоїло. Все не привичне, ще й прив’язали на подвір’ї. При доїнні шарпалась в непристосованому місці так що відпав один ріг, потім замотала шнурком гілку, ака від того поранила шкіру на нозі - ну просто невезіння для кози якесь. Словом в машину зайшла з розбігу як ми їхали вже додому. І що ви думаєте - коза ПЕРЕСТАЛА КРИЧАТИ. Її тепер зовсім не чути, ніби нема. Ось такий з того всього негативу вийшов позитивний ефект.
Думает, на всякий случай, не буду орать, а то еще опять вывезут куда-то на пытки)
Важко далось мені це рішення, але я виставляю на продаж Шахо. Нажаль бажання не завжди збуваються.
Залишаю одну дійну козу для сім’ї і все. Кози, нажаль, лише моє хоббі, для всіх решта вони в тягость . А прив’язуватись ними до дому і бути невиїзною я не хочу. Об’яву вже на козячому ринку створила і оплатила. Незабаром появиться.
Ви не одна така. У нас така ж історія. Світлана наша, мало того що тільки я її дою, ще і б’є всіх і малу Златочку сильно ображає .
Я думаю що потрібен вибір тільки карлики або другі породи, або окремо кізку тримати.