Для себе :
Маму мого камерунчика можна побачити Тут
Вимя сестри тата Амура - Мії
Супер! Дайте рецепт сиру будь ласка( пошаговий як робити?)
Чудово!Можна рецепт сиру?
Алла, на форуме есть целый раздел по сыроделию, с рецептами
На личных страничках писать это нельзя.
Качотту робила по Юліному майстер -класі
А бельпери по ютубу. Вже другий раз робила, з ними взагалі дуже просто. Це для тих в кого часу обмаль.
Ну так Фиксик уже взрослый мужик
Ух ти …за що то за сусліки там нямають ?
Це діти мого Зефірчика - сусліка, Паскіна Яна і Біланкін Максік. Обоє з гарним апетитом і нормальним приростом. Залишаю їх собі.
Останній сир в цьому сезоні
Самозапускається моя Барселона в два з хвостиком місяці кізності.
Ну і шпаргалка для себе козячих гульок:
Барселона 25.09.20р
Яна. 21.10.20р
Шахо. 28.10.20р
Пасочка і Біланка роз’їхались по нових домівках. Живуть не далеко, теж вже відгуляли. Їм пощастило що попали в сільську місцевість, мають випас і козячу компанію, а також що ними задоволені нинішні хазяї. Нажаль розширятись нема ні можливості ні бажання.
Такі у нас новини.
Фіксіка треба обезрожити -скоро буде рік. Ніяк не наберу духу, він дуже активний, треба буде присипляти. Роги широкі біля основи , резинки напевно не налізуть вже, залишається презервативами.
Галинко, вітаю . Як я давно без інтернету, а тут у вас стільки новин і красоти. Хай усі будуть в радість і здоровя всім.
Шукала тему про рукавиці, знаю що є, але не памятаю як називається. Лупа на мої варіанти її назви не видала нічого, тому показую тут на своїй сторінці. Купила вчора на залізному ринку (“Торпедо”) утеплені будівельні рукавиці, дуже мені сподобались, не можу не поділитись інформацією. Всього 25 гривень,
м’ягенькі, тепленькі, пошкодувала що взяла одну пару.У нас перші козонемовлята!
20.02.2021
Барселона подарувала двох дівчаток. Ввечері була задумлива, і десь над ранком народила сама, я прийшла пів шостої, то вони вже були напівсухі, і місце рядом. Молодчинка моя головна коза. А їй вже вісім років літом буде.
Вітання! На сирочок та на масличко! Мамусі здоров’я та молочка побільше. Дітки гарнюнькі
яка гарнюня сусляшечка! Вітаю з дівчатками!
Вона ельфієчка, обоє комолі від рогатого сусліка.
Класснючие такие
Поздравляю с благополучным окотом и с новорождёнными
А цікаво, чи в кіз може бути як у собак, від кожного кавалера по дитятку.
Два козли у нас було на момент Барселонених гульок, ну і обидва тішились скільки хотіли .
Ну дуже вухаста по кольору у Фіксіка вдалась, точно така як він до нас приїхав малим
Вроде бы может. Люда Мила_коза писала, что у нее были.
Я как-то продала сукозную козу, которая сама решала, с кем ей сексом заниматься и когда, перепрыгивала через заборы к козлам. В новом хозяйстве сестрички родились совершенно разные. Один козел зааненский, другой - заанонуб (68,5/31,5)