Була ще у нас АГАВА, років 15 було, цвіла разів три, виросла мабуть з метр, спіраллю закручена. Колюча зараза. Минулої осені кози з"їли. Кожен день трошки і все.
Тепер я стала ледача, вазонів мало, орхідеї, два різдв"яники - червоний і білий. каланхоє, що цвіте зимою, залотий ус, толстянка, гіппеаструмів два.
Справжня агава? Це з неї текілу роблять?
А це яке? (16 символів)
В магазине, где я покупала, сказали, что были случаи, когда растение побег выбрасывало только через год.
Очень хотелось посмотреть на вашего красавца.
Сфоткаете, пожалуйста.
У меня шесть лет назад жил замиокулькас - подарили при переходе на новую работу, он так хорошо рос, был уже в два раза больше моего на фото, но мгновенно перестал расти и сгнил очень быстро, причину не знаю, наверное, я его залила.
Я написала - жил, это не опечатка, по скольку у меня нет возможности завести животных, растения для меня очень важны. Я очень расстраиваюсь, когда болеют или погибают. А когда читаю на форуме, что лечат животных, и не дай Бог, не могут спасти - я вообще в ужас прихожу, Как это трудно и ответственно - что-то не то дал, перекормил и тд. Сопереживаю вместе с хозяином и радуюсь хорошему исходу. Вы, любители животных, большие молодцы! Любить животных, это не только - погладил, полюбовался, а и повседневный труд, забота, нервы. Всем форумчанам здоровья, терпения и сил!
““Тепер я стала ледача, вазонів мало, орхідеї, два різдв"яники - червоний і білий. каланхоє, що цвіте зимою, залотий ус, толстянка, гіппеаструмів два.””"
Точно ,що ледача почитавши Вашу сторінку ,почуваю себе якоюсь “ущербною” ,в тому плані ,що я нічого не встигаю
А я як надивилася на форумі, вирішила на весні все обсажу квітами☺️
Так іду в гості на сторінку! Інколи так находжусь, що під вечір каша в голові, де чиї кози, де чиї квіти🙂
Оля, я ж пенсіонерка, мені вже 62 на весну. Внуків виняньчила . вже великі, самостійні, тільки на канікули до нас. То чим ще займатися? Дві кози, поросята, кури, собачка і киця. Ну і нас двоє.
У нас ще кажуть - цибулька. Схожий на амариліс, але квітки здоровенні. У мене на старінці “Кози над Тікичем” є фото. Гляньте.
Олю, почала дивитися Вашу сторінку, я у захваті! Які ви молодці! Скільки у мене ще роботи попереду! Пораджу своїй Ірі ваш будиночок, вона дуже хотіла актинідію і багато іншого, їй буде дуже цікаво (правда з маленькою дитинкою дуже важко знайти час). Олю, а які сорти жимолості у Вас, я цієї осені тільки посадила 6 сортів чекаю))
Олю, Ви стільки встигаєте! Ви молодці теж!
Свєто, знайди час і теж зайди до Олі, ти теж оціниш таку красу!
Дякую, Олеся ,а гіпеаструм мені дуууже подобається. буде більше місця і собі обзаведусь.
У нас тільки та, що для квітів. Ягоди неїстивні, червоненькі.
Актинідії зараз вже нема, вимерзла . Є лімоннік китайський, молодий, дворічка.
Ожина, 6 сортів, 4 посадили восени, тут місцевий садовод продавав.
Щось не прижилося, нове садимо. Таке життя.
Шкода, що зараз зима і проблематично переслати рослину.Бо я не знаю, де свого з роботи подіти.Він у мене років 6,але виріс не дуже.
Доларове дерево? А Ви далеко від Києва?
Подивилась, що далеко від Києва
Таки далеко…Воно того не варте.
Ну зато кози оздоровилися
Рослина може не витримати такої пересилки