20 квадратів

Так, очі бояться, а руки роблять! Усім наснаги та тільки вперед!

4 лайка

У нас вид з вікон на внутрішній двір не найкращий, сірий,гнітючий

3 лайка

8 лайков

Але коли поставила на підвіконня квіти, то уже увагу спрямовуєш не на фон за вікном, а на зелене, соковите листя фікусів. Чомусь, я люблю не квітучі квіти, а квіти з великим листя, є у них, як на мене, якась життєзтверджуюча сила

7 лайков

Біля фікусів приютився заміокулькас - “доларове дерево”. Купила його декілька місяців назад, він по волі росте, дуже примхливий - щоб і не пересушила і не залила, а у вдячність він викине красиве, соковите листя

5 лайков

Фікуси класні, я теж хочу собі такий, з кольоровими листочками і доларове дерево. У четвер буду у місті, може куплю собі😉

2 лайка

Доларове дерево потрібно купити самій, тільки тоді прийде в дім достаток. Дароване, відсаджене - не діє. Не знаю на скільки це судження правильне, але я вирішила перевірити. Давай перевіряти разом та ділитися досвідом з іншими

3 лайка

Так, Свєто, ти виходить сама купила, а для чистоти експерименту потрібно, щоб мені хтось подарував :relaxed:

2 лайка

Тоді Дід Мороз під ялинку принесе - саме те для чистоти експерименту!

4 лайка

Щось моєму діду Морозу дуже багато задач нарізано у цьому році☺️

3 лайка

так рік же високосний

4 лайка

:face_with_hand_over_mouth::joy::joy: як скажеш, розвеселила))

2 лайка

Я теж хочу купить доларове дерево. Розповіли в магазині, що воно витримує тінь і напівтінь (мало не єдине з кімнатних рослин). Але щось дуже дороге, в тих квіткових де я була, від 400 грн, і це таке миршавеньке.

3 лайка

Тюююю… а у меня разрастается - обрезаю и выбрасываю. Можешь у меня купить за 3 копейки

4 лайка

А у мене толстянка - грошове дерево. В минулому році викинула одне, Таке було здоровенне, що вже ніде не поміщалось. Правда, не цвіло. Але оставила гіллячку на нове. Використовую при всяких наривах, порізах, про кровоточенні ясен, при болю в горлі. Такий собі ДОХТОР.

3 лайка

Іменно доларове дерево?:hushed: Я хочу купить! І Іра теж:wink:, давайте домовлятися доки тепло!

2 лайка

Тепер хочу і грошове😂 я думала воно тільки для декору, не знала, що має цілющі властивості. Грошове у мене ще у однієї сестрички є, а краще сказати у її чоловіка, він його бдить як зіницю ока, бо недавно котеня обідрало, був шкандаль🤭. Грошове дерево не проблема роздобути, а от доларове - це у нас дефіцит.

3 лайка

Горщик для рослини відіграє велику роль. Я недавно відвідувала сторіночку Іри (сонячна ферма) там є фото, де манго росте у глиняному горщику, така краса! Хочу собі якісь подібні горщики!

2 лайка

Коротше кажучи, у мого діда Мороза в цьому році буде непідйомний мішок :relaxed:

3 лайка

У себе на сторінці покажу мамине алоє, йому вже більше 30 років

4 лайка