Це дуже цікаво! Я люблю, коли за справу беруться з натхненням!
так ми приакуратили вхід до свого помешкання
Охохо (16 символів)
Такий вигляд мали двері в середині кімнати, а весь цей непрезентабельний вигляд як самих дверей так і стін, полу та стелі - то, не лише не красиво виглядало, а й було просочене міцелієм гриба, з яким потрібно було поборотися за місце під сонцем і цих кімнатах. У нелегкій боротьбі з грибом ми виграли. В наступних фото я вас переконаю в цьому
“ловкость рук” та досягнення людини в боротьбі з грибом, і плісняву ми побороли. Але, потрібно бути пильними, якщо вже завівся гриб, то потрібно здерти ушкоджену штукатурку, зірвати підлогу, обробити все спеціальними засобами. Так, роботи та часу витрачається багато, але це необхідно зробити тому, що це не лише не красиво, а й шкідливо для здоров’я
Далі ми боролися за сантиметри в кімнатах, яких так не вистачало, і навіть ця, на перший погляд, не товста, стіна давала бажані сантиметри. Прийняли рішення і через певний час ось що у нас вийшло
З двох кімнат ми зробили одну квартиру-студію, а стіну трішки перемістили і зробили маленький санвузол
А це, закладене попередніми пожильцями, вікно, теж потребувало неабияких зусиль, щоб вивести плісняву та зробити щось необхідне в побуті. Подумайте і дайте відповідь, що б ви зробили на місці цього вікна?
саме це, на перший погляд, таке не потрібне і некрасиве вікно, яке моголо б загубити найкращий інтерєр, стало куточком, де розмістили весь, такий необхідний у повсякденному побуті, дріб’язок і стало окрасою квартири
якщо вам цікаво буде переглядати наші перевтілення далі, то завтра я залюбки напишу. Покажу різні хитрощі розміщення побутових “необхідностей” на 20 квадратах
Свєта, вітаю з відкриттям сторіночки . Все цікаво , пишіть дальше, діліться своїм досвідом, а ми до вас на чайок будемо забігать і новини читать.
Молодцы! Здорово все в порядок привели.
Дуже цікаво, я вже й забулася яке все страшне було! Тепер заходиш як у казку!
Заходьте, завжди раді!
Дякую.Гловне в тяжку хвилину не піддатися паніці та не скласти руки