Добрий день! Я живу в селищі Чернігівської області, в квартирі площею 20 квадратних метрів, і поки що, тільки мрію про свій маленький, затишний будинок, який буятиме в квітах і зелені, а на подвір’ї бігатимуть тварини та птиця. Розповіді про тварин мене дуже цікавлять. На форумі я дивлюся на різні господарства і беру для себе щось нове, цікаве. І коли у мене появиться своє господарство, я всі навички, які почерпну від вас - втілю в життя. А доки набиратимуся досвіду, буду розповідати про своє життя в квартирі-рукавичці.
Приятно познакомится, Светлана! Присоединяйтесь к нам. Мечтайте и мечты обязательно сбудутся. Иначе и быть не может
Свєточко привіт! Будинок, обов’язково буде, я навіть знаю який, хоч Сергій і впирається☺️. А з птицею і тваринами я вам підсоблю на вхідчини!
З нетерпінням чекаємо на фото твоїх 20 квадратів, хоч рукавичка, але завдяки гарній господині, дуже затишна🤗
дякую за підтримку!
Дуже дякую за Вашу підтримку!
Светочка вам очень понравится на форуме.Мечтайте.учитесь.Ведь мечты имеют свойство сбываться.Я в 18 лет городская девочка уехала к дяде в колхоз и мечтала выйти за сельского парня и жить в селе.Все так и получилось только вот мечта с селом маленько задержалась.Всего-то на 28лет:grin:Я просто в молодости слабенько наверное мечтала.Заходите в гости.Показывайте фото.Удачи!
Большое спасибо! Я надеюсь, что вам со мной будет интересно так, как мне с вами
Вітаємо з відкриттям сторіночки ! А у Вас вже є якісь тваринки ?
Свєточко, і ти тут). Дуже приємно бачити тебе на форумі. Буду слідкувати за твоїм будиночком. Дуже цікаво)
Доброго вечора! Мені цікаво спілкуватися з людьми, які люблять та цінують природу, дізнаватися щось нове для себе. Хочу зазначити, що мій будиночок буде неординарним, в силу того, що у мене поки що немає тварин, але на мою думку, не менш цікавим
Чекаємо з нетерпінням фото!
Тваринок немає, але поки що, я акцент поставлю на інше. Дочекайтеся, доки я прийду з роботи і продовжу свою розповідь
Вітаю, заінтригували. ,будем чекати ,цікаааааво:hugs:
Олю, Ви коли пишете повідомлення і оцей котик такий красивий на заставці, наче він говорить до всих! Це Ваша кицька?))
Так , Олеся, це мій котик )) на сторінці в мене є їхні фотки, два братики
Так, іду до Вас в гості!
Буду рада, звичайно заходьте ))
Ми з чоловіком вирішили жити окремо від батьків, своєю сім’єю, бути господарями в своєму обійсті. Купувати квартиру, чи пак господарство - коштів не було. У сестри в гуртожитку було дві кімнати, які вона нам віддала і запропонувала зробити як нам захочеться або на що вистачить уяви та фінансів. Учора я знайшла архів фото тих двох кімнат, які дісталися нам. І у мене виникла ідея показати вам, як нам вдалося своїми силами, вмінням та баченням, створити своє маленьке, але затишне гніздечко. Я в цьому перетворенні була музою і ідейним натхненником, а чоловік не маючи будівельної чи архітектурної освіти - різноробочим, будівельником, прорабом.
Клас! Фото в студію!