20 квадратів

Кози можуть що хоч☺️

1 лайк

Літом ще можна було б щось придумати, зараз точно ні.

2 лайка

Згодна абсолютно

1 лайк

Свєточко, для тебе і Іри з будиночку “про вулик” оголошую конкурс! Я купила вам по міні ананасу, з’їсте їх, а хвостики посадите. У кого прийметься і піде в ріст, той отримає від мене подарунок (дорогий). Можете обирати любий спосіб посадки, у Іри вже є позитивний досвід. А ти, як старша сестра зможеш і без досвіду :relaxed:. Можете дивитись про ананаси інформацію у форумчан, якщо така є, а можливо, форумчани завітають до вас і щось підкажуть! Щасти!

2 лайка

Запросто! З рослинами я на ти! Чекай на вихідних у гості. Якраз форумчани зрозуміють від кого я почула про форум і про позитив, якого набираєшся від спілкування з людьми на ньому. Хоч кози тільки на горизонті але душевне спілкування ніколи лишнім не буває. Як зазначають багато хто з форумчан, вони теж потрапили на форум ще задовго, як стали козоводами

9 лайков

Я так целых полгода изучала вопрос содержания и кормления и только потом приехали ко мне козожители! Но желание уже было.

Мало того, первый раз в жизни попробовала козье молоко от своей козы. Не представляете, как было страшно. Я жутко брезгливая. Даже малейший запах или привкус - это был бы приговор, пить молоко бы не стала ни за что.

Подоила козу, процедила молоко, понюхала, не пахло. И потом еще минут 10 над той банкой с молоком стояла, никак не могла решиться и глотнуть. В голове все время крутилось, что коза - это вонюче. А потом все ж решилась. И, о чудо! Оно оказалось очень вкусным!

17 лайков

В голові якийсь стереотип засів, правда?

2 лайка

Дівчата, забула сказати, у кого прийметься, ананас я заберу собі😂

3 лайка

Шутю☺️ (16 символів)

1 лайк

звичайно, тобі за ідею

2 лайка

Це цікава розповідь

5 лайков

Особливо, коли згадаю, як ти не могла ковтнуть молока Фіони, бо козяче, а тоді таки спромоглася і сказала, а смачне яке:smiling_face: і Давид пив із задоволенням :hugs:

2 лайка

Дівчата, у Вайбер скинула фото, обирайте!

1 лайк

Я, как лекарство, пью залпом любое, а смаковать, конечно, хочется вкусное,без стороннего запаха

4 лайка

У мого сина, коли народився, буквально ще може з тиждень, як з роддому, почалася страшна алергія. Було таке, що за день (не за сутки) спав в цілому хвилин 20, тоді, як новонароджені тільки гамають та сплять. Вже все виключила з раціону свого (він грудничок був), що не робили, а нічого не допомагало, а виявилося була алергія на козяче молоко, яке попадало через грудне ( я вживала козяче). Зараз вже йому 3 роки, то пройшла алергія, нам на радість.

6 лайков

Тепер всі задоволені і кози і Давид, а ми так взагалі😊

3 лайка

Особливо кози :grin:

5 лайков

Дівчата, як справи з ананасовим конкурсом?

2 лайка

Ви пишете, що пів року вивчали, перш ніж взятися за справу. Як це правильно, це ж живі істоти, як кажуть брати наші менші. На форумі мені це найбільше подобається, що люди такі різні, різного віку, з різними уподобаннями і тд., але такі всі однаково віддані своїй справі, так досконало знають і так відповідально відносяться до тих кого приручили, чи то коза, чи курочка, бджола

6 лайков

Ананаси є, горщики є, завтра земельки купити і стартуємо!

2 лайка