English
I am here from a suggestion in my own American forum site called the goat spot. I should probably start by introducing myself. My name is Olivia but I typically go by Livi. I started farming when I was eight years old, I saw the kids at the county fair the same age as me working with such large animals and I became very intrigued. We moved to an old farm house were my twin sister bought two goats and I bought myself one. They are Nigerian Dwarf goats who we show at county fairs and breed to make soaps and butters out of their milk. their offspring get sold to locals as pets.As well as goats I bought myself a family cow two years ago to make milk for ourselves and for the people who want healthy raw milk. I grow my own garden and make food out of the garden that I trade with the coop up the street from me. The coop is a group of farmers like me who also have a small operation but might sell a different kind of animal product if I give them my cows milk they may give me one lamb or a wool product. Our family has one farm dog and a barn cat. We also have riding horses and meat rabbits.
Русский
Здравствуйте. Я тут по предложению из другого форума (американского). Наверное, стоит начать с того, чтобы представиться. Меня зовут Оливия, но меня чаще называют просто Ливи. Я начала заниматься хозяйством, когда мне было всего 8 лет - я видела детей моего возраста, которые справлялись с большими животными, и это меня заинтриговало. Мы переехали на старую ферму, где моя сестра-близняшка купила себе две козы, а я - одну. Все они нигерийские карлики, которых мы показываем на местных вытсавках, а из молочка изготавливаем мыло и масло. Потомство мы продаем местным как домашних питомцев.
Помимо коз, я также приобрела корову, где-то 2 года назад - мы используем молочко как сами, так и делимся с теми, кто желает пить здоровый сырой продукт. Я ухаживаю за садом, откуда получаю еду, которой обмениваюсь бартером с другими участниками небольшого кооператива с нашей улицы. Кооператив это группа самей, как наша, у которых также небольшое хозяйство, но кто может продавать то, чего не производят другие. Например, я могу обменять коровье молоко на баранину или овчину.
В нашем хозяйстве также обитает собака и кот, лошади и кролики (на мясо).
(en) This is my breeding doe named December. She is our top milk producing doe.
(рус) Это моя козочка под кличкой Декабрь. Она у нас самая продуктивная по молоку.
(en) This is Clarinet our first goat that was born on our farm.
(рус) Это Кларинет, наша первая коза, родившаяся на ферме.
English
So yeah, this is our farm. Thank you for letting me share it.
Русский
В общем, вот такая наша ферма. Спасибо, что разрешили поделиться.