"ЗЕМЛЯНЕ і Ко - вітає вас!

Яка ж вона гарненька :revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:.

5 лайков

Барс.

@Varvara як вам змінився трохи чи ні?

14 лайков

Да, подрос парнишка. Рожищи отпустил)

Такой вы ему модный фартук сшили.

2 лайка

Поправився, а ріст не міряла. Тепер заміряю. А так бачу ж кожного дня, ніби і росте, але зі сторони краще видно :slight_smile:

Так) сам клапан з шкіри натуральної! Так що він стиляга :slight_smile:

4 лайка

Добрий ранок Олічка запрацювалась нема коли і поспілкуваться Абрикосик росте я його дуже люблю гарний через два тижні дочечка приїде з Польщі нафотографую хотіла до гурту цапків перевести не подобається плакать починає за подружками дуже ласковий дружний. Цапки теж хороші спокійні хоть із рожками але не буцаються. Оля як узнать по маленькій кізоньці що буде гарна молочна. Дуже хочу нубієчку своєму Абрикосику але поки живем без коштів сіно і зерно на першому плані. Може розпродам пізніше цапків то куплю наречену нубієчку. Ото такі справи

Добрий ранок :slight_smile:
Рада за Абрикосика. Нехай росте вам на радість. З цікавістю подивлюсь на фото. Як змінився.

Я орієнтуюсь на батьків, якщо мама і папа з молочної лінії, то і дочка з великим відсотком буде молочна. Довгий тулуп, шия, не велика голова, постав задніх ніг, ще колись Саша Аля казала в маленької між ребрами має поміщатись два пальця, а в загалі то завжди лотерея, тварина жива, що де вилізе лиш загадка. Це все зовнішні фактори, і їх є ще багато.
Також важливо як виростити, тут взагалі в кожного свій досвід. Як в мене є вище в темі

А взагалі розумію що не терпиться сама така була. Але якщо молока вистачає то в осени пустіть під абрикоса козочок і буде вам весною нубійки на любий смак, і будете приблизно знати чого очікувати.

2 лайка

Оля мабуть в цьому році хай окріпне кажуть треба як і у собак до 1.5 року . Я боюсь перевести тем більше росте без молока відмовився пить як приіхав підходе нюхає і головою круте аж пихкає немов каже що нетреба. А там видно буде. Умене кізонька ззаранні погуляла то перестала рости. У нас спека дощу небуло ні разу включаю вентилятор козочкам їм подобається мух море кусючі як на маковія. Іїсти не хотять ноччю топчуть траву і ходять а дньом лежать у холодку

1 лайк

Простите, все время об этом стесняюсь спросить. Где, между какими ребрами должно два пальца проходить? Сколько не щупала, ну не где пальцы не проходят. Но уже есть маленький опыт.
Если не сложно, тыкнете где смотреть :thinking:, пожалуйста

Як я зрозуміла з боку приблизно по середині між хребтом і низом живота. В мене максимум півтора вдавалось впихнути (бідні козочки :slight_smile: ) вказівний і середній пальці.
Стою дивлюсь на свої два пальця, і думаю може я щось наплутала, це ж 3,5 - 4 см виходить :thinking:
Так дівчата треба Сашу питати. Я певно щось наплутала.

1 лайк

все одно не зрозуміла як би хто намалював де саме

1 лайк

я ще дивлюсь як вимьячко є і сосочки і ножки як у каволеріста дугою то вже радію

2 лайка

Ранок почався радісно. Дівчата додали молока :hugs:
Сюза без 1 дня місяць після окота - 1750 мл або 1675 гр молока.
Бруня - 1775 гр молока або приблизно 1850 мл.

7 лайков

Олічка добрий ранок. У мене новина годувать почала Капочку вона живе з Абрикосом підбіг і все молоко випив я налила ще він і до того і не відтягниш тепер бігає веселий. Так що по пів літри зранку і пів вечером буду давать раз на душу пішло

4 лайка

Цікаво що Сюз дою з ранку все моє, а далі мала цілий день з нею, в 18 додаюю за малою і відсажую її. З тижня до двух відсажувала малу на 2 години, доїла насухо і пускала, і крім того додаювала в 6 та 18.00
Тобто роздоя як такого не було. Сюза молодець що не зажимає, можно видоїти все і зважити.

6 лайков

Оля,я правильно понимаю,это суточный удой первокоток при двух разовой дойке?Или это только утро?

Це ранішній удій, одна першокотка 1750 мл молока, 11з половиною годин, доїться місяць після окота.
Друга 5 окот. Але пік вже пройшов, доїться з березня.

2 лайка

Считаю,что для первокотки отличный результат!У меня в этом году пять первокоток и я их не раздаивала- результаты мне нравятся.Теперь даже и не буду заморачиваться с раздоями.

4 лайка

Поки що ця першокотка з мною виращених найкраща по удоям, купованих в рахунок не беру. Ще у мами є першокотка давала гарні результати і на сіні від іншої мами і одного тата з цією, але повний її удой не знаю під нею постійно дві козуні. Зате молоко в неї дуже солодке, навіть маму перемогла в цьому плані. Папка у них Грек.

8 лайков

Оля вітаю. Ми пєм молоко хлопчик Абрикос розсмакував ще й з аппетитом. Азайшла на сторінку ось чого. Ясама портна в далекому тепер зп машинку сідаю тільки ремон одежі посижу і спина почина боліть . У мене є для вас подарунок журнал БУРДА ще 50 років мальований днів через 10 або 15 як приїде доця я вам на телефон скину фото. Моделі актуальні січас якщо вас зацікавить я ближче до осені вишлю січас по жарі не виїджаю з дому

3 лайка

Творожок :yum:

20 лайков