Сорри, не правильно построила предложение.
Ересь слышать от врачей, не от тебя. Ты именно как раз все очень доступно " для чайников" объяснила. Даже до меня дошло.
Поверьте моему опыту - звания и титулы вовсе не обязывают врачей быть грамотными специалистами. Зачастую, наоборот. Особенно в глубинках.
Но есть еще энтузиасты, люди, любящие свою профессию, они часто работают обычными участковыми терапевтами, знаю таких несколько. А вот до гробовой доски моего отца довели - главный пульмонолог Чернигова напару с заслуженным врачом Украины.
Первый абсолютно безграмотный врач, второй слишком любит денежки, вместо того, чтобы направить на операцию, потихоньку тащили бабки. Когда открылись глаза и обратились в институт Амосова, было уже очень поздно. Другой заслуженный врач Украины назначал абсолютно несовместимые препараты, которые в совокупности могли спровоцировать летальный исход.
Вот и приходится образовываться, чтобы хоть как-то обезопасить свою семью от некомпетентных врачей. Но все знать невозможно, к сожалению.
Увы, но звания у нас иногда получают не за успехи в медицине, а по знакомству.
Ой, как я Вас понимаю. Когда у мами случился инсульт вечером 1 января 2008 года, ми живем 5 минут езди от больници, к нам скорая ехала 3 часа. Потом мама в реагимации прохропла до утра, пока я не пришла и начала кричать (маме било 52 года), сразу визвали с Житомира нейрохирурга и сделала опперацию.
За месяц в реанимации мне маму отдавали домой с трахеостомической трубкой, кормили ми ее через зонд. Платила я через день завреанимацией и так ми продержались. А когда мама начала пить с чайной ложки воду, виняли трубку, сняли с шеи шви - ми забрали ее домом. Мне предлагала перевести в терапию, я отказалась.
Вот, точнее не скажешь. Я когда Жене сказала, он сразу сказал, что врач дурак!
Олечка ищи другого. Но как мне советовали лучше к нескольким сходить и посмотреть что скажут.
Дякую дівчата за участь
Я не думаю що лікар неправий в усьому, а стосовно молока це просто вузьке мишлення, воно є у багатьох людей, по різним питанням. Ми не зупинились на одному лікареві, рухаємось далі аналізуємо і вибираємо те що нам приємливо.
Причини гіпокінетичної дискінезії жовчовивідних шляхів (швидкість руху жовчі надто мала) частіше приховуються у проблемах психологічного характеру. Так організм реагує на часті стреси, депресію, роздратування, регулярну фізичну та розумову втому.
(Це те що ви казали Холерик, він швидко роздратовується якщо хоч трохи не по його, і близько сприймає все до серця)
Рекомендації з харчування при дискінезії жовчовивідних шляхів – це зменшення порцій їжі, дробове харчування (кожні 2-3 години) і зниження калорійності їжі.
Все так и есть. И я бы сначала попробовала фитотерапию, ребенок маленький.
Інна лікування травами? Я зараз йому тільки трави даю.
Да, именно травами. Неплохо было бы найти грамотного фитотерапевта, но прежде установить точный диагноз - гипофункция, или гиперфункция.
От я нафаня, пішла подивилась в заключення що дала лікар з ірпеня.
Заключення: гіпотонічний, гіпокенетичний жовчний міхур.
Лікар з ірпеня все правильно сказала, обмежити жирне, гливке і гостре.
І назначила чай трав’яний, а от галстена вже як допоміжний для печінки і міхура гомеопатичний.
Вчора говорили з чоловіком який трави знає сказав приймати панкрен.
Панкрен, больше для поджелудочной пишут.
Показания к применению: применяется при
- ферментативной недостаточности поджелудочной железы,
- ферментопатиях,
- хроническом панкреатите с нарушением и без нарушения экзокринной функции поджелудочной железы,
- структурных изменениях в поджелудочной железе,
- диспепсии
- вздутии.
Так я це читала, а далі пишуть це:
Дія: на відміну від існуючих засобів, які носять замісний характер, фітоконцентрат Панкрен нормалізує трофіку екзокринних клітин підшлункової залози, покращує їх основні функції - секреторну іферментоутворюючу. В результаті поліпшуються всі функції організму, тому що саме з розщеплення їжі починаються обмінні процеси, а їх порушення в результаті неповноцінного травлення викликає цілий ряд хвороб, в першу чергу печінки і жовчного міхура.
І цілком відповідно тому що треба. І повністю на рослиній основі, не робить підшлункову залежною від нього, як синтетичні ферменти.
Оля, я не настоюю в своїй правоті. Я ще в 1963 році хворіла хв. Боткіна. Тоді у нас півкласу хворіли. То нам обов’язкова медсестра кожного разу давала з пляшки (мабуть у аптеці робили) кожному по ложці відвар безсмертника. Це по- моєму цмин пісчаний. В нас він на полях росте , після звіробою його збирають. Подивись в ін-ті.
Дякую Ніно, я вже чую в друге про нього. Подивлюсь обов’язково
Сюза
Буя+Грек 2018
1 окот козлик+козочка 3500 обоє
3 тижні після окота ранішня дойка після 12 годин 1475 гр молока.
Красуня!ТТТ. Оля, в скільки ти її парувала?
Дякую
Це заслуга велика @Alya Саши, вона дочка Буї, а Бую я брала в неї.
Парувала її в 10 місяців.