"ЗЕМЛЯНЕ і Ко - вітає вас!

Сьогодні родила Бруня. Це було щось, ну я просила дві козки, але такого не очікувала. Три козуні. Бруня+Грек=Амалі(біло-бежова)3100грам, Бруна(коричнево-біла)3200грам, Адала(біла з полоскою чорною)3400грам.
Грек молодець, 4×0.

24 лайка

Оля вітаю з поповненям! Як добре що кізочки, на сир і на маслечко! Хай здорові ростуть, ну дуже хочеться побачити дівчат!

3 лайка

Олечка, поздравляю! Чтобы все одарили Вас вкусным молочком и побольше. Мамочка молодец выносила троих еще и не мелких. А фото будут?

1 лайк

Мама трохи змучилась, і ще не навела їм потрібний марафет) Завтра спробую сфотографувати. Нехай обсихають, і відпочивають. Там сьогодні була ціла гопкомпанія, ми всі троє спостерігали чудо природи. Роди це щось неймовірне, кожен раз як перший.

14 лайков

Для мене роди це свято, боюсь щось пропустити, дуже люблю це дійство, так чекаю, бігаю.

2 лайка

Я на цей період селюсь в козовнику. В минулому році козеня родилось на ноги Тихона, сьогодні він чітко з дійного станка контролював процес. Дивився щоб мама не наступила на новонароджених, під час потуг. А я перший раз на трійню попала, до цього була два рази трійня у Лізи, але вона рожала в ночі, я з ранку вже приходила на сухих. А тут все на очах. Бруня молодець, не легка то справа трьох за раз родити. Діти активні вже на протязі 30 хвилин на ноги вставали. І смоктуни ще ті. Та в них і мама досить прожорлива.

16 лайков

Не легка справа одного великого народити, а от вигодувати трьох важче, але ж для чого ми тоді, і поможем народити і вигодуєм як треба, головне щоб не в ніч

5 лайков

Оля, так жалею, что не приобрела у Вас козочку. Желаю Вам здоровья и Вашим красавицам козкам, а также их деткам.
А так как мы вроде соседи, с удовольствием приобрела бы у Вас козочку, если будете продавать.

1 лайк

Оля, вітаю Вас з таким чудовим поповненням! Ваша Бруня молодець, да і Грек теж постарався! Хай будуть всі здорові, а мама-коза порадує Вас смачним молочком!

1 лайк

Дякую Елена. Самій ще до кінця не віриться. Молозиво зараз все іде кізкам вони прожорлики) мама приходить до тями, сама певно від себе не очікувала що там троє таких троглодітів)

5 лайков

Не легка це справа виносити і родити трьох, і вага гарна. Хай тепер набирається сил і молочка, треба вигодувати

Покажете потім? Цікаво побачити дуже. Я з понеділка переселяюсь до кіз :slightly_smiling_face:, мають дві окотитись. Ще й морози обіцяють :sleepy:

2 лайка

Обов’язково покажу, фото вже є не дуже якісне крутяться як юла. Зразу видно різницю між трьома і однією. Сюз така собі поважна, а ці з багатодітної сім’ї хто перший вдяг того і тапки :grinning:
Бажаю легких окотів і гарних кізок, молочка смачного. Так я теж за прогнозом слідкую, мої з мамами надіюсь вигріють дітей.

6 лайков

Фото дівчат, це ще з дня їхнього народження. Сьогодні їх обезрожили термо, тому слідуюче фото буде як перестануть бути схожі на аватара.
Ближче Амалі бежово-біла з чорним носом і частково сосками, на другому фоні Адала в неї ще полоска по хребту чорна.
[/url]
А це Бруна, так вийшла. Шилопоп. Має чорну шкіру, і вуха вертоліт.
[/url]
Мама Бруня 50:50 нубо-зааненка, папа 75 нуб.

32 лайка

Вах какие козочки

image

3 лайка

В житті кращі) але хто своє болото не хвалить, довголапі вийшли всі в маму)

11 лайков

Дівчата 2018

18 лайков

Оля, такие зайки классные…ттт на них

2 лайка

Дякую Юльчик, бігаю жмакаю їх. Антістрес. Син зі мною ходить, всіх на ім’я знає :grinning:

4 лайка

Девченка, что со звездой во лбу самая интересная.

Це з чорними чулками? Вона перша і одна родилась, дуже ручна. Старша пострибуха.
Вони там всі зараз з зіркою, голова брита.

2 лайка