Оля менi можна на ти 0689584434
Вітаю нас з поповненням. 13.02.18 о 14:30 родилась у Буя+Грек = Сюз козочка з вагою 4 кг. Здоїла я 0.5 л молозива в 21:00, щоб зняти напруження, при тому дитя гарно сосало вже в перші 30 хвилин життя, та вставало на ноги. Висота Сюз 33 см. Вим’я у Буї гарне, легкодійна, немає кишені, форму покажу на фото. Саша @Alya ваша онучка. І дочка Грека @ZolotaKoza Тетяна “золота коза”.
Мама
Доця

Вот это чудо - чудное !
С пополнением !
Дякую Таїса, хожу тіскаю її, а вона хвостиком маше) заскучала я за малюками, а тут ще і така козка)
Очень некрасивая ттттт козочка ! Пускай растет здоровой и радует Вас !
Красотуля яка вийшла, здається на маму схожа, мамі молочка багато, а козульці рости швидше!
Дякую Світлана, сама тішуся.
Оля, вітаю з поповненням!!! Гарна дівчинка…вуха довгі…який в ній відсоток від нубійців?
Дякую за привітання. Мама 63+75 папа = 69 приблизно. Якось так, якщо рахувати
поздравляю с малышкой
вес отличный
На сыр, на масло
Дякую Саша, трохи окріпне ще пофотографую і поміряю.
Олечка, козочку оставите себе или будете продавать ?
Вітаю Інна. Поки що в нас, я сама скоро чекаю, після мене буде зрозуміло, як розвиватимемось далі.
Вітаю!!
Я тоже жду рождения племянника к концу февраля.
Олечка, чтобы быстро все прошло и здоровенький новорожденный родился.
Дякую Інночка, проситимемо Бога щоб все було добре і у вас і у нас. Божого благословіння вашій родині.
Вітаю з цим чудовим і цікавим положенням, з великою радістю і справжнім щастям. Дитинка — це самий коштовний і бажаний подарунок від Бога, нехай цей подарунок зробить твоє життя неймовірно щасливим і чудесним. Бажаю благополучної вагітності, міцного здоров’я, позитивних емоцій, добрих слів підтримки, щирої любові і миру.
Привітати можна, але ще я як матрьошка. Саме головне дійство чекає попереду)
Дуже дякую Света, підписуюсь під кожним словом. Діти і все що з ними пов’язано велике щастя.
Ой я аж сама четвертого захотіла!
Оля, поздравляю
Всім дуже дякую! Слава Богу.